size bir cevap vermek istemiyorum
arkadaşlar bneim bir sorum olacaktı,bnm kötü giden bir ilşkim var çok aklımda onunla ilgili sorunlar.Ama en büyük sorun ailesi..Daha önceki kız arkadaşı da ailen bize uygun değil diye ayrılmış ve şuan benimm de en büyük problemlerimden biri de bu..Biraz farklı bir aile yapısı var.Mesela herkes kayınvalideden korkar bende tam tersine kayınpederin sözü geçiyor.Ve benim kayınpederim nasip olursa tabi sözünü bnm sevgilime çok geçiriyor ve arada duygu sömürüsü yapıyor.Ve sevgilimin babasına karşı büyük zaafı var.Bana dedi ki babam benden çok şey bekliyor.Şuanda da borçları var 80 milyar ev aldılar,anne baba emekli onunla ödeyecekler.Erkek arkadaşm zaten kazandığı tüm parasını babasına verdi üç sene.Evlenincede öyle mi olur o borcu bize mi ödetirler acaba diye düşünüyorum..Biz ikimizde çalışıyor olacağız o zaman.Zaten ailesi bizim için bişey yapamayacak,o sorun değil de ya evlenince bizim kazancımıza çok karışırlarsa diye korkuyorum.Bugüne kadar öyle oldu çünkü.Tam erkek arkadaşım biriktirecek babası ister sonra erkek arkadaşım veremem diyince sen karı ağzımı bakıyorsun demiş.Bu arada babası engelli yürüyemiyor,o yüzden kıyamıyoruz ona.Ama kendi emeklilikleri var,dükkanları da var.şimdi erkek arkadaşım yeni işe girdi ve birikitircem diyor..Ona da karışırlar mı acaba bilemedim ki.Bir de kayınvalide de biraz sert,kendine bakmıyor falan.Duyduğuma göre evleride çok pismiş.Benim annem çok titizdir.Şimdi nişan fln olunca tüm bunlar sorun olacak,annem laf edecek.Zaten aramız başka şeylerden erkek arkadaşımla ailesi de çok korkutuyor.Bir abisi var o da kendi havasında hiç bir şeye karışmaz sevgilisyle gezer tozar.Olan bize oluyor yani kızlarBir de abisi beni görünce konuşmuyor,selam vermiyor.Ben az konuşurum onun sevgilisi baya bi konuşkan demişti ki ben sessiz kızlardan korkarım.O kadar ağladım ki o gün.Sevgilimde bişey demeişti abisine .Off offf.Ne yapsam ben bilemedim kızlar
kardeşim teşekkür ederimallah yardımcımız olsun ya ufacık sorun bile çıksa dikkate almak gerekmiş düzelir sanıyorsun düzelmiyor benim setimi düğün günü satmışlar kardeşimin taktığı yüzükle kendinin taktığı tek taşıda sattı bi alyansla geldim babamın evine ya ne kadar olumsuzluklar vardıda cefakar olmayı öğretmiş annem sevmek yokmu nasıl bi duyguysa kopamıyosun ben unutmak yeniden başlamak istiyorum
Bana cevap vermeyin, hiç önemli değil ama mutsuz olduğunu bir ilişkiyi evlilikle sonuçlandırmayın, hayatınızın bundan sonraki kısmını kıymetlendirin.
Kötü günlerinize inat birşeyler yapın lütfen.
aynn cnm benim de annem cefakar olmayı öğretti,şuanda aynı annemle babaım ilşkisi gibi bir ilşkim var ve vazgeçemiyorum bir türlü..aynen kopamadım bndeunut cnm sen zorla kendini,yeniden başla.önemli olan o kararı verebilmek ayrılmak.sonrasında acı çeksende sonunda unutulur mutlaka
ayrıca istediği kadar yalvarsın neyin garantisi var ki eşime ben evlenirsem o evden ölüm çıkar ne olursa olsun beni bırakma dediğimde erkek sözü vermişti herşey unutuluyor ne idda edebilirim ki evlilik cüzdanım bile ne işe yarıyor ki bitince daha ben bir kere baktım cüzdanıma onu bile taşımak nasip olmadı eşimde bana herşey düzelir imkanıız yoktu imkan olunca yaparız diyordu canım bişey istese annemleride alalım orda yapalım bi sevdasıdır tutturdu benim bi düğünüm oldu dillere destan benim ailem yaptı 7 tane kız çocuk 5-8 yaşlarında melek kıyafetleri kanatlar gelinliğin kuyruğundan tuttular biri ayaklarımızın önüne gül yaprakları serpeledi bir gelinlik diktirdim hala konuşulur taşlı takılar yaptırdım zerre emekleri olmadı işte bunlar koyuyor adama herşey boşmuş diyosun ne değerim varmış hiçmi hatırım sevgim saygım yokta ailesi aramadı diyorum şaşırıyorum onlara en ufak yanlışım olmadı gerçekten bütün sözler laflar unutuluyor ertelenen yarınlar güzel günler herşey hem ertelendi hem yaşayamadım yanıma kar kaldı yaşanmamışlık çok zor geliyor sabır diliyorum hayırlısını yüreğimden şu sıkıntıyı alsın allahım istiyorum... dularımdasın emin ol burda bana yorumlarıylada destek olan herkez hep aklımda yine nefes almak istiyorum sadece bunu istiyorum düşünsene hamileyim sürpriz yapacam yılbaşına 1 hafta var bebek patiğini kalpli kutuya gül yaprakları ve testle koydum ailesinde kavga ettik omzumdan tutup hırpalayınca hamileyim diye bağırıyorum 2 aylık evliyim ilk geceden kalmışım ilk çocuğumuz korunduk hiç beklemiyorduk nasıl heyecanlııyım bağırıyorum duvar sanki odadan eniştesi zorla çıkardı dönmüş annesine bunu yarın bindirin yollayın istanbula diyor telafi etmek için ne yaptı sabah geldi babamı oluyorum diye sarıldı bende salak gibi sanki olay olmamış gibi davrandım bunu benim sevdiğim adam yaptı şuan inanamıyorum storları çektirmezdi güneşliği kıskançlığından şuan benden bi haber sence hangisi gerçek beni deli gibi kıskanan gözünden sakınan adammı şimdi ne yaptığımı bilmeyen bensiz olabilen adammı off off iyi düşünn
tşk ederim,napayım çok üzülüyorum.o kararı bir verebilsem acı çekmeye razıyım öncesinde yaşadım zaten bitirdim ama o yalvarmalarına dayanamadım,ağlamaları..O yüzden geri döndüm.Ama sorunlar aynı yerde duruyor ya da ben çok büyütüyorum..aYrıca özür dilerim buradaki her yorum çok kıymetli benim için.
Hiç sorun değil, görmemezliktende gelebilirsiniz yeterki doğru kararlar için zorlayın kendinizi.
Başlarım ağlamasına da sızlanmasına da, bunları yapmadan önce mutlu etmesini öğrensin.
Hayat bir adamın ağlanıp sızlanması için harcanacak kadar basit değil.Siz geleceğin bir anne adayı olarak doğru bir evlilik yapmanız gerekiyor.
Tamam hadi geçtim kötü ilişkiyi, çünkü ne dersem kar etmiyor. EVET aile çok önemli çok.
Edit: Bir önceki sevgilinin hayatı sizin hayatınızdan daha önemliydi ki ailesi için ayrıldı. Siz ilişkiniz kötü olmasına rağmen kalıyorsunuz, iyi düşünün.
aynen benim eşimde benden önce amcasının kızı ile nişandan dönmüş bunları kızdan değil kendilerinden duydum kız bunları istemiyor amcası gil olmasına rağmen sürekli sorun yaşıyorlar sonunda kız tercih sunuyor eşimde zaten severek nişanlanmamış ayrılıyor ama şuanda eşimin amcası gilden kimseyle görüşmüyorlar bak bizede sebep oldular eşimede dedim o kız kötüydü ben de kötüyüm ailenmi ii diğerinde akraba olmanıza ragmen ailensiz bişey yapmadığın için neler yaşanmış diyorum kızdan nefret ettiği için konuyu kapatıyor şuan sende geçmişi görüyorum allah günah yazmasın bizim sözlerimiz sebep olmasında sen yoluna bak..
delikumru
arkadaş sizin için en iyi örnek. onun yaşadıklarını şimdi sadece okuyup üzülüyorsunuz. ya yaşamak zorunda kalsanız ne olacak?
evlenirseniz bir başka versiyonunu yaşayacaksınız.
bile bile lades demeyin. çünkü bu dünyada önemli olan sizsizinz.
Allah size gelecekte olacakları gösteriyor, örnekler veriyor. Lütfen bu dersi alın ve kendinize pay çıkarın. mutlu olmak sizinde hakkınız.
yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.
şuan mutluyum demiyorum bende zaten ama ben onla olanları çocuğum olduğunda onlarda yaşasın istemiyorum zamanla geçicek diye bekliyorum severek ayrılıyorum çünkü evlilik sadece sevmekle olmuyormuş flörtte sevgiden ötesi önemli değil evlilikte sevgiden başka şeylerde önemli şuan bizden kimse istemiyor ayaklar altına alındım çünkü hiç değer yok bir süre bu acıtacak canımı sabredeceğim ama
arkadaşlar bneim bir sorum olacaktı,bnm kötü giden bir ilşkim var çok aklımda onunla ilgili sorunlar.Ama en büyük sorun ailesi..Daha önceki kız arkadaşı da ailen bize uygun değil diye ayrılmış ve şuan benimm de en büyük problemlerimden biri de bu..Biraz farklı bir aile yapısı var.Mesela herkes kayınvalideden korkar bende tam tersine kayınpederin sözü geçiyor.Ve benim kayınpederim nasip olursa tabi sözünü bnm sevgilime çok geçiriyor ve arada duygu sömürüsü yapıyor.Ve sevgilimin babasına karşı büyük zaafı var.Bana dedi ki babam benden çok şey bekliyor.Şuanda da borçları var 80 milyar ev aldılar,anne baba emekli onunla ödeyecekler.Erkek arkadaşm zaten kazandığı tüm parasını babasına verdi üç sene.Evlenincede öyle mi olur o borcu bize mi ödetirler acaba diye düşünüyorum..Biz ikimizde çalışıyor olacağız o zaman.Zaten ailesi bizim için bişey yapamayacak,o sorun değil de ya evlenince bizim kazancımıza çok karışırlarsa diye korkuyorum.Bugüne kadar öyle oldu çünkü.Tam erkek arkadaşım biriktirecek babası ister sonra erkek arkadaşım veremem diyince sen karı ağzımı bakıyorsun demiş.Bu arada babası engelli yürüyemiyor,o yüzden kıyamıyoruz ona.Ama kendi emeklilikleri var,dükkanları da var.şimdi erkek arkadaşım yeni işe girdi ve birikitircem diyor..Ona da karışırlar mı acaba bilemedim ki.Bir de kayınvalide de biraz sert,kendine bakmıyor falan.Duyduğuma göre evleride çok pismiş.Benim annem çok titizdir.Şimdi nişan fln olunca tüm bunlar sorun olacak,annem laf edecek.Zaten aramız başka şeylerden erkek arkadaşımla ailesi de çok korkutuyor.Bir abisi var o da kendi havasında hiç bir şeye karışmaz sevgilisyle gezer tozar.Olan bize oluyor yani kızlarBir de abisi beni görünce konuşmuyor,selam vermiyor.Ben az konuşurum onun sevgilisi baya bi konuşkan demişti ki ben sessiz kızlardan korkarım.O kadar ağladım ki o gün.Sevgilimde bişey demeişti abisine .Off offf.Ne yapsam ben bilemedim kızlar
evleneceğin kişinin ailesi en az evleneceğin kişi kadar önem teşkil eder.Sürekli hayatınıza müdale edilmesine ne kadar dayanabilirsiniz bak şimdi bile canın sıkılmış evlendiğinde kat be kat canın sıkılacak ne gerek var öyle değil mi