Evlilikte bakım!!!

otobüste çok ter kokanlar var belli ki haftada bir yıkanıyor koltuk altı ağ bağlamış birde rüzgar esmiyor mu vayyy anamm öldüm D:

aynen eşim bıktı boya aalmaktan bana 3 hafta yada 1 ayda dip boyası yapmak zorundayım

Düzenli her ay kuaföre gidiyorum, kilom için spora başladım, sabah akşam mutlaka el yüz yıka, dişlerini fırçalar, her banyodan sonra kil maskesi yap yüzüne, vücuduna nemlendirici sür, ve saçlar bence en önemlisi , saçlar hep güzel olsun

ne dıyosun..eger böyleysen cok tarzsın..ama hıc olmazsa koyu kahve yap sıyaha yakın durur...

öyle daha havalı olursun..

Ben erkekler bakıyor demiştim, sen kadınlar da bakıyor dedin. E yuh yani, kol ulan o sapık mıdır nedir?
Tövbe tövbe Herhangi bir uzuv işte, karaciğerimi görse ona da bakacak herhal

aynen katılıyorum Lalecim..17 yaşlarımda başladım ağda olayına ne acırdı ozaman..ama hep yapardım ben hiç dolaşmadım o şekilde acısada yapardım..takıntılıyım okonuda..birde maddiyatlada çok ilgisi yok aslında..sirli alamıyorsan sirsizini alırsın..

ben lazere gidyorum hayatımda bu kadar rahat olmadım banyodan istediğim an çıkıyorum kılla ve jiletle cebelleşmiyorum en az 2 ay.. git gide azaldılar zati

:)

ne dıyosun..eger böyleysen cok tarzsın..ama hıc olmazsa koyu kahve yap sıyaha yakın durur...

öyle daha havalı olursun..

Şimdi alttaki renk sarı ya, kahverengiler koyu tutmuyor. Tutsa da akıyor ya millan.
Bronz kahve ilkin koyu durdu, sonra o da dayanmadı. Karamelimsi, güneşte ışıldayan bir renk şimdi

ben sanslıyım annem kuaför..ona gırıyor hep boyalar:)
çooook şanslısın

ben lazere gidyorum hayatımda bu kadar rahat olmadım banyodan istediğim an çıkıyorum kılla ve jiletle cebelleşmiyorum en az 2 ay.. git gide azaldılar zati

:)

kahveli bişi sanırım dore kahve ve kumralımsı
en iyisini yapıyorsun sende bakımlı bir hatusun..

dore kahve canım..

Şimdi alttaki renk sarı ya, kahverengiler koyu tutmuyor. Tutsa da akıyor ya millan.
Bronz kahve ilkin koyu durdu, sonra o da dayanmadı. Karamelimsi, güneşte ışıldayan bir renk şimdi

bahsettıgın renge herkes hayrandı bende kullanmıştım bı ara..

sarının ustune bronz kahve,alttan serıt serıt sarı ışıltılarım vardı..

tabı bırde yaz ve bronzluk olunca daha güzel duruyordu o sac..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…