Evlilikte cinsel ilişki sıklığı, lütfen yardım.

Kocasinin azman olmasi guzel birsey mi :KK53:
Hergun pasta yese tiksinir insan yav
herseyin bi olcusu olmali 😃
Bence de.kıskanıyorum dedim ama mantıklı düşününce bizim o kelitesiz bulduğunuz abaza tayfadan da olabilir yani.benim de bir sevgilim bu şekildeydi.başlarda seviniyordum.düşününce acaba bunu kimse beğenmemiş de çok mu yoklukta kalmış demeye başlamıştım.görmemişler gibi saldırıyor.bu nasıl cinsel istek ki sevdiği kadının durumu umrunda bile değil.zaten aynı evin içindesin, ne bu böyle yoklukta gibi.karşındaki kadının duyguları, istekleri hiç umrunda değil.konu sahibi şu an seviniyor ama kazın ayagı öyle olmayabiliyor.

Arkadaşlar benim konum farklı ama tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum 1 senelik evliyim ve 1 sene boyunca eşimle cinsel birliktelik yaşayamadık sadece sevisme surtunerek bosalma filan ben ilk gece kendimi geri çektim yapamadım hep bugün olur yarın olur diye diye erteledik 1 sene geçti 2 ay önce psikoloğa gitmeye başladım 5 seans gittim kafa olarak biraz rahatladım ama baktım seanslar o kadar yavaş ilerliyor ki doktora kalsa 10 seans daha yapacak ve ücrette yüksek bundan dolayı bıraktım ve kafaya koydum ben bunu evde kendim çözeceğim diye ve yaptım da sürekli egzersizler yaptım 1 ay boyunca kulak çubuğunda bi başladım dilatorlerin en kalinina kadar aldım artık dilatorleri rahatlıkla alıyorum hiç bisey hissetmiyorum durum böyle olunca eşli denedik yatak ucu pozisyonda eşim ayakta ben yatarken ve her ilişkiden önce dilator yapıyorum ve bebe yağı sürüyoruz hem eşime hem bana ama halen rahat değilim eşim girerken baskı ve yanma hissi oluyor 3 gündür yapıyoruz kan filanda gelmedi doktor bana ilk iliskide senden kan gelir demişti öyle çok büyük bir acı değil ama rahatsızlık hissi veriyor istemsiz baskıdan dolayı bacaklarımı kasıyorum yine ve eşim git gel yapamadığı için çünkü ben izin veremiyorum canim yanıyor bosalamiyor içime ve hiç cinsel isteğim yok zorla yapıyorum bir görev gibi geliyor sevişmekten dahi hiç bir şekilde zevk alamıyorum cinsel isteğim zaten oluşmuyor evlenmeden önce böyle değildim ne zaman ki o ilk gece yapamadım o günden sonra cinsel isteğim kalmadı yasımız 30 surekli aileler bebek soruyor bor yandan onun sitesi var eşimde bende istiyoruz aslında ama hep böyle mi olacak korkuyorum evliliği zarar görür diye sonuçta cinsellik önemli ve ben eşime hiç bir zaman zevk veremedim ki kendimde alamıyorum severekte evlendik aslında bende mi sorun var acaba lütfen bana yardımcı olun cinsel isteğim nasıl oluşur iliskiden nasıl zevk alabilirim:KK43:

İdrar yolu enfeksiyonu olmuşsunuz; çok yoğun cinsel ilişki ile olabiliyor. Antibiyotiksiz geçmez, doktora gitmelisiniz; aile hekimi de olur. Bol su için. Bir de cinsel ilişki öncesi tercihen tuvalete çıkmış olun, ama cinsel ilişki sonrası mutlaka beklemeden hemen idrara çıkın.

Arkadaşlar benim konum farklı ama tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum 1 senelik evliyim ve 1 sene boyunca eşimle cinsel birliktelik yaşayamadık sadece sevisme surtunerek bosalma filan ben ilk gece kendimi geri çektim yapamadım hep bugün olur yarın olur diye diye erteledik 1 sene geçti 2 ay önce psikoloğa gitmeye başladım 5 seans gittim kafa olarak biraz rahatladım ama baktım seanslar o kadar yavaş ilerliyor ki doktora kalsa 10 seans daha yapacak ve ücrette yüksek bundan dolayı bıraktım ve kafaya koydum ben bunu evde kendim çözeceğim diye ve yaptım da sürekli egzersizler yaptım 1 ay boyunca kulak çubuğunda bi başladım dilatorlerin en kalinina kadar aldım artık dilatorleri rahatlıkla alıyorum hiç bisey hissetmiyorum durum böyle olunca eşli denedik yatak ucu pozisyonda eşim ayakta ben yatarken ve her ilişkiden önce dilator yapıyorum ve bebe yağı sürüyoruz hem eşime hem bana ama halen rahat değilim eşim girerken baskı ve yanma hissi oluyor 3 gündür yapıyoruz kan filanda gelmedi doktor bana ilk iliskide senden kan gelir demişti öyle çok büyük bir acı değil ama rahatsızlık hissi veriyor istemsiz baskıdan dolayı bacaklarımı kasıyorum yine ve eşim git gel yapamadığı için çünkü ben izin veremiyorum canim yanıyor bosalamiyor içime ve hiç cinsel isteğim yok zorla yapıyorum bir görev gibi geliyor sevişmekten dahi hiç bir şekilde zevk alamıyorum cinsel isteğim zaten oluşmuyor evlenmeden önce böyle değildim ne zaman ki o ilk gece yapamadım o günden sonra cinsel isteğim kalmadı yasımız 30 surekli aileler bebek soruyor bor yandan onun sitesi var eşimde bende istiyoruz aslında ama hep böyle mi olacak korkuyorum evliliği zarar görür diye sonuçta cinsellik önemli ve ben eşime hiç bir zaman zevk veremedim ki kendimde alamıyorum severekte evlendik aslında bende mi sorun var acaba lütfen bana yardımcı olun cinsel isteğim nasıl oluşur iliskiden nasıl zevk alabilirim:KK43:

Kendi konunuzu açın. Başkalarının konuları sabote ediyorsunuz böyle

Hemen konuya gireceğim. Eşimle severek yeni evlendik. Sevgililikten itibaren cinsellik yaşiyoruz. Iliskinin oneminin farkında birisi olarak her istediğinde geri cevirmek istemiyorum. Fakat son zamanlarda arka arkaya gunlerde fazla gir çık olayindan vajinam tahris olup afedersiniz lavabo ihtiyacimda cok ama cok yaniyor, sulaniyorum kaygan da ama arka arkaya yasayinca o an aci yok sonrasi ölüm :KK43: Sanirim benim kocam asiri düskünlerden oluyor ve bu istekle baskasina gözü kayacak diye her istediğinde ilişkiye giriyorum. Abdest kalmiyor bende :KK43: ve bazen cok uykusuz kalıyorum. (Zorlama vs yok ben de istekli bir kadınım normalde)

Evlilikte cinsel ilişki sıklığınızı merak ediyorum?? Zamanla gecer mi bu tahrişler ve sizin buna yonelik bir oneriniz var mı?
İstemediğiniz zamanlarda ilişkiye girmeyin.
Kadın olarak (insan olarak) istemediğimiz bir şeye "hayır" deme hakkımız var, karı-koca ilişkilerinde bunu neden unutuyoruz? Eşiniz de, sizin vücut bütünlüğünüzü ilgilendiren bir durumda sizin kararınıza saygı duymak ZORUNDA. Evlendik diye vücudumuzu adamlara tapuyla vermedik. Hayat ortaklığına imza attık.

Diğer taraftan, ilişkiye girme sebebiniz "aman başka kadınlara gözü kayacak" endişesiyse eşinize zaten güveniniz yok. O daha büyük bir problem.

Hemen konuya gireceğim. Eşimle severek yeni evlendik. Sevgililikten itibaren cinsellik yaşiyoruz. Iliskinin oneminin farkında birisi olarak her istediğinde geri cevirmek istemiyorum. Fakat son zamanlarda arka arkaya gunlerde fazla gir çık olayindan vajinam tahris olup afedersiniz lavabo ihtiyacimda cok ama cok yaniyor, sulaniyorum kaygan da ama arka arkaya yasayinca o an aci yok sonrasi ölüm :KK43: Sanirim benim kocam asiri düskünlerden oluyor ve bu istekle baskasina gözü kayacak diye her istediğinde ilişkiye giriyorum. Abdest kalmiyor bende :KK43: ve bazen cok uykusuz kalıyorum. (Zorlama vs yok ben de istekli bir kadınım normalde)

Evlilikte cinsel ilişki sıklığınızı merak ediyorum?? Zamanla gecer mi bu tahrişler ve sizin buna yonelik bir oneriniz var mı?
Hamile kalsaniz doktor yasak koysa o zaman ne olacak? Herseyin fazlasi zarar ve abarti. Tamam evlilikte herkes istedigi kadar iliskiye gire bilir ama çok fazla istekli olmak da az istekli olmak kadar sorun bence. Haftada 3 defa bence yeterli. Yine de buna karari biz vermeyiz. Ama rahstsiz ediyorsa sizi demek ki normalin dişinda bir olay yaşiyorsunuz

Belki cogunuz eleştirecek hijyen de gelmeyecek ama regl gunlerjmin 3. Gününe kadar sabredebiliyor ancak ben serbest biraksam ilk güne de tamam der
Ohooo siz sağlığınızı zerre kadar umursamiyorsunuz. Niye, gözü başkasına kaymasın diye. Bu nasıl ilişki, bu nasil evlilik?

Açıkca belirtebilirsin.
Bi hafta istemedin diye gözü kayacaksa zaten bi halt olmaz.
Senin sağlığın en önemlisi.
Bizde değişiyor bazen her gün bi kaç defa, bazen bi iki hafta olmuyor.

Valla aldatan ilişki mükemmelken de aldatıyor, aşkından ölüyorum dese de aldatıyor. Oldu da bi sağlık sorununuz oluştu bi süre hatta uzuunn bi süre ilişkiye giremediniz, nolacak kuma mı getirecek? Bu kadar güvenmediğiniz bi adamla evlilik zor değil mi?
Eee sen de güvenmediğin ve seni aldatan bir adamla evlisin? Anlamadım ben bu işten?

Malesef başkasına bakmaması için düzenli ilişki yeterli olmuyor. Bazen çok sevdiğinden aşık olduğundan emin olduğunuz adam dahi aldatabiliyor. Aldatmanın çok karmaşık bir yapısı var. Bu yüzden bu düz mantıktan kurtulmanızı öneririm. Başlangıçta ritm fazla olabiliyor. Zaman geçtikçe biraz daha azalıyor. En azından haftada 3 4 defaya düşüyor. Belki gelecekte daha da düşer. 7 yıllık evlilikten bahsediyorum şu an. Eğer sağlıkla ilgili şikayetiniz oluyorsa siz bunu eşinize söylemelisiniz ve eşiniz de bu süreçte saygı göstermeli. Sadece tahriş olmayabilir. Bu süreçte idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilirsiniz. Doktora görünmenizi tavsiye ederim. En azından bir aile hekime bile gitseniz enfeksiyon konusunda eğer varsa gerekli önerilerde bulunacaktır

X