• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte bakım!!!

Eski eşim düzenli manikür pedikür yaptırırdı...
Diş estetiği yaptırmıştı...
Bir ara yüzünde olmadık yerde çıkan sakalları için lazer epilasyona gitti..
Göz çevresi için kullandığı kreme dünyanın parasını verirdi...
AMA BENİM İÇİN O BİR ZOMBİYDİ :52:

Niye kız? Çok mu çirkindi herif?:27:

Boyayı evde kendisi yapanlara öneri.Saçınızda beyazlar çok çıkıyorsa komple boyamak yerine saçınızı ayırdığınız yeri önleri ve şakak denen yerleri boyayın çok az boyayla.Çünkü sadece oralar görünüyor.Hem de fazla kimyasal vücuda girmemiş olur.Ayda bir yapacağınız dip boya iki aya çıkar.

at kılı fırçasını kullanan burasıymış, o kadar yorum var ki alıntıları karıştırdım. :1: fırçanın bir yararı oldu mu? çok güzel tavsıyelerınız var teşekkür ederim

:)

rica ederim. yardımcı olmayı çok isterim başka soruların da varsa cevaplayabilirim :) geniş bir kozmetik bilgim mevcut senelerdir araştıra araştıra :)

evet ben fırçayı çok beğendim, akşamları rahatlatıyor günün yorgunluğunu alıyor kan dolaşımını hızlandırıyor, sabahları da kasları ısıtıyor. ebru şallı selülitsavar da yapmaya başladım az biraz kaldı selülitler yakında tamamen gidecekler inşallah:) ünlü sosyetik hanımın fırçasını kullanıyorum bende, aradım taradım başka doğal at kılı fırçası bulamadım...

Topik açıldığından beri bütün gün kendime bakım yapıyorum. Ailem bile bu değişikligin sebebini soruyor :P
Kimbilir ne düşünüyorlar :P

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herseyin basi temizlik onun da basi kil tuy isleri. Ayda bur kuaföre gitsrn ya da duzenli lazere gitsen o bile seni cok degistirir. Ondan sonra insanin ozguveni geliyor daha rahat hissediyorsun kendini. Gunluk dus kisisel temizlikler sart zaten. Kac kisi var ama süper giyinmis makyaj o bicim ama o ter kokusu bitiriyor. Havalar sicak sabah aksam dus almali. Dustan once de ojeyi silip Dustan sonra ojeni yenilersen yepisyeni oluyorsun.

Siz istedikten sonra 1 yılda değil 1 haftada da kurarsınız o düzeni..

Mevzu sadece evlilik değil, kendine saygısı olan herkes kendine bakmalı...

Hasta bile olsam, yorgunluktan ölsemde asla kirli saçla dolaşmam ve her gün duş alırım

Evde kullandığım bir kaç özel giyimim var pijama ile oturmam
Ev kıyafetimle yatağa girmem
Yatağa girdiğim kıyafetle kahvaltı sofrasına oturmam

Ev için kullandığım bir kaç şirin saç modelim var, onları saç tokaları ile güzelleştiririm

Düzenli olarak cilt ve vucut bakımı yaparım her hafta

Manikür pedikürüme dikkat ederim asla soyulmuş ojeler, kırılmış tırnaklarla göremez kimse beni

Yataktan kalkar kalkmaz yüzümü yıkar, dişlerimi fırçalar,nemlendiricimi sürer kirpiklerimi kıvırır ve parlatıcımı sürerim

Moralim bozuksa veya hastaysam bazı günler evin içinde allık sürdüğümde olur

Sporumu yapar sağlıklı beslenirim

Aklıma gelmeyen şeyler vardır elbette... Şimdi silkelen ve diğer arkadaşlardan gelen tavsiyeleride göz önüne alarak uygulamaya başla bakalım, sandığın kadar zor değil...

vh vaha zaten burası embesil dolu ya kimsenin basmadı kafa arkadasım bol tebrik zekilikden ölceksiniz ! ben cidden gereksiz buldum yorumunu cok lazım değildi bu yorumun !
:1:

Masallahin var ne bup embesil yazin cok aptalca ve gereksiz sende yorum ypmsydn olurdu

insanın içinden gelmesi kadar kendini teşvik etmesi de önemlidir
şartlandırmak gerekir aksatmadan düzenli olarak bir dönem zorlarsan kendini
daha sonrasında zaten için rahat etmez bakımsız dolaşmayı
hem bakımlı olunca kendine guvenın gelir daha özverili davranırsın önemli olan
ilk adımı atmak...
işe öncelikle güzel bi alışverişle baslayabilirsin:72:

@ Ipek az sonra mayonez+zeytinyagi karisimini deneyecegim,umarim bendede ise yarar,cok kuru uclari.

Konu sahibi arkadas,yapmaya basla,yaptikca gelir arkasi,istersen
Liste yap tepeden asagi.
Mesela yaz:sac bakimi,kulak bakimi,burun bakimi agiz bakimi vs vs ve bunlarin arkasinada hangi uygulamalari yapabilecegini not et.

Kagitta olani daha rahat baka baka uygularsin.
Birde mesela not edebilirsin tarihle birlikte ne yaptigini,böylelikle kac günde bir ne yaptigini görerek daha bir rutin yaratabilirsin :)

Back