Evlilikte cinsel ilişki sıklığı, lütfen yardım.

Yorumlari tek tek okudum, her arkadaşıma tesekkür ediyorum. Bazi yorumlar beni daha da yaraladı çünkü ben karşı tarafa yok diyememeyi çok kücük yaslarda susmamam gereken konularda susturularak, istemedigim seylerde boyle diyecksin denilerek ve cocukken istismara ugrayarak hislerimi, kendi doğrularımı soyleme özelligimin cogu yok edildi. Bu platformu sevme sebebim dertlestigin kisilerin seni tanimamasi. Ancak boyle anlatabiliyorum her seyimi. O yuzden yorum yaparken acaba bu kisi gecmiste ne yaralar almis da bu dusunce olusmus, bu kuruntu sebeplerinin altinda baska seyler var diyebilin isterim.

Sıradaki yorumumda yeni gelismemden bahsedecegim...

Evet arkadaşlar ben hala kendimi yeni tanimaya baslayan bir kadınım. Cok okuyarak asıl doğrusu nedir, ne yapilmali diye dusunup esime rahatsizligimi soyledim. Bunda buraya konu acarak beni fark ettirmeniz cok etkili... o yuzden tekrar tesekkur ediyorum. Bana yanlis dusundugumu, gercek sevenin yanlis yapmayacagini vs belirtti ve tek bir hayir sozume iliski yasamiyoruz, bir sarilmamiz yetiyor, yüzünü de asmiyor, aksine mutlu, sanirim benim kendi ic yasamimimdaki eksiklikler evliligim surecinde bazi seyleri sorun edecek ve bunu arastirmalarla, yönlendirmelerle duzeltecegim ve mutlu bir aileye donusmeye uğrasacagim umuyorum....

Şöyle eşim naif birisi bana bunu hissettirmedi de fakat ilişki yaşarken seninle cok güzel ilişkimiz var gözümbaskasini göremez diyor (buna sebep benim, sanirim bende bir korku oluşmuş, biraz salsam aldatilirim gibi :KK43: )
Şu olumlu gibi görünen cümle bile manipülatif ve bundan etkileniyorsunuz bence

Hemen konuya gireceğim. Eşimle severek yeni evlendik. Sevgililikten itibaren cinsellik yaşiyoruz. Iliskinin oneminin farkında birisi olarak her istediğinde geri cevirmek istemiyorum. Fakat son zamanlarda arka arkaya gunlerde fazla gir çık olayindan vajinam tahris olup afedersiniz lavabo ihtiyacimda cok ama cok yaniyor, sulaniyorum kaygan da ama arka arkaya yasayinca o an aci yok sonrasi ölüm :KK43: Sanirim benim kocam asiri düskünlerden oluyor ve bu istekle baskasina gözü kayacak diye her istediğinde ilişkiye giriyorum. Abdest kalmiyor bende :KK43: ve bazen cok uykusuz kalıyorum. (Zorlama vs yok ben de istekli bir kadınım normalde)

Evlilikte cinsel ilişki sıklığınızı merak ediyorum?? Zamanla gecer mi bu tahrişler ve sizin buna yonelik bir oneriniz var mı?
Evlilik başka bir şey. Cinsellik önemli ama sadece cinsellik üzerine kurulmuş bir hayat değil.

Gözü kayacak düşüncesi çok yıpratıcı bir düşünce. Her daim bakımlı olmaya çalışmak ve farkında olmadan diğer tüm kadınlarla yarış içinde olmak... Bu sizi tüketir.

Evlilikte öyle şeyler yaşayacaksınız ki sadece gerçek sevgi bunun üstesinden gelmenizi sağlar. Hele ki çocuk olduktan sonra... Arkadaşım yemek yiyecek vaktim olmuyor dediğinde abarttığını düşünmüştüm ama günlerce duş almadığınız, üstünüzü değiştiremediğiniz, saçlarınızda kusmuk olduğunu bile fark etmediğiniz, gözlerinizin altının morardığı günler olacak. Uzun uzun haftalar ilişkiye giremeyeceksiniz. Bazen yanında kusacaksınız ve belki altınıza yapacaksınız. İlişkiye girmek gündeminizde dahi olmayacak. O yüzden çok takılmayın. Yeni evliliğinizin tadını çıkarın.

Evlilik yoldaşlıktır, hayat ortaklığıdır, destek olmak ve destek görmektir.

Merhaba;
Yeni evliyiz diyorsun, e bir de severek evlenmişsiniz, Allah bağışlasın. Normal ilk zamanlar için, emin olun eşiniz için de sizin için de düzene girecek, başlarda böyle olabiliyor. Üzülmeyin

Merhaba;
Yeni evliyiz diyorsun, e bir de severek evlenmişsiniz, Allah bağışlasın. Normal ilk zamanlar için, emin olun eşiniz için de sizin için de düzene girecek, başlarda böyle olabiliyor. Üzülmeyin
Merhaba ben ne olacam ya ben cinsel ilişkiyi ayda 1 falan istiyorum normalde hiç istemiyorum eşim cok istiyor adamı hep reddediyorum iliski olunca durumdan memnun kalıyorum ama öncesinde asla istemiyorum acaba bir sorun mu var sizce kusura bakmayın size de yazdım merak ettim herkes benim gibi olamaz resmen çile gibi geliyor bana

Hemen konuya gireceğim. Eşimle severek yeni evlendik. Sevgililikten itibaren cinsellik yaşiyoruz. Iliskinin oneminin farkında birisi olarak her istediğinde geri cevirmek istemiyorum. Fakat son zamanlarda arka arkaya gunlerde fazla gir çık olayindan vajinam tahris olup afedersiniz lavabo ihtiyacimda cok ama cok yaniyor, sulaniyorum kaygan da ama arka arkaya yasayinca o an aci yok sonrasi ölüm :KK43: Sanirim benim kocam asiri düskünlerden oluyor ve bu istekle baskasina gözü kayacak diye her istediğinde ilişkiye giriyorum. Abdest kalmiyor bende :KK43: ve bazen cok uykusuz kalıyorum. (Zorlama vs yok ben de istekli bir kadınım normalde)

Evlilikte cinsel ilişki sıklığınızı merak ediyorum?? Zamanla gecer mi bu tahrişler ve sizin buna yonelik bir oneriniz var mı?
Bence bununla alakalı bir kadın doğum doktoruyla görüşün. Kaybetme korkusunun sizde yüksek olduğunu düşünüyorum. Kendinizden ödün veriyorsunuz, bunu yapmayın bence. Eşiniz sizinle evlenmiş bir hayat kurmuş neden gözü başkasına kaysın? Bütün ilginizi eşinize yöneltmeyin, kendinize yeni ilgi alanları da bulun bence. Mutluluklar dilerim.

Merhaba ben ne olacam ya ben cinsel ilişkiyi ayda 1 falan istiyorum normalde hiç istemiyorum eşim cok istiyor adamı hep reddediyorum iliski olunca durumdan memnun kalıyorum ama öncesinde asla istemiyorum acaba bir sorun mu var sizce kusura bakmayın size de yazdım merak ettim herkes benim gibi olamaz resmen çile gibi geliyor bana
merhaba, cinselliğe uzak olmak elbette bir hastalık değil ama nedeninin araştırılması gerekir
eşinizle severek evlendiniz değil mi,
istememe sebebiniz korku mu yoksa eşinizi beğenmeme mi

merhaba, cinselliğe uzak olmak elbette bir hastalık değil ama nedeninin araştırılması gerekir

Evet beğenmemek var ama hani normalde de cinsellige düşkün biri değilim bence beğenmemek değil benden kaynaklı mesela başka kadinlar ister galiba eş olmasa bile bekar olan da arzular ilişkiyi ben arzulamiyorum hele çocuktan sonra daha da çoğaldı

Adam fanteziye çevirmiş durumu bence, anladınız ne demek istediğimi.
Regl döneminde insan suyu az içince bile kendi idrarından yanma yaşıyor vs.
Napıyorsunuz siz ya?
katılıyorum, eşi kendını kontrol edemeyen ve karsı tarafın saglıgını da psıkolojısını de oncelık yapmayan. durtulerıne hakım olmayı beceremeyen biri yani.

Bu başka bir şey ya. Regl iken nasıl sevişebiliyorsunuz. Dini boyutu herkesin bileceği inanacı doğrultusunda bir şey ancak hijyen olarak çok kötü. Hiç mi sağlığınızı düşünmüyorsunuz
dini boyutu var. herkes uyar ya da uymaz ama ozellıkle hıjyenık degıl ya.

ınanın ben de anlamadım nasıl bır adam.

Şöyle eşim naif birisi bana bunu hissettirmedi de fakat ilişki yaşarken seninle cok güzel ilişkimiz var gözümbaskasini göremez diyor (buna sebep benim, sanirim bende bir korku oluşmuş, biraz salsam aldatilirim gibi :KK43: )
senınle cok guzel ılıskım var, gozum baskasını goremez lafı bıle cok cırkın. kadın ya da erkek bu tur ıfadeler kullanmamalı, kımse ıle rekabet yaratmamalı ya da kıyas yapmamalı. sonucta ıkı taraf da bırbırını, dogru ya da yanlıs ama baskalarının arasından sectı ve o baskalarına tercıh etmemelı. yanı gozum baskasını gormez derken, ılıskı de duygusal ya da cınsel bır sorun olsa, gozu baskasını gorecek, ayrılmak ya da sorunları duzeltmek yerıne.

X