• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte bakım!!!

bekarlıkta saldım evlilikte bakım gibi olmuş konu :60:

ben severim bakmayı süslenmeyi giyinmeyi ama bekarken de öyleydim :27: evlenince de eşime yaradı :60: :37:

ilk olarak silkelen ve spor yap. hareket candır :12:

duş al deodorant sür. vs vss..........

Bekarken uğraşacak pek bir şey olmuyor. Ben evlenene kadar 1 ekmek ne kadar bilmezdim.
bende maalesef:44:

senin mapısla ne işin olur abla?
kız ama marjinal abla bilmiyormusun:9:

bu huy bende de var biliyormusun..evime gelen misafirlerde sürekli takip halindeyim...biri lavaboya geçince bende hemen mutfağa kalkıp el yıkandımı diye ses dinliyorum:25::25:
çoğu tuvalet kağıdı kullanıyodur dimi:26:

Bu başka bir şey tabi. Aynen kazandığın paranın hayrını görememek gibi bir şey.
Çalışan kadınların ortak sorunları eğer rahat bir kişiliğin yoksa..ben ctsi 13:00 kadar çalışan biri olarak o saatten sonra çocuğumun annesi olmak istiyorum. Direk kuaföre gidip de akşam yemeğine zor yetişmek istemiyorum. Hal böyle olunca kendi yağında kavruluyorsun.
Biz lojmandayız ve ben hariç apartmanda çalışan yok. Onlar da benden daha bakımlılar. Mide küçültme ameliyatı olan, botox yaptıran, spora giden vs vs.. kuaförü hiç katmıyorum bile..
Ben kendi paramı kazanıyorum ama yapamıyorum. Ciddi tezat var bu işte.

ben de sizin gibi çalışıyorum toplamda evimde 1,5 günüm var ve 2 çocuğum var onlarla vakit geçirmek istiyorum hafta sonu istedikleri ve yapamdığım yemek leri yapmaya çalışıyorum ev işleri zaten hiç bitmiyo e bide ailem var annem babam eşim evim derken elime krem bile sürmeden uyuyorum ben

ben de sizin gibi çalışıyorum toplamda evimde 1,5 günüm var ve 2 çocuğum var onlarla vakit geçirmek istiyorum hafta sonu istedikleri ve yapamdığım yemek leri yapmaya çalışıyorum ev işleri zaten hiç bitmiyo e bide ailem var annem babam eşim evim derken elime krem bile sürmeden uyuyorum ben

zaman tüketiyor insanı:31:

Back