merhaba, öncelikle durumunun farkındasın ne güzel :) ben de bekarken pazar günlerimi sırf kişisel bakımıma ayırırdım, evlenince o kadar bocaladım ki kendimi unutmuş gibiydim bir süre (eski halime göre tabi
)... sonra kilolar alınıp kıyafetlerim olmayınca, selülitler belirmeye başlayınca vs derken silkindim ve kendime geldim:) haftada en az 4-5 gün sporumu yapıyorum, her gün en az 1 kere duş alıyorum, saçlarımı haftada 3 kere yıkarım çok yıkamak zararlı, kıl tüy işlerimi manikür pedikürümü genelde cuma günleri işten dönünce hallederim, cildim çok hassas ağda kullanınca yara oluyor, epilatör ve jiletle idare ediyorum zaten tüyler ince fakat sık çıkıyor
genel bakımıma gelince, bir düzen oturttum ve artık otomatiğe bağladım; günlük olarak yaptıklarım sabah kalkınca hemen banyoya koşar diş fırçalama, yüz temizleme işimi halleder; üstüne tonik,serum,göz kremi, nemlendirici ve güneş kremimi sürerim, sonra hafif makyaj saç baş üst giyme derken hazırım :)
akşam gelince de hemen cildimi silerim tonikle, sporumu yapıp duşumu aldıktan sonra tonik, serum, göz kremi ve bakım serumumu sürerim. haftada 1-2 kez kil maskesi,3 kez peeling yaparım. saçlarıma ve cildime 1-2 haftada bir doğal yağlardan sürerim.
vücut için; haftada 2 kez peeling, her gün at kılı fırça ile masaj sabah akşam ve nemlendirici. el ayak kremleri sabah akşam zaten...yazınca çok gibi görünüyor ama bakım işi günde yarım saatimi anca alır... yarım saat ile 1 saat arası da spor desek günde max 1,5 saat kendimize ayırmışız çok mu?
ha bu arada evime kadın almıyorum, yemeğimi temizliğimi her şeyimi kendim yaparım. kuaföre de gitmem her şeyimi kendim hallediyorum. makyaj tarzımı oturttum kullandığım malzemeler de bellidir, nude makyaj yaparım...çalışıyorum da yoğun bir işte... isteyince oluyor her şeyden önce kendiniz için yapın çok rahatlatıyor bakım ve masaj insanı.
umarım biraz yardımcı olabilmişimdir :)