Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinin ailesi çok önemli eğer kanın ısınmadıysa canım olmayacak gibiyse hiç kalkışma derim sadece eşinle değil ailesiyle de evleniyorsun bunu unutma başkan nasıl gelirse sonu da öyle gider
Evlilikte aileler çok önemli, kimse kimsenin ailesiyle evlenmiyor ama ortak bir yerlerde buluşmak önemli.
Emin ol evlendiğinde hayatınız farklı olmayacak, sonradan pişman olup dönmek daha zor daha yıpratıcı olacak, o yüzden duygularını bi kenara bırakıp mantığını kullan. Üzüleceksin, acı çekeceksin ama unutacaksın sonradan üzülmektense şimdi üzülmeyi göze al ve ayrıl.
Evlilikte, erkek veya kadın farketmez ailesinin yönlendirmesiyle yaşıyorsa kendi kararlarını veremiyorsa mutluluk ve huzur olmaz bence.
cnm olgunlaşmaz mı ya değişmez mi yanii,ailesi benim yanıma gelmesine izin vermemiş o da o yüzden gelmemiş yyeni itraf etti,çok arada kaldım diyor,bundan sonra böyle olmayacak diyor
Evllik çok önemli bir karar canım, değişir düzelir diye düşündüğümüz şeyler genelde değişmez ve aslında farkında olmadığımız bambaşka alışkanlıklar huylar da çıkar karşımıza bu tek taraflı değil bizde de olabilir. Senin düşünmen gereken şey şu ben onu bu haliyle kabul edermiyim edemezmiyim..