Evlilikte bakım!!!

annemın eskı musterısı 80 yasındaydı ama yınede manıkur pedıkur ıcın özel evıne cagırırdı..

Bu yüzden bu hayat tarzıdır bence.
Şu filmler var ya hani zengin hayatlar evde nasıl öyle takım elbiselerle topuklu ayakkabı 1 kg makyajla duruyorlar diyoruz ya aslında onların hayat tarzları o. Öyle gördüler 7 kuşak öyle alıştılar. Onlar da çocuklarına öyle öğretti.. böyle zincirleme gider bu.

saygılar ipekhanımkatılıyorum fikirlerinize :)beğenilerimi sundum kabul edin

akdatmayla ilgili eşim yapmaz diye düşünüyorum sanırm,utangaç biridir okonularda ....:)
evet yüzüm daha etsiz gibi ondan ünlüler botoks olayına giriyor sanıyorum..
ama botok kötü bence..
şu an sıfır kilo problemim ama spor gerekiyor..hafif gevşeme var..spor şart aynaya baktığımda öyle düşünüyorum..

Valla bilemiyorum hayırlısı olsun test felan yapımcım hazır değilim

Ikizlerin süper anası 👶👶

Evliliği bekarlığı yok bu işin bence.

Bakım = Temizlik.

Düzenli duş, temiz kıyafetler, temiz bir beden ve koku. Bence kadınlar miss gibi kokmalı. Elbette bu demek değil ki parfüm banyosu yapılsın. Banyodan cıkınca kulak arkasına sürülen bir cilek esansı bile yeter güzel kokmak icin.

Epilasyon işini ben ayda bir kez kuaföre gidip hallediyorum. Bir ayda ancak cıkıyor cünkü. Gerisi tamamen alıskanlık.

Sanırım bir yaştan sonra vücut kendi istiyor sporu. Laktik asitten kurtulmayınca hem yorgun hem de bunalımlı oluyorsun. Vücuttaki laktik asit de bir tek sporla atılıyor.
Ama gel gör ki zaman var mı?? 6:45 te evden çıkıyorum 19:30 da giriyorum.
Yine yaparım ama çocuğuma ayırmak istiyorum o vakti, o yüzden böyle buruşa buruşa yaşlanacağım.

biz evlilik trapistine gitmiştik eşinize sürpriz yapın demiştiçocuk var pozitif olman gerekiyor..eşe daha az yansıtmak..kadınların işi zor bence beklenti fazla

ipekçim aynen ..evde 4 yaşında çocuğun varsa spor yapamıyorsun biraz daha emekle yatmadan önce yada sabahın köründe spor yapıcam daha doğrusu yapmam gerek..gevşeme olayı var çünki bira sporla düzelecek biliyorum

Aslında imkan olsa ki tam zamanı sabahları serin oluyor. Herkes uyurken ve trafik çok yokken tempolu yürüyeceksin. Ama bizim çalışma sistemimiz sabahları uyku zamanını maksimize etmeyi öğrettiği için spor kültürümüz sıfır neredeyse.
Bir iş gezisine gitmiştim. Otel termal otel ve karşısında dağ var çok güzel yapmışlar. Sabah perdeyi bir açtım bütün yabancılar dağda yürüyüş yapıyor. Aklımın ucundan bile geçmedi, camı bile açmadım.
İndim aşağı yabancı yatırımcılar bir portakal az bir iki parça bir şey almış yavaş yavaş yiyor. Türkleri de tabakların tanımak çok mümkün. Pasta börek dolmuş tabaklara, ben dahil..

ben fikrimi söyleyebilirmiyim bence her şey imkanlar dahilinde olucak şeyler temizlik apayrı ama bakım güzel giyinmek kendine vakit ayırabilmek hepsi insanın imkanlarına bağlı

offfff aylardır diyetteyim 82 den dştüm bu kiloyai. ramazan geliyor. gelsin baklavalar

bende ramazanda ne yerdim geçen sene eşim tutamadı çok iyi geçti..sahurda hafif yedim süt falan içitim..zor verdim ya kiloyu artık yemeye korkuyorum öyle

ben de bu işe gıcık oluyorum.Evlendikten sonra bayan bakımlı olacak diye bir kural mı var?Erkek göbekli,kıllı gezsin,bayan eşofmanla evde gezince sorun olsun.Evlendiğimden beri evde dışarı kıyafetlerimle dolaşmadım.Zaten oje-ruj süren ,eyeliner çekebilen biri hiç olmadım.Temizliği severim ama bunu zorunluluktan yapmam.Kıl tüy işini sevmem,alınabilecek boyuta gelmesi yeter,bekletmeden hallederim.Her gün banyomu yaparım.Evim temizdir,yemeğim her zaman olur.Erkek daha ne istesin,bulmuş da bunuyor mu? Ötesi yok,şıkır şıkır kusura bakmasın ama mümkün değil evde duramam

dhfjsksjdk way be terapist bile erkekleri tutuyrsa ne yapsın kadınlar.az da onlar çekidüzen verselerya :)kendilerine. kadınlar ne ister die film var onu izlet

kız o gün bu gündür surat asamıyorum evde hep bir gülümseme moralim bozuk yansıtmıyorum mesela politik oldum adama demekki mutlu evlilik politik olmaktan geçiyor..yada özveriden..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…