Evlilikte bakım!!!

EVET KESİN ÇÖzüm epilasyon.fakat mevsimden dolayı leke riski yüksek oldugunu düşünüyorum.o yüzden eylül gibi başlıycam.başlamışkende komple vücut alıcam.aa bu arada ben izmirliyim.İzmirde epilasyona giden memnun kalınan varmı acaba

bana göre insan ilk başta kendisine temiz olmalı, insanın kendisine saygısı yoksa karşısındaki için bişeyler yapacaksa benim için anlamı yok.

şahsen ben bakımı eşim için değil kendim için, kendimi iyi hissetmek için yaparım.

o kadar abartılacak bir durum yok 1 yılda toparlanma gibi..

bence o kadın makyajsız da güzeldir 2. Resim bir filminden makyajla çirkinleştirmişler

Son düzenleme:
Duş almadan dışarı çıkma,

Kıl tüy için haftada bir vakit ayır,malum kaş koltuk altı vs çabuk geliyor.

Tırnaklarını törpüle hiç değilse parlatıcı sür çok dayanır.Ayaklarına da oje sür bak nasıl havan değişiyor.

Cildine güzel bir krem az ruj rimel allık sür.

Evde giydiklerini ayıkla çok dökük sökük dizi çıkmışları at gitsin,eskiyi atınca bak nasıl yenisi geliyor.Ben evde giymek için giysilerimi belli bir yerden alırım hep .Burada bir abi var mağazasına defolu ürün getiriyor ama ne ürünler hepsi markalı sadece dikiş hatası ufacık onarılabilecek delikler bazılarında asla bulamadığım hatalar hepside 5 10 tl.Giderim oradan kendime ev için kıyafet seçerim özellikle.Evde bildiğin markalı tişört şort vs ile gezerim.Ama 5 tl ye almışımdır aslında kimse bilmez.

Her duştan sonra saçlarına bir bakım ürünü sür üşenmezsen şekillendir.

Ayrıca evde giydiğin yatarken giydiğin dışarı çıkarken giydiğin kıyafeti dolapta mutlaka ayrı yerlere koy.Buna çok kızarım ben hep.

Hafta da bir kaç gün dizini falan izlerken hareket yap.Yediğin porsiyonları küçült.Bak kilolar nasıl gidiyor.

biraz once bakkala gittik oğluşla ben pantolon tşört giydim..oğluşta.genç kız 20 yaşlarında bayağı gösterişli bir elbise giymiş ..bakkala giderken bile bakımlı olanlar var yahu..kıskandım sanırsam

evet millet podyuma çıkıyor erkekleri baktırtıyor hayran hayran

Ben de dışarı çıkacağım. Tabi totomu kaldırabilirsem inşallah Az saçıma falan şekil veririm. Saçlarım kıvırcık, yok öyle banyodan çıktığın gibi gez.
Yoluk yoluk oluyor, millet bakıyor sonra

Bakım her zaman önemlidir, sırf evlendik diye değil kendimiz için de bakımlı olmalıyız bana göre.
Bu her zaman makyajlı olmak, elbiselerle evin içinde dolaşmak değil tabi.
Vücut temizliği, arada cilt bakımı yeterli. Yediklerimize dikkat etmek zaten kendi sağlımız için gerekli.
Kıl tüyü de lazerle hallettim sayılır, uğraşılmıyor çünkü

elbise falan giy..elbise daha bakımlı gösteriyor..

Evli değilsen evlenmeden önce bahsettiğin durumları alışkanlık edinmeni tavsiye ederim Çalışıyorsan kıl tüy işini belli bir kuaföre bağlan orada hallettir çalışmıyorsan kendin evdede halledebilirsin, cilt bakımına internette ve bu sitede bir sürü öneri var, deneyebilirsin, yada çalışıyorsan bir güzellik merkezinde yaptırabilirsin, kilo işide kolay, istedikten sonra onuda halledersin, olmuyorsa bir diyetisyene gidersin. Yeterki iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…