Evlilikte anneci koca-kayınvalide-elti çıkmazı.

Anneci kocadan hayır gelmez . Böyle gördüm böyle biliyorum. Boşan demek zor ama böyle de hayat çekilmez. Emin ol ki değmez hazır çocukta yokken

Benim gibi biri çok zor denk gelir o aileye. Hem çalışıyorum, hem fiziken sıkıntım yok Allah'a şükür. Ev yok alırız öderiz diye düşünüyordum. Taki bu kaynımın işi ortaya çıkana kadar.... Çocuk konusuna ise; tedaviye gitmeye ikna ediyorum başka kadın olsa bu kadar uğraşmaz bence... Kim uğraşır. Birde kaynana. Elti çıktı şimdideee amannnn zormuş evlilik...

Benim anlamadığım düğün kredisi borcuyla ev borcunu siz mi ödüyorsunuz? Elitinizin istediklerini siz mi alıyorsunuz?

Aynen öyle hep sessiz kaldım...

Benim anlamadığım düğün kredisi borcuyla ev borcunu siz mi ödüyorsunuz? Elitinizin istediklerini siz mi alıyorsunuz?

Almıyoruz ama, bekliyorlar. Sürekli eşime ağlanıyorlar. İstiyorlarmı açıkca bilemiyorum ama, belki de eşim veriyor dayanamayıp bilemiyorum. Kredi de çıkmıyor üstlerine. Zar zor kayınpederimden çıktı biraz kaynımdan.. Kredi çıkmayınca ne oluyor. Kredi çekmeye insan aranıyorlar...

Madem dolmuşsun kalkalım mı diyecekmişsin. Yok artık. Eşin gerçekten aşırı anneci evlenmişsiniz herşey olmuş da çeyiz sermen mi kalmış ki saçma sapan bişey ben kesinlikle yapmayacagim bunu.
Ben burda yapılan olumsuz yorumlara katılamıyorum bence çok haklısın. Yetişemiyorlarsa kız tarafının müsrifliğine dur yetişemiyoruz desinler kız istedikçe gelip size yüklenmesinler. Evet kardeştir evlenirken yardım edilir ama ben o kadar harcama yaptıran kıza sîrf gönlü olsun diye kendi geçimimi sıkıntıya sokamam valla kimse kusura bakmasin.
Ben de evleniyorum esim herseyi kendi yapiyor ailesinin bana takacagi takilara kadar kendisi aldi kurus katkilari yok valla ben nisan alisverisine bile cikmadim kiyamadim valla bu adamlari ailelerinden cok biz dusunuyoruz.
Paralama artik kendini esinle ayri kv ile ayri ugrasiyorsun. Cocuk isini de bence bi sure rafa kaldir derim simdi boyle skntilarin varsa cocuk olunca hersey daha da zorlasacak gibi. Guzel dille guzel paylasimlar yaparak esinin aklini basina getirmeye calis yapamazsan isin zor bu aileyle.
Valla daral basti beni de simdiden su evlilik aile meselelerinden cidden çok zor.

Haklısın canım valla. İnsan geri de dönemiyor ailesine iki ucu bişeyli değnek düşün dur...
Çocuck olmaması iyi bir taraftan tanıyorum iyice insanları, belki olsa değişir de durumlar oda ayrı bir konu.

Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.. Zor dönemdeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…