- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
ne kadar güzel ve haklı bir yorum cevap vermeden geçemeyeceğimEv alırsanız tabi ki siz ödeyeceksiniz hani sizin eviniz ya. Başka kimin ödemesini bekliyorsunuz ? Eltinize alınanlar neden gözünüze batıyor onu da anlamadım, eşiniz kendi maaşından eltinize mi veriyor? Çocuk sizden kaynaklı bir sorundan dolayı da olmayabilirdi bu şekilde sanki bir kusur, eksiklik gibi lanse etmeniz çok yanlış. Bence sizin evliliğinizde artık sevgi kalmamış eşinizin şişmanlığına kadar eleştirdiğinizde göre saygı da kalmamış.
mERHABA,
1,5 yıllık evliyim. Eşim aşırı derecede aileci özelllikle anneci. Şimdide kaynımın evlenme mevzusu çıktı.
Elti adayım arsız istekleri bitmiyor. Heryer borç ama ne dese alnıyor. Biz se kiradayız. Eşimde kardeşine yardım etmek istiyor, ama bizde kiradayız. ve eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor. Tedavi de ben dürtükledikçe olmaya çalışıyor. Ev desen ben dürtükledikçe bakıyoruz. Zaten alsakta borç biz ödüycez. Birde elinde artanı dağıtması beni sinirlendiyor. İyice psikolojim bozuldu. Artık konuşmaktan çabalamaktan vazgeçeceğim. Sizce ne yapmalıyım?
Boşanmayı da düşünmüor değilim, eşim beni seviyor biliyorum ama o tarafta aklı 24 saat kafası hep bekarlık evinde, birde kayınvalidem yaptığı verdiği (nişan zamanı) havluya kadar kafama kaktı. Öyle değişik bir insan. Altlı üstlü istiyolar oturayım nasıl otururum böyle biriyle. Huzursuzluğumuz artarda artar
lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız.. Çok ağladım, ama ağlamak istemiyorum artık. Sessiz kaldım içime attım, ses çıkardım bir kere 1,5 senede onda da ben suçlu oldum. Ne yapacağımı şaşırdım. Zaten çocuk olmuyor. Eşimde şişman, kilo ver diyor doktor gittikçe de alıyor. Hiç gelecek kaygısı yok, rahat adam ne yapmalıyımm...........!!!!!!!!!!
Tedavisi için doktor kilo ver diyor. adamın umrunda degilyaEşinizin şişmanlığı ne alaka konuyla ? Bağlayamadım sonunu.
Çocuk yok adami tedavi icin çekiştirip duruyorsunuz aklı hala anasinda kardeşinde bilmem neymiş benim evim yokken kenara attığım 3 5 krusu eltimin isteklerini karşılamayan kaynima verdirecem hangi dünyada yaşıyor bunlar sonra kadın boşanincada niye boşandın oluyor böyle beyinsiz zihniyetler yüzünden bosaniliyor işte ben sizin yerinizde olsam bu konu yüzünden patlatrdm kavgayı altli üstlü de oturmayin imkaninz varsa uzakta olun masraflarına yetişemediği gelini ile altlı üstlü eve ciksn kvniz.mERHABA,
1,5 yıllık evliyim. Eşim aşırı derecede aileci özelllikle anneci. Şimdide kaynımın evlenme mevzusu çıktı.
Elti adayım arsız istekleri bitmiyor. Heryer borç ama ne dese alnıyor. Biz se kiradayız. Eşimde kardeşine yardım etmek istiyor, ama bizde kiradayız. ve eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor. Tedavi de ben dürtükledikçe olmaya çalışıyor. Ev desen ben dürtükledikçe bakıyoruz. Zaten alsakta borç biz ödüycez. Birde elinde artanı dağıtması beni sinirlendiyor. İyice psikolojim bozuldu. Artık konuşmaktan çabalamaktan vazgeçeceğim. Sizce ne yapmalıyım?
Boşanmayı da düşünmüor değilim, eşim beni seviyor biliyorum ama o tarafta aklı 24 saat kafası hep bekarlık evinde, birde kayınvalidem yaptığı verdiği (nişan zamanı) havluya kadar kafama kaktı. Öyle değişik bir insan. Altlı üstlü istiyolar oturayım nasıl otururum böyle biriyle. Huzursuzluğumuz artarda artar
lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız.. Çok ağladım, ama ağlamak istemiyorum artık. Sessiz kaldım içime attım, ses çıkardım bir kere 1,5 senede onda da ben suçlu oldum. Ne yapacağımı şaşırdım. Zaten çocuk olmuyor. Eşimde şişman, kilo ver diyor doktor gittikçe de alıyor. Hiç gelecek kaygısı yok, rahat adam ne yapmalıyımm...........!!!!!!!!!!
Evet ya adamn her kusurunu saymis . en cok beni rahtsiz eden seyde cocugumuz ondan dolayi olmuyor. Ha ondan ha senden farkediyormu sonuc. Allah adamayardim etsin diyesim geldi bi an. Sanki adama uzuldumKardeşi evleniyor sonuçta tabi ki yardım etmek istemesi doğal ama evinden esirgeyip ailesine yediriyorsa o büyük bir sorun.
Yani benim kardeşim evlense bende elimden gelen herseyı yapardım, biz kadınlar da bazen biraz bencil oluyoruz. İnsanın kocasına olan sevgisi bitince gözü hep kusur arar , burada da öyle olmuş sevgi bitmiş.Evet ya adamn her kusurunu saymis . en cok beni rahtsiz eden seyde cocugumuz ondan dolayi olmuyor. Ha ondan ha senden farkediyormu sonuc. Allah adamayardim etsin diyesim geldi bi an. Sanki adama uzuldum
Seninle ayni fikirdeym. Bizdeeslerimzden kardesimzd yardm etmesini isteriz annemize babamiza. Ama soz konusu kynvalde kayn gorumce elti olunca minicik bi yardimi bildesirgiyorlar olmamali . ailemiz Neyse onlarda oyle olmali.Yani benim kardeşim evlense bende elimden gelen herseyı yapardım, biz kadınlar da bazen biraz bencil oluyoruz. İnsanın kocasına olan sevgisi bitince gözü hep kusur arar , burada da öyle olmuş sevgi bitmiş.
Eltinize neden sinir oluyorsunuz ki. O alinan şeyleri sizden istemiyor ki..Benim eltim yok ama istese bu nisanlisini ilgilendirir beni ilgilendirmez ki.. esim de destek olmaz..evlenmeyi dusunenler masraflarini da kendileri karsilar..mERHABA,
Alsın oglunu el ele tutuşup otursun.Evinden syrılamıcaksa senınle ne işi var kimERHABA,
Eşinizin şişmanlığı ne alaka konuyla ? Bağlayamadım sonunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?