- 28 Şubat 2021
- 42
- 153
-
- Konu Sahibi Antihadsiz
Şu sizce sağlıklı bi olay da tek sıkıntı vajina tahrişiniz mi cidden?baskasina gözü kayacak diye her istediğinde ilişkiye giriyorum.
Merhaba;Hemen konuya gireceğim. Eşimle severek yeni evlendik. Sevgililikten itibaren cinsellik yaşiyoruz. Iliskinin oneminin farkında birisi olarak her istediğibde geri cevirmek istemiyorum. Fakat son zamanlarda arka arkaya gunlerde fazla gir çık olayindan vajinam tahris olup afedersiniz lavabo ihtiyacimda cok ama cok yaniyor, sulaniyorum kaygan da ama arka arkaya yasayinca o an aci yok sonrasi ölümSanirim benim kocam asiri düskünlerden oluyor ve bu istekle baskasina gözü kayacak diye her istediğinde ilişkiye giriyorum. Abdest kalmiyor bende ve bazen cok uykusuz kalıyorum. (Zorlama vs yok ben de istekli bir kadınım normalde)
Evlilikte cinsel ilişki sıklığınızı merak ediyorum?? Zamanla gecer mi bu tahrişler ve sizin buna yonelik bir oneriniz var mı?
Yanlış bir düşünce. Burada hiç okumadınız sanırım cinsel hayatı düzenli olduğu halde aldatılan kadınlarıbu istekle baskasina gözü kayacak diye her istediğinde ilişkiye giriyorum.
Şöyle eşim naif birisi bana bunu hissettirmedi de fakat ilişki yaşarken seninle cok güzel ilişkimiz var gözümbaskasini göremez diyor (buna sebep benim, sanirim bende bir korku oluşmuş, biraz salsam aldatilirim gibiŞu sizce sağlıklı bi olay da tek sıkıntı vajina tahrişiniz mi cidden?
Valla aldatan ilişki mükemmelken de aldatıyor, aşkından ölüyorum dese de aldatıyor. Oldu da bi sağlık sorununuz oluştu bi süre hatta uzuunn bi süre ilişkiye giremediniz, nolacak kuma mı getirecek? Bu kadar güvenmediğiniz bi adamla evlilik zor değil mi?Şöyle eşim naif birisi bana bunu hissettirmedi de fakat ilişki yaşarken seninle cok güzel ilişkimiz var gözümbaskasini göremez diyor (buna sebep benim, sanirim bende bir korku oluşmuş, biraz salsam aldatilirim gibi)
+1.Benim geçen 2 ayda çoğunlukla mantar problemim oldu mesela ilişki sıklığı baya düştü. Tam iyileştim tekrar oldum derken bikac kez yineledi e araya regller de girince. Şimdi bu sürede anlayisli olmayıp aldatacak adamsa bu zamana kadar beklediği kabahat zaten. Ne kadar yanlış bir düşünce. Veya bazen eşler birbirinden uzakta olabiliyorlar günlerce haftalarca hatta aylarca uzak kalan oluyor..Valla aldatan ilişki mükemmelken de aldatıyor, aşkından ölüyorum dese de aldatıyor. Oldu da bi sağlık sorununuz oluştu bi süre hatta uzuunn bi süre ilişkiye giremediniz, nolacak kuma mı getirecek? Bu kadar güvenmediğiniz bi adamla evlilik zor değil mi?
Hamile kalınca ne yapacaksınız??bu istekle baskasina gözü kayacak diye her istediğinde ilişkiye giriyorum
Inanin simdiden onu dusunuyorum.Hamile kalınca ne yapacaksınız??
Bu başka bir şey ya. Regl iken nasıl sevişebiliyorsunuz. Dini boyutu herkesin bileceği inanacı doğrultusunda bir şey ancak hijyen olarak çok kötü. Hiç mi sağlığınızı düşünmüyorsunuzBelki cogunuz eleştirecek hijyen de gelmeyecek ama regl gunlerjmin 3. Gününe kadar sabredebiliyor ancak ben serbest biraksam ilk güne de tamam der
Tabii ya herkeste olmuştur böyle sorunlar, her sorunumda ay aldatacak mı korkusu güdeceksem, zor günlerde desteğini hissedeceğime aldatılma korkusu hissedeceksem ne anlamı var+1.Benim geçen 2 ayda çoğunlukla mantar problemim oldu mesela ilişki sıklığı baya düştü. Tam iyileştim tekrar oldum derken bikac kez yineledi e araya regller de girince. Şimdi bu sürede anlayisli olmayıp aldatacak adamsa bu zamana kadar beklediği kabahat zaten. Ne kadar yanlış bir düşünce. Veya bazen eşler birbirinden uzakta olabiliyorlar günlerce haftalarca hatta aylarca uzak kalan oluyor..
Sevgiliyken yaklasmazdı özel günlerimde evlenince ayni yatak dürtüyor adamı, ben de aksi bir kadın olamiyorum bu konuda saglam tavir alip bu duzeni bozmak icin. Adapte sürecindeyiz diye düsünüyorum. Bir gun ayda bir kere 1 haftamın bos geccegine inaniyorum nedense..Bu başka bir şey ya. Regl iken nasıl sevişebiliyorsunuz. Dini boyutu herkesin bileceği inanacı doğrultusunda bir şey ancak hijyen olarak çok kötü. Hiç mi sağlığınızı düşünmüyorsunuz
Adam fanteziye çevirmiş durumu bence, anladınız ne demek istediğimi.Belki cogunuz eleştirecek hijyen de gelmeyecek ama regl gunlerjmin 3. Gününe kadar sabredebiliyor ancak ben serbest biraksam ilk güne de tamam der