Evlilikte cinsel terapi alan var mı ?

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.000
41
Bi haftaya başlayacağız , alıp da etkisini gören var mı ?
Eşimden pek umudum yok , çok gerginim
Bugün psikolog bişeyler konuşurken bile öyle gerildim ki , ilk defa eşimle iken öyle konular konuşuldu , yedi yıllık evliyiz tek kelime ayrıntı konuşmadık, konuşmak da istemez

Ereksiyon kaybi icin doktorunuz ne dedi? Terapiden once doktor tavsiyesi almissinizdir mutlaka

Tebrik ederim ,cinsel terapi özellikle erkekler için tabu haline getirildiği için büyük bir adım olmuş .bir arkadaşım bu terapi yönteminin yıllar evvel evliliğini kurtardigindan bahseder ara ara ..nasıl fiziksel hastalıklar için uzmana başvuruyor ve yadirgamiyorsak, ruhsal olanlar için de normal olanın bu olduğunu kabul edip tedaviyi onemsemeliyiz.yararını göreceğinize eminim .yalnız verilen ödevleri eksiksiz tamamlamaniz ve ayıpsız (yani utanmadan) ilerlemeniz gerekir .

Tebrik ederim ,cinsel terapi özellikle erkekler için tabu haline getirildiği için büyük bir adım olmuş .bir arkadaşım bu terapi yönteminin yıllar evvel evliliğini kurtardigindan bahseder ara ara ..nasıl fiziksel hastalıklar için uzmana başvuruyor ve yadirgamiyorsak, ruhsal olanlar için de normal olanın bu olduğunu kabul edip tedaviyi onemsemeliyiz.yararını göreceğinize eminim .yalnız verilen ödevleri eksiksiz tamamlamaniz ve ayıpsız (yani utanmadan) ilerlemeniz gerekir .
Belki de boşanma öncesi son çıkış olabilir bu ,
O yüzden eşim ikna olmuş olabilir , biz aile terapisi diye başladık , psikolog bugün cinsel terapiye başlayacağını söyledi ,
Öyle mutsuz öyle çaresizim ki bu konuda , o arkadaşında sorun yaratan taraf da mu erkek imiş ?
Bugün giriş yaptık terapiye bi ödev verdi ama elbet zor yanş ben yedi yıllık evliyim , eşimle asla bu konuları kohuşmadık bu derece açık
Hatta dr da çıktıktan sonra içten içe cinnet gerdim boşa kürek olayı sarfı tüm benliğimi ... ama eve gelince eşim kadının söylediklerinden ikna olduğunu ve düzletmeye çalışacağını söyledi
Ben anlamıyorum dılarda milyonlarca sapıklık olayı varken bana nasıl böylesi isteksiz İnsan denk gelmiş aklımmalmıyor
Sorgulamaktan beynim yanıyor ,
Eşim bugün çocuklukla alakalı olduğundan dem vurdu biraz ve öyle saçma biley söyledi ki benim vajinamla alakalı , hiç bir bilgisi yolmuş ya !!! Hiçbir bilgisi neredeyse!!! Adamın vajinamdan haberi yok, deliklerden haberi yok yedi yıllık evliyiz biz :KK43:

Kesinlikle boşanma sebebi ,
Bunca çabamdan sonra isteğim de kalmadı eşime karşı artık , öfke ve umutsuzluk doluyum , gözümde penisi olmayan bir yük gibi :kızgın:
Ama bence böyle -1 de başlamayın terapiye . Sayacı sıfırlama ya çalışın zihnen.
Bence eşiniz kaçamak cevap vermiş .
Çocuklukta yaşadığı neymiş kötü bı deneyim yada tacizmi.
Bilmiyorsa ve hiç bilmek için ilgi duyup arastirmadiysa ozaman aklıma başka şeylere ilgisi olduğu gelir .yada hormonal bı durum..
Çok ilginç .
Bu arada yaslariniz kaç .

Belki de boşanma öncesi son çıkış olabilir bu ,
O yüzden eşim ikna olmuş olabilir , biz aile terapisi diye başladık , psikolog bugün cinsel terapiye başlayacağını söyledi ,
Öyle mutsuz öyle çaresizim ki bu konuda , o arkadaşında sorun yaratan taraf da mu erkek imiş ?
Bugün giriş yaptık terapiye bi ödev verdi ama elbet zor yanş ben yedi yıllık evliyim , eşimle asla bu konuları kohuşmadık bu derece açık
Hatta dr da çıktıktan sonra içten içe cinnet gerdim boşa kürek olayı sarfı tüm benliğimi ... ama eve gelince eşim kadının söylediklerinden ikna olduğunu ve düzletmeye çalışacağını söyledi
Ben anlamıyorum dılarda milyonlarca sapıklık olayı varken bana nasıl böylesi isteksiz İnsan denk gelmiş aklımmalmıyor
Sorgulamaktan beynim yanıyor ,
Eşim bugün çocuklukla alakalı olduğundan dem vurdu biraz ve öyle saçma biley söyledi ki benim vajinamla alakalı , hiç bir bilgisi yolmuş ya !!! Hiçbir bilgisi neredeyse!!! Adamın vajinamdan haberi yok, deliklerden haberi yok yedi yıllık evliyiz biz :KK43:
Ben bunun evliliğinize büyük katkısı olacağını düşünüyorum. Boşa kürek olarak adlandirilamayacak kadar değerli ..

Arkadaşımın esiydi ilk.olarak sorun çıkaran fakat sonrasında arkadaşım olayı inada bindirerek kendini geri çekmiş ve tamamen ev arkadaşlığına bağlamışlar. Sonrasında durumdan rahatsız olup birlikte aldıkları bir karar sonucu terapiye başlamışlar .epey de bir yol kat etmişler .etkisi yadsinamayacak kadar büyük der her zaman ..

O nasıl laf ama ya ?! Esinin de o dışardaki sapıklar gibi mi olmasını isterdin ? Bu pisliği yapanların %90 ı evli ve çocuk sahibi ..lütfen yorgun beyin travması olsun bu düşüncen ..

Yedi yıllık evlilik ve bilinçsiz bir eş ! Aklım almıyor ,nasıl sevistiniz bunca yıl ? Gözlerinizi yada ışığı hic açmadınız mi ? Aranızda ayıp ,günah ,sınır yok ki ,olmamalı ..doğamızda var sevismek, haz ,sonradan öğrenilmiş ,ödev gibi bir sevişmenin tek sonucu çocuktur ve evliyiz sevismeliyiz kuralı :/ lütfen utanmadan birbirinizi keşfedin ve uzmaninizin verdiği bütün sorumlulukları UTANMADAN uygulayın ..

Kesinlikle boşanma sebebi ,
Bunca çabamdan sonra isteğim de kalmadı eşime karşı artık , öfke ve umutsuzluk doluyum , gözümde penisi olmayan bir yük gibi :kızgın:

Ne yaşıyorsunuz , neler biriktirdiniz bilmiyorum ama hastalıkta sağlıktan diyoruz evlilik için.

Sizinle cinsel terapiste gelmeyi kabul eden bir erkek var karşınızda, bu çok zOr bir aşamadır erkek için.

Anlayışlı olmalısınız. Terapist sadece pencereyi açar size oradan bakacak sizlersiniz.

Bence cümleniz ağır. Hayat arkadasligina yakışmıyor.

Demek ki bir sevgi var ki ortada , kurtarma yoluna bakmışsınız. Öyleyse daha nazik olmalısınız.

Ne yaşıyorsunuz , neler biriktirdiniz bilmiyorum ama hastalıkta sağlıktan diyoruz evlilik için.

Sizinle cinsel terapiste gelmeyi kabul eden bir erkek var karşınızda, bu çok zOr bir aşamadır erkek için.

Anlayışlı olmalısınız. Terapist sadece pencereyi açar size oradan bakacak sizlersiniz.

Bence cümleniz ağır. Hayat arkadasligina yakışmıyor.

Demek ki bir sevgi var ki ortada , kurtarma yoluna bakmışsınız. Öyleyse daha nazik olmalısınız.
Yedi yıldır bilfiil bu sorunla uğraşıyorum . Artık çok sinirli gergin yorgun ve mutsuzum
Terapist gelmeyi kabuk etti evet ama yedi yıldır kendinin gitmesi gerekiyordu diye düşünüyorum ,
Ben öyle çok uğraştun yalvardım , dr buldum başka aile terapistlerine gittik ama cinsel terapi olayını çözmedi , gitmedi ,
Ben erkek olsam ta da kadın olarak cinsel bir sorunun olsa ben giderdim eşim bunca sıkıntı çekiyırsa , dün gittik ama bu sabah öyle sinirli mutsuz kalktım ki,
Bu ara yine parası hiç yok, terapi parası da benden
İnan en en en şakın halimle yaklaşmaya çalışsam da içim barut küpü

X