• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte bakım!!!

wiiiyyy cok biliyo oo:))

sen kullan bosver,o ne anlar..

Zaten kuş kadar saçı var, pek de meraklıdır zaten bakım ürünlerine. 2 cm saça ne gerekse:27:
Şampuan iyi de saçım ince ya yağ yaptı dedi zati:ssz:
Çocuğun kil maskesi var ve benim yok:27:
Terlememek için özel karışımı var, eczanede yaptırıyor, her zaman benim oje pamuklarımdan aşırıp, onla sürer.
Kızlar valla erkekler bile başladı bakıma. Huu konu sahibi bak ne diyorum:27:

Zaten kuş kadar saçı var, pek de meraklıdır zaten bakım ürünlerine. 2 cm saça ne gerekse:27:
Terlememek için özel karışımı var, eczanede yaptırıyor, her zaman benim oje pamuklarımdan aşırıp, onla sürer.

benımde sacım ınce tellı,ozellıkle takıp edıyorum,mısal dun yıkadıım bugun yağlanması lazımdı ama 2.gune yağlanmadı bu şampuandan sonra..

erkekler bızı gectı kızım..konu sahıbı kendını ıntıhar etmıstır bunca okuduklarından sonra..

benımde sacım ınce tellı,ozellıkle takıp edıyorum,mısal dun yıkadıım bugun yağlanması lazımdı ama 2.gune yağlanmadı bu şampuandan sonra..

erkekler bızı gectı kızım..konu sahıbı kendını ıntıhar etmıstır bunca okuduklarından sonra..

Öyle valla :27:
Bakın bu arada dökülmeye karşı, ısırgan otu kullanıyorum kızlar. Sırrımı ifşa ediyim buradan.
Çay gibi demliyorum, soğuyor o. Sonra süzüyorum, son durulama suyu olarak kullanıyorum.
Ekstradan durulama yok ama.
O olmasaydı şimdiye kel kalırdım herhalde. :27:

Benim bakımım klasik. Bazen salıyorum kılı tüyü ama şu sıra vazgeçtim.

İlk duş şart. Makyaj yapmayı sevmem, kıl tüy olmayınca deodorant da kullanılmışsa mis gibisiniz zaten. kıl tüy olunca ter kokmak daha kolay.

Saçım için ayda bir dip boyasına gidiyorum.

İpek in dediği gibi mayonez çok işe yarıyormuş, kuaförüm söylemişti. Ama denemedim...

Saçımın ucuna bebek yağı sürerim. Ve Avondan bunu almıştım. 10 yıldır da bittikçe alıyorum çoook memnunum ve kokusu harika.

$24092010809.jpg

Şampuanım Gliss in kırmızı şeffaf olmayanı. Aslında şeffaf paketlisini kullanıyordum ama bulamadım Eskişehir simge kozmetikten 5 tl ye aldım bir glissi bu indirimi kaçırmıyım diye 2 tane almıştım. Lakin hala indirimde.

Gliss bittiğinde markette elime geçen ilk şampuanı aldım. saçlarım mahvoldu. Sadece tek yıkama ile pişman oldum, glisse döndüm.

Saç çok önemli, yüz önemli eller önemli... İlk baktığında birine bakımlı yada değil diyebileceğin bölgeler bunlar...

Eş için değil de kendin için yapmalısın keza 1 hafta önceye kadar bacaklarımı ve genital bölgemi tüy dökücü krem dışında hiç bişi ile temizlememiştim.

Ama epilatör le bu hafta yaptım ve mutluluk ve özgüvenim şu an tavanda..

Bakımın ilk faydası sana ve duygulanım durumuna faydası oluyor.

intihar etmedim aksine dün kendime bakım yaptım öncelikle iyi bir kese ardından kıl tüy işiyle başladım :D Bugün de saçlarımla ilgileneceğim. Ayrıca konumun bu kadar hit almasına çok şaşırdım

intihar etmedim aksine dün kendime bakım yaptım öncelikle iyi bir kese ardından kıl tüy işiyle başladım :D Bugün de saçlarımla ilgileneceğim. Ayrıca konumun bu kadar hit almasına çok şaşırdım

yaz geldı,ekstra bakım sart olmuş,çenemıze vurdu demek:)

kıl tüy için baktım baş olmuyor lazer yaptırdım hepsi bitti telefonuma pilates programı yükledim işten çıkıp eve gittiğimde yarım saat ip atlıyorum sonra pilatesimi yapıyorum saç için kullandığım kürlerim var kaş bıyık kendim alıyorum zaten iki dakkalık iş duş desen onu almaya ne var ? pijamadan da kurtul insanı tam bir tembel yapıyor azıcık da enerjik ol anacım için geçmiş senin:ssz: gayet karın kaslı falan çalışan temizliğini herşeyini yapan bir bayanım her işim de yetişiyor çok şükür bi koca eksik benim:1::1::1:

O işin şakasıydı, seni gaza getirebilmek için:27:
Dün ben bile gaza geldim. Aksattığım şeyleri tamamladım.
Hafiften de diyete başla, çok iyi olacak bak:27:
Konu hit alır, içeriği süs ve bakım e hepimiz de kadınız. E malum yani:9:

Benim bakımım klasik. Bazen salıyorum kılı tüyü ama şu sıra vazgeçtim.

İlk duş şart. Makyaj yapmayı sevmem, kıl tüy olmayınca deodorant da kullanılmışsa mis gibisiniz zaten. kıl tüy olunca ter kokmak daha kolay.

Saçım için ayda bir dip boyasına gidiyorum.

İpek in dediği gibi mayonez çok işe yarıyormuş, kuaförüm söylemişti. Ama denemedim...

Saçımın ucuna bebek yağı sürerim. Ve Avondan bunu almıştım. 10 yıldır da bittikçe alıyorum çoook memnunum ve kokusu harika.

Eki Görüntüle 1169366

Şampuanım Gliss in kırmızı şeffaf olmayanı. Aslında şeffaf paketlisini kullanıyordum ama bulamadım Eskişehir simge kozmetikten 5 tl ye aldım bir glissi bu indirimi kaçırmıyım diye 2 tane almıştım. Lakin hala indirimde.

Gliss bittiğinde markette elime geçen ilk şampuanı aldım. saçlarım mahvoldu. Sadece tek yıkama ile pişman oldum, glisse döndüm.

Saç çok önemli, yüz önemli eller önemli... İlk baktığında birine bakımlı yada değil diyebileceğin bölgeler bunlar...

Eş için değil de kendin için yapmalısın keza 1 hafta önceye kadar bacaklarımı ve genital bölgemi tüy dökücü krem dışında hiç bişi ile temizlememiştim.

Ama epilatör le bu hafta yaptım ve mutluluk ve özgüvenim şu an tavanda..

Bakımın ilk faydası sana ve duygulanım durumuna faydası oluyor.

Epilatörün acısına nasıl dayandınız? Çok sert değil miydi tüyleriniz? Kesinlikle katılıyorum kıl tüy hallolunca insan kendini çok iyi hissediyor zaten. Ben de şampuan olarak gliss kullanıyorum ve çok memnunum.Ayrıca paylaşımınız ıcın tesekkurler

Son düzenleme:
Eski eşim düzenli manikür pedikür yaptırırdı...
Diş estetiği yaptırmıştı...
Bir ara yüzünde olmadık yerde çıkan sakalları için lazer epilasyona gitti..
Göz çevresi için kullandığı kreme dünyanın parasını verirdi...
AMA BENİM İÇİN O BİR ZOMBİYDİ :52:

Epilatörün acısına nasıl dayandınız? Çok sert değil miydi tüyleriniz? Kesinlikle katılıyorum kıl tüy hallolunca insan kendini çok iyi hissediyor zaten. Ben de şampuan olarak gliss kullanıyorum ve çok memnunum.Ayrıca paylaşımınız ıcın tesekkurler

Ben epilatörle alabilen ama asla ağda kullanmamış bir insanım ve en büyük problemim BATIKLAR!!!! şimdi ağdaya gitmek istiyorum kuaföre korkuyorum özellikle genital :( ama en azından epilatör hayat kurtarıyor..

Ve evet aylar sonra acıdı bunu da aza indirdim sabah kalkar kalkmaz yaptım uyku mahmurluğu ile anlamadım bile :D:D

Ama abatıklarım o kadar çok ki... anlatamam.

yaz geldı,ekstra bakım sart olmuş,çenemıze vurdu demek:)

Süpersinizzzz şimdi okuycam yorumları :)

kıl tüy için baktım baş olmuyor lazer yaptırdım hepsi bitti telefonuma pilates programı yükledim işten çıkıp eve gittiğimde yarım saat ip atlıyorum sonra pilatesimi yapıyorum saç için kullandığım kürlerim var kaş bıyık kendim alıyorum zaten iki dakkalık iş duş desen onu almaya ne var ? pijamadan da kurtul insanı tam bir tembel yapıyor azıcık da enerjik ol anacım için geçmiş senin:ssz: gayet karın kaslı falan çalışan temizliğini herşeyini yapan bir bayanım her işim de yetişiyor çok şükür bi koca eksik benim:1::1::1:

O da olur inşallah :D ben de içimin geçtiğini düşünüyorum, neyse yavaş yavaş toparlanmaya başlıyorum artık !!

O işin şakasıydı, seni gaza getirebilmek için:27:
Dün ben bile gaza geldim. Aksattığım şeyleri tamamladım.
Hafiften de diyete başla, çok iyi olacak bak:27:
Konu hit alır, içeriği süs ve bakım e hepimiz de kadınız. E malum yani:9:

Valla bu yorumlarla gaza gelmemek mümkün değil :1:

Bir de kilo işi...

hayatım boyunca kilo almadım ben. Bu sene hariç. Bu yıl 61 oldum boyum 170.. Ve bildiğiniz selülitler çatlaklar simitlerim falan...

Son 1 haftadır ekmek ve hamurlu şeylerden uzak duruyorum. yemeklerim azaldı. Oturarak çalıştığım için akşamlar 1 saat yürüyorum.

Ve bugun aynaya baktığımda çook az da olsa kalçalarım düzelmeye başlamış, göbeğim ayva göbek kıvamına gelmişti.

Yürümek bile iyi geliyor. deneyin derim.. 1 hafta sonra tartılacağım... :)

Daha çocuğum yok 24 yaşındayım.. Şimdiden selülitler falan artarsa.. ileriyi düşünemiyorum.

Ay sorma aynı dert bende var. Aynısından bende var yani bir tane..
Bir kere leopar desenli gecelik almıştım mini.. eşim bir gülme krizine girdi: tarzana benzemişsin dedi.
Ortada ne seksilik kaldı ne bir şey. Hala giyerim hala bir daha giyme bunu der. Ama çok rahat:D

İpek Allah iyiliğini versin ya, ne güldüm:27:
Ya o tüylü terlikler çok çirkin. Hangi erkek onu seksi bulabilir ki.
Bir de ucu sivri olanlar falan var. Yahu onun ayakkabısını erkekler giyiyor, kıro deyip çıkıyoruz:27:

Ben epilatörle alabilen ama asla ağda kullanmamış bir insanım ve en büyük problemim BATIKLAR!!!! şimdi ağdaya gitmek istiyorum kuaföre korkuyorum özellikle genital :( ama en azından epilatör hayat kurtarıyor..

Ve evet aylar sonra acıdı bunu da aza indirdim sabah kalkar kalkmaz yaptım uyku mahmurluğu ile anlamadım bile :D:D

Ama abatıklarım o kadar çok ki... anlatamam.

Batıklar için kese iyi geliyor diye okudum ama genitale kese nasıl olur ki :D Zaten en büyük sorun bikini bölgesi :( benim de sorunum o, biraz ayıp olucak belki ama üst kısma ağda yapabiliyorum ama hani dudak kısımları var ya ben orayı alamıyorum :14: bu konuda tavsiyesi önerisi veya taktiği olan özelden veya burdan yazarsa gerçekten duamı alır. lazere de gidemiyorum çünkü bazı sağlık sorunları beni endişelendiriyor

Eski eşim düzenli manikür pedikür yaptırırdı...
Diş estetiği yaptırmıştı...
Bir ara yüzünde olmadık yerde çıkan sakalları için lazer epilasyona gitti..
Göz çevresi için kullandığı kreme dünyanın parasını verirdi...
AMA BENİM İÇİN O BİR ZOMBİYDİ :52:

hahah bu da ayrı bir durum tabi :1:

Bir de kilo işi...

hayatım boyunca kilo almadım ben. Bu sene hariç. Bu yıl 61 oldum boyum 170.. Ve bildiğiniz selülitler çatlaklar simitlerim falan...

Son 1 haftadır ekmek ve hamurlu şeylerden uzak duruyorum. yemeklerim azaldı. Oturarak çalıştığım için akşamlar 1 saat yürüyorum.

Ve bugun aynaya baktığımda çook az da olsa kalçalarım düzelmeye başlamış, göbeğim ayva göbek kıvamına gelmişti.

Yürümek bile iyi geliyor. deneyin derim.. 1 hafta sonra tartılacağım... :)

Daha çocuğum yok 24 yaşındayım.. Şimdiden selülitler falan artarsa.. ileriyi düşünemiyorum.

at kılı fırçası iyi geldi mi selülitler için? ben de aldım eda taşpınar markalı, ama düzenli kullanamadım duruyor öyle

at kılı fırçası iyi geldi mi selülitler için? ben de aldım eda taşpınar markalı, ama düzenli kullanamadım duruyor öyle

senden duydum ilk kez. yürümek iyi geliyor ve kese. hamama gidicem yazın, pazar günleri de yüzmeye. ..Zaten cildimiz daha çok genç. ama şimdişden alışmazsak birşeylere doğum yaptıktan sonra hiç yapamayacağız. ve 40 ımıza geldiğimizde porsümüş olacağız :D

merhaba, öncelikle durumunun farkındasın ne güzel :) ben de bekarken pazar günlerimi sırf kişisel bakımıma ayırırdım, evlenince o kadar bocaladım ki kendimi unutmuş gibiydim bir süre (eski halime göre tabi:1:)... sonra kilolar alınıp kıyafetlerim olmayınca, selülitler belirmeye başlayınca vs derken silkindim ve kendime geldim:) haftada en az 4-5 gün sporumu yapıyorum, her gün en az 1 kere duş alıyorum, saçlarımı haftada 3 kere yıkarım çok yıkamak zararlı, kıl tüy işlerimi manikür pedikürümü genelde cuma günleri işten dönünce hallederim, cildim çok hassas ağda kullanınca yara oluyor, epilatör ve jiletle idare ediyorum zaten tüyler ince fakat sık çıkıyor :(

genel bakımıma gelince, bir düzen oturttum ve artık otomatiğe bağladım; günlük olarak yaptıklarım sabah kalkınca hemen banyoya koşar diş fırçalama, yüz temizleme işimi halleder; üstüne tonik,serum,göz kremi, nemlendirici ve güneş kremimi sürerim, sonra hafif makyaj saç baş üst giyme derken hazırım :)

akşam gelince de hemen cildimi silerim tonikle, sporumu yapıp duşumu aldıktan sonra tonik, serum, göz kremi ve bakım serumumu sürerim. haftada 1-2 kez kil maskesi,3 kez peeling yaparım. saçlarıma ve cildime 1-2 haftada bir doğal yağlardan sürerim.

vücut için; haftada 2 kez peeling, her gün at kılı fırça ile masaj sabah akşam ve nemlendirici. el ayak kremleri sabah akşam zaten...yazınca çok gibi görünüyor ama bakım işi günde yarım saatimi anca alır... yarım saat ile 1 saat arası da spor desek günde max 1,5 saat kendimize ayırmışız çok mu?

ha bu arada evime kadın almıyorum, yemeğimi temizliğimi her şeyimi kendim yaparım. kuaföre de gitmem her şeyimi kendim hallediyorum. makyaj tarzımı oturttum kullandığım malzemeler de bellidir, nude makyaj yaparım...çalışıyorum da yoğun bir işte... isteyince oluyor her şeyden önce kendiniz için yapın çok rahatlatıyor bakım ve masaj insanı.

umarım biraz yardımcı olabilmişimdir :)

at kılı fırçasını kullanan burasıymış, o kadar yorum var ki alıntıları karıştırdım. :1: fırçanın bir yararı oldu mu? çok güzel tavsıyelerınız var teşekkür ederim

Son düzenleme:
senden duydum ilk kez. yürümek iyi geliyor ve kese. hamama gidicem yazın, pazar günleri de yüzmeye. ..Zaten cildimiz daha çok genç. ama şimdişden alışmazsak birşeylere doğum yaptıktan sonra hiç yapamayacağız. ve 40 ımıza geldiğimizde porsümüş olacağız :D

aynı annemin yorumu :1: ama çok haklı ben şimdiden böyleysem ileriyi düşünemiyorum bile:14:

Back