• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aydır evliyim ilişkide bir şey hissetmiyorum

Belki de şeyi çok büyük değildir yani değil gibi bence daha önce görmedm başka birinde .ama küçük gibi. Bir de ben çok istekliydim evlenmeden önce ya da meraklıydım. Böyle kadın orgazmı va çok video izlerdim youtubeda. Böyle hakimdim aslında çogu şeye
Mikro boyutta değilse küçük olması çok etkilemez işini bilen bir adamda. Eşiniz biraz kendine odaklı.

Klitorise dokunduğunda acıması normal çünkü klitoris çok hassas ve eşiniz kendisinde olmadığı için nasıl dokunması gerektiğini bilmiyordur. Siz kendiniz dokunduğunuzda hoşunuza gidiyorsa eşinize yol gösterin. Her kadın aynı şekilde dokunuştan zevk almaz. Kendinizin nasıl zevk aldığını bulun, sonra eşinizi yönlendirin, gerekirse elini siz tutun öyle gösterin.

İlişki esnasında da her pozisyon her kadına aynı şekilde zevk vermiyor. Deneme yanılmayla bulursunuz, yeter ki yeni şeyler denemeye istekli ve açık olun.

Ön sevişmede devamlı penetrasyona odaklıysanız o da modunuzu kaçırır, zevk almaya ne kadar odaklı olursanız o kadar alamıyorsunuz bence. Siz de biraz akışına bırakın. 5 ay kendinizi tanımanız için yeterli olmayabilir, normal.

Şimdiden "ben zevk almıyorum" diye sekse küserseniz ömür geçmez. Kadının zevk alması, uyarılması, erkeğe göre daha kompleks bir durum. Kendinizi kapatmayın. Seks zevkli bir şey olmasa bu kadar kadın bu kadar isteyerek yapmaz, öyle düşünün.

Bu arada boyut-zevk ile ilgili bir şey daha söyleyeyim.
Benim seneler önce ilk partnerimle her şey gayet iyiydi. Boyut, süre, performans falan memnundum, zevk de alıyordum.
Seneler ilerleyip başka partnerlerim olunca aslında öyle düşündüğüm gibi parlak olmadığını fark ettim.
Seneler sonra tekrar görüşüp seviştik. Samimi söylüyorum o 7 (yedi) dakika boyunca kafamda market alışveriş listesi falan oluşturdum. Öyle sıkıcı geçti benim için. Meğer ne boyut ne performans ne süre olarak iyiymiş. Mesela doggyde bitse de gitsek moduna girdim, ki severim. Çünkü boyutsal olarak o pozisyona uygun değilmiş aslında.

Eşiniz de kendi boyut ve performansına uygun olmayan pozisyonlar seçiyorsa bu da zevk almanızı engelliyordur. Bir süre size odaklı çalışın, siz nelerden keyif alacaksınız onu deneyin.

Senınkı tak fişi bitir işi yapıyormuş o ne öyle insan duş almaktan tiksinir yine istemez duştan bile yarım saatte çıkamıyorken iki mikmik yapacak 3/5 dk die zevk almıyor olmanız normal yani adam kendıne odaklı sizin ne istediğinizle ilgilenmiyor belli ki .

ömrü gecırmeyı düşünüyorsanız alın karşınıza konuşun belli ki yatakta yönetime izin vermiyor bari konuşun sonra yatakta yonlendırın boyuyla eniyle alakalı değil ne kadar içerde kaldığıyla ilgilenin daha siz odaklanamamısken adam işini bitiriyorsa bu bencillik doğru pozisyon illa ki vardır sizin içinde deneye deneye bulacaksınız

Back
X