Evlilikte bakım!!!

ben pek bronzlaşmayı sevmiyorum.
Eda Taşpınar ve Çağla Şikel'den sonra soğudum şahsen

635 sanırım dimi..sonuçta kızıl yansımalar var..

normalde bakımsızım diyorsunuz, evlenince eşlerin tepkisini merak ediyorsunuz. yani birşeyler yapacaksınız ama kendiniz için değil sanırım.
hemen hemen herkes aynı bu düşünceleri çıkarmış yazdıklarınızdan.

güzel bir renk biliyorum..amabende ona benzer bir renkten açıcıyla döndüm..sonra hiç kızıl yansıma olması dedim..ama yakışanada çok yakışıyor.
Yakıştı mı bilemem ama normal duruyor. Ampul gibi parlayan sapsarı saçlardan sonra özellikle de.
Ama itiraf ediyorum sarıyken daha bir özgüvenim yerindeydi

Ayy ben kesin çok şanslı olucam düğünümden sonra çünkü oturacağım apartmanda kuaför var :)
Kılı tüyü öylece aradan çıkarırım yarım saatte.
Ki ev halindeyken bile rolonu, vücut spreyini asla ihmal etmem.
Ve sabah uyanır uyanmaz elimi yüzümü yıkadıktan sonra ilk işim dişlerimi fırçalamaktır, şaşmaz.
Bakım bence de illaki her defasında makyajlı olmak değil ama dışarı çıkarken hiç değilse bi maskara, bi dudak parlatıcısı kullanmak en azından insana ayrı bi hava veriyo.
Yazın özellikle açık saç kullanımı biraz daha zor olabiliyo ama topuz tokaları bu durumda bize büyük kolaylık sağlıyo. Sıkıca tepeden yaptığın topuz o toka sayesinde daha hacimli ve şık duruyo. İster gece dışarı çıkarken yap o saçı ister günlük...

şampuanını degıstırecek olanlar şunu alsın..bana dua etsin..

suanda heryerde indirimde..saç acayıp guclenıyor,keratınlı olduğu ıcın..

temizlik imandan gelir..

aynen..bu genetik bir şeymi diyorum temiz olmak..kızkardeşim üşengeçtir..erkek kardeşim 2 gün duş alamadım ama 3. gün mutlaka almam lazım der..duş alamasada işe gitmeden saçını yıkar kışın..
ben liseye giderken her sabah saçıı yıkardım..okul gömleyimide akşamdan yıkar sabah ütülerdim bir taneydiannem rahmetli okonuda ihmalkardı sanırsam:44:

şampuanını degıstırecek olanlar şunu alsın..bana dua etsin..

suanda heryerde indirimde..saç acayıp guclenıyor,keratınlı olduğu ıcın..

Eki Görüntüle 1168336

deneyeyim canım aslında kılıçbalığına sormak lazım gelmiş geçmiş tüm saç malzemelerini denemiştir kendisi kulakları çınlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…