- 20 Kasım 2018
- 11.524
- 41.267
- 598
- 35
Mikro boyutta değilse küçük olması çok etkilemez işini bilen bir adamda. Eşiniz biraz kendine odaklı.Belki de şeyi çok büyük değildir yani değil gibi bence daha önce görmedm başka birinde .ama küçük gibi. Bir de ben çok istekliydim evlenmeden önce ya da meraklıydım. Böyle kadın orgazmı va çok video izlerdim youtubeda. Böyle hakimdim aslında çogu şeye
Klitorise dokunduğunda acıması normal çünkü klitoris çok hassas ve eşiniz kendisinde olmadığı için nasıl dokunması gerektiğini bilmiyordur. Siz kendiniz dokunduğunuzda hoşunuza gidiyorsa eşinize yol gösterin. Her kadın aynı şekilde dokunuştan zevk almaz. Kendinizin nasıl zevk aldığını bulun, sonra eşinizi yönlendirin, gerekirse elini siz tutun öyle gösterin.
İlişki esnasında da her pozisyon her kadına aynı şekilde zevk vermiyor. Deneme yanılmayla bulursunuz, yeter ki yeni şeyler denemeye istekli ve açık olun.
Ön sevişmede devamlı penetrasyona odaklıysanız o da modunuzu kaçırır, zevk almaya ne kadar odaklı olursanız o kadar alamıyorsunuz bence. Siz de biraz akışına bırakın. 5 ay kendinizi tanımanız için yeterli olmayabilir, normal.
Şimdiden "ben zevk almıyorum" diye sekse küserseniz ömür geçmez. Kadının zevk alması, uyarılması, erkeğe göre daha kompleks bir durum. Kendinizi kapatmayın. Seks zevkli bir şey olmasa bu kadar kadın bu kadar isteyerek yapmaz, öyle düşünün.