• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte bakım!!!

bir de genital bölgeniz de ağdayı nasıl yaptırıyorsunuz ya? açıyor musunuz hepsini? yani düşünüyorum gitmeyi ama, rezil olmayayım. nasıl oluyor :S aydınlatıverin.

bir de genital bölgeniz de ağdayı nasıl yaptırıyorsunuz ya? açıyor musunuz hepsini? yani düşünüyorum gitmeyi ama, rezil olmayayım. nasıl oluyor :S aydınlatıverin.

knedim yaoıyorum ben başlangıç olarak çam sakızı kullanabilirsin..sir ağdaya gaçersin sonrasında..

herkesler burda anacım...cinsellik ve aldatmadan sonra en çok rağbet gören konu heralde bu bakım meselesii....:27::27:

bende iki kez mapusa düştüm ilk banım sınırsızdı :) msjlar attımda açtılar yoksa süresiz ulaştırılmıştım sonra kedi vardı bir tane onun yüzünden uzaklaştırıldım sonra dedim uğraşmıcam kimseyle ama onlar benle uğraşıyor:9::52:

bende iki kez mapusa düştüm ilk banım sınırsızdı :) msjlar attımda açtılar yoksa süresiz ulaştırılmıştım sonra kedi vardı bir tane onun yüzünden uzaklaştırıldım sonra dedim uğraşmıcam kimseyle ama onlar benle uğraşıyor:9::52:

yoksa bizimle kimseyle uğraştığımız yok dımı:9::9::9::9:

bu akşam bakım yapayım kuaföre gideyim dedim ama yemeğim yok yemek mi yapsam bakım mı şaşırdım çalışan evli olmakta zor anacım:31:

bu akşam bakım yapayım kuaföre gideyim dedim ama yemeğim yok yemek mi yapsam bakım mı şaşırdım çalışan evli olmakta zor anacım:31:

yemek işi hergün var kuaföre git bence..tavuk falan kızartırsın yada makarna:6:

merağ etme abla börek bile açarım ben sana....mapus süresi uzarsada gerekirse genel af için imza toplar müdüre sunarız

Dersiniz artık yaşlı kadını fazla tutmayın mapısta,romatizmaları azar diyin :27::27:

Enişteye kır 2 tana yumurta yesin,bakkım daha möhüm :24:

:7:

süresiz nasıl oluyo kız suikastmi düzenledin kk ne:52::52:

Yönetime atar yapmıştık Milan'la birlikte tabi toy zamanlarımız :60: üslubumuz için uyarmışlardı bizde atarlandık sonra şutlandık ☺️☺️ tabi dersimizi aldık ertesi gün mail atmıştık 😅 o gün bugündür akıllandım

Ikizlerin süper anası 👶👶

Dersiniz artık yaşlı kadını fazla tutmayın mapısta,romatizmaları azar diyin :27::27:
kız mune anlamaz romatizma falan yeminle:27:

Yönetime atar yapmıştık Milan'la birlikte tabi toy zamanlarımız :60: üslubumuz için uyarmışlardı bizde atarlandık sonra şutlandık ☺️☺️ tabi dersimizi aldık ertesi gün mail atmıştık 😅 o gün bugündür akıllandım

Ikizlerin süper anası 👶👶
zararın neresinden dönersen kardır diyelim:9:

o olmaz eve gidip yumurta kırarsam kuaför kapanır bakım mühim akşam saat 7de işten çık işinle evinin arasında ki mesafe min 1 buçuk saat olsun oda şanslıysan sonra bide bakım yapmaya kalk bunun temizliği var yemeği var uyuması var var oğlu var bide sabahın 5 buçuğunda kalk ..
neyse bakım mühim kuaföre gideyim ben.

Back