- 28 Şubat 2021
- 42
- 153
-
- Konu Sahibi Antihadsiz
Şu olumlu gibi görünen cümle bile manipülatif ve bundan etkileniyorsunuz benceŞöyle eşim naif birisi bana bunu hissettirmedi de fakat ilişki yaşarken seninle cok güzel ilişkimiz var gözümbaskasini göremez diyor (buna sebep benim, sanirim bende bir korku oluşmuş, biraz salsam aldatilirim gibi)
Evet 4 senelik, 5 senelik vajinismus hastaları var.gıkı çıkmıyor valla adamların.Kocayı elde tutmak için ilişki sıklığı önem arz etmiyor maalesef.
Evlilik başka bir şey. Cinsellik önemli ama sadece cinsellik üzerine kurulmuş bir hayat değil.Hemen konuya gireceğim. Eşimle severek yeni evlendik. Sevgililikten itibaren cinsellik yaşiyoruz. Iliskinin oneminin farkında birisi olarak her istediğinde geri cevirmek istemiyorum. Fakat son zamanlarda arka arkaya gunlerde fazla gir çık olayindan vajinam tahris olup afedersiniz lavabo ihtiyacimda cok ama cok yaniyor, sulaniyorum kaygan da ama arka arkaya yasayinca o an aci yok sonrasi ölümSanirim benim kocam asiri düskünlerden oluyor ve bu istekle baskasina gözü kayacak diye her istediğinde ilişkiye giriyorum. Abdest kalmiyor bende ve bazen cok uykusuz kalıyorum. (Zorlama vs yok ben de istekli bir kadınım normalde)
Evlilikte cinsel ilişki sıklığınızı merak ediyorum?? Zamanla gecer mi bu tahrişler ve sizin buna yonelik bir oneriniz var mı?
Merhaba;
Yeni evliyiz diyorsun, e bir de severek evlenmişsiniz, Allah bağışlasın. Normal ilk zamanlar için, emin olun eşiniz için de sizin için de düzene girecek, başlarda böyle olabiliyor. Üzülmeyin
Merhaba ben ne olacam ya ben cinsel ilişkiyi ayda 1 falan istiyorum normalde hiç istemiyorum eşim cok istiyor adamı hep reddediyorum iliski olunca durumdan memnun kalıyorum ama öncesinde asla istemiyorum acaba bir sorun mu var sizce kusura bakmayın size de yazdım merak ettim herkes benim gibi olamaz resmen çile gibi geliyor banaMerhaba;
Yeni evliyiz diyorsun, e bir de severek evlenmişsiniz, Allah bağışlasın. Normal ilk zamanlar için, emin olun eşiniz için de sizin için de düzene girecek, başlarda böyle olabiliyor. Üzülmeyin
Bence bununla alakalı bir kadın doğum doktoruyla görüşün. Kaybetme korkusunun sizde yüksek olduğunu düşünüyorum. Kendinizden ödün veriyorsunuz, bunu yapmayın bence. Eşiniz sizinle evlenmiş bir hayat kurmuş neden gözü başkasına kaysın? Bütün ilginizi eşinize yöneltmeyin, kendinize yeni ilgi alanları da bulun bence. Mutluluklar dilerim.Hemen konuya gireceğim. Eşimle severek yeni evlendik. Sevgililikten itibaren cinsellik yaşiyoruz. Iliskinin oneminin farkında birisi olarak her istediğinde geri cevirmek istemiyorum. Fakat son zamanlarda arka arkaya gunlerde fazla gir çık olayindan vajinam tahris olup afedersiniz lavabo ihtiyacimda cok ama cok yaniyor, sulaniyorum kaygan da ama arka arkaya yasayinca o an aci yok sonrasi ölümSanirim benim kocam asiri düskünlerden oluyor ve bu istekle baskasina gözü kayacak diye her istediğinde ilişkiye giriyorum. Abdest kalmiyor bende ve bazen cok uykusuz kalıyorum. (Zorlama vs yok ben de istekli bir kadınım normalde)
Evlilikte cinsel ilişki sıklığınızı merak ediyorum?? Zamanla gecer mi bu tahrişler ve sizin buna yonelik bir oneriniz var mı?
merhaba, cinselliğe uzak olmak elbette bir hastalık değil ama nedeninin araştırılması gerekirMerhaba ben ne olacam ya ben cinsel ilişkiyi ayda 1 falan istiyorum normalde hiç istemiyorum eşim cok istiyor adamı hep reddediyorum iliski olunca durumdan memnun kalıyorum ama öncesinde asla istemiyorum acaba bir sorun mu var sizce kusura bakmayın size de yazdım merak ettim herkes benim gibi olamaz resmen çile gibi geliyor bana
merhaba, cinselliğe uzak olmak elbette bir hastalık değil ama nedeninin araştırılması gerekir
eşinizle severek evlendiniz değil mi,
istememe sebebiniz korku mu yoksa eşinizi beğenmeme mi
merhaba, cinselliğe uzak olmak elbette bir hastalık değil ama nedeninin araştırılması gerekir
eşinizle severek evlendiniz değil mi,
istememe sebebiniz korku mu yoksa eşinizi beğenmeme mi
ozguven sorunuŞu sizce sağlıklı bi olay da tek sıkıntı vajina tahrişiniz mi cidden?
katılıyorum, eşi kendını kontrol edemeyen ve karsı tarafın saglıgını da psıkolojısını de oncelık yapmayan. durtulerıne hakım olmayı beceremeyen biri yani.Adam fanteziye çevirmiş durumu bence, anladınız ne demek istediğimi.
Regl döneminde insan suyu az içince bile kendi idrarından yanma yaşıyor vs.
Napıyorsunuz siz ya?
dini boyutu var. herkes uyar ya da uymaz ama ozellıkle hıjyenık degıl ya.Bu başka bir şey ya. Regl iken nasıl sevişebiliyorsunuz. Dini boyutu herkesin bileceği inanacı doğrultusunda bir şey ancak hijyen olarak çok kötü. Hiç mi sağlığınızı düşünmüyorsunuz
canımsın her zamanki gibi doğru yorum...2 gün ilişki olmadı diye gözü başkasına kayacaksa.... Ve siz bu düşüncelerdeyseniz....
Ohooo diyorum.
20 gün de olsa kaymamalı o ayrı gerçi.
senınle cok guzel ılıskım var, gozum baskasını goremez lafı bıle cok cırkın. kadın ya da erkek bu tur ıfadeler kullanmamalı, kımse ıle rekabet yaratmamalı ya da kıyas yapmamalı. sonucta ıkı taraf da bırbırını, dogru ya da yanlıs ama baskalarının arasından sectı ve o baskalarına tercıh etmemelı. yanı gozum baskasını gormez derken, ılıskı de duygusal ya da cınsel bır sorun olsa, gozu baskasını gorecek, ayrılmak ya da sorunları duzeltmek yerıne.Şöyle eşim naif birisi bana bunu hissettirmedi de fakat ilişki yaşarken seninle cok güzel ilişkimiz var gözümbaskasini göremez diyor (buna sebep benim, sanirim bende bir korku oluşmuş, biraz salsam aldatilirim gibi)
yanlış konuya yazdın galiba ajsjsjben ailesine laf söylemedikçe