evlilikte aile önemli mi?

Eşinin ailesi çok önemli eğer kanın ısınmadıysa canım olmayacak gibiyse hiç kalkışma derim sadece eşinle değil ailesiyle de evleniyorsun bunu unutma başkan nasıl gelirse sonu da öyle gider

Eşinin ailesi çok önemli eğer kanın ısınmadıysa canım olmayacak gibiyse hiç kalkışma derim sadece eşinle değil ailesiyle de evleniyorsun bunu unutma başkan nasıl gelirse sonu da öyle gider

ısınmıyor cnm..olmuyor ilk başta babasını çok sevmiştim ama şimdi hep aklıma onun oğlunu yönlendirmesi geliyor,bir de nasıl ayrılacağım bu kadar severken..:KK43:

Evlilikte aileler çok önemli, kimse kimsenin ailesiyle evlenmiyor ama ortak bir yerlerde buluşmak önemli.

Emin ol evlendiğinde hayatınız farklı olmayacak, sonradan pişman olup dönmek daha zor daha yıpratıcı olacak, o yüzden duygularını bi kenara bırakıp mantığını kullan. Üzüleceksin, acı çekeceksin ama unutacaksın sonradan üzülmektense şimdi üzülmeyi göze al ve ayrıl.
Evlilikte, erkek veya kadın farketmez ailesinin yönlendirmesiyle yaşıyorsa kendi kararlarını veremiyorsa mutluluk ve huzur olmaz bence.

Evlilikte aileler çok önemli, kimse kimsenin ailesiyle evlenmiyor ama ortak bir yerlerde buluşmak önemli.

Emin ol evlendiğinde hayatınız farklı olmayacak, sonradan pişman olup dönmek daha zor daha yıpratıcı olacak, o yüzden duygularını bi kenara bırakıp mantığını kullan. Üzüleceksin, acı çekeceksin ama unutacaksın sonradan üzülmektense şimdi üzülmeyi göze al ve ayrıl.
Evlilikte, erkek veya kadın farketmez ailesinin yönlendirmesiyle yaşıyorsa kendi kararlarını veremiyorsa mutluluk ve huzur olmaz bence.

cnm olgunlaşmaz mı ya değişmez mi yanii,ailesi benim yanıma gelmesine izin vermemiş o da o yüzden gelmemiş yyeni itraf etti,çok arada kaldım diyor,bundan sonra böyle olmayacak diyor

cnm olgunlaşmaz mı ya değişmez mi yanii,ailesi benim yanıma gelmesine izin vermemiş o da o yüzden gelmemiş yyeni itraf etti,çok arada kaldım diyor,bundan sonra böyle olmayacak diyor

Evllik çok önemli bir karar canım, değişir düzelir diye düşündüğümüz şeyler genelde değişmez ve aslında farkında olmadığımız bambaşka alışkanlıklar huylar da çıkar karşımıza bu tek taraflı değil bizde de olabilir. Senin düşünmen gereken şey şu ben onu bu haliyle kabul edermiyim edemezmiyim..

Evllik çok önemli bir karar canım, değişir düzelir diye düşündüğümüz şeyler genelde değişmez ve aslında farkında olmadığımız bambaşka alışkanlıklar huylar da çıkar karşımıza bu tek taraflı değil bizde de olabilir. Senin düşünmen gereken şey şu ben onu bu haliyle kabul edermiyim edemezmiyim..

erkek arkadaşımla inişli çıkışlı bir ilişkimiz vardı ama son 6 ay ı çok güzeldi artık evlenmeye karar vermiştik.. aramızda mezhep farkıda vardı. öncelikle annemlerle tanıştırdım annemler çok sevdi herşeyi ile tam istedikleri gibi bir damattı. aradan 2.5 ay geçti ailsi geldi ankara dışından memleketleri tokattın bir köyünden sadece bir tanışma idi. bizden aile büyüğü olarak babaannemde vardı. ama ilk tanışma çok iyi olmadı.. sanki bizim memeleketten bir akraba gelmişte muabbet ediyormuş gibi kaynanam olucak nişanlı iken kocasına nasıl kaçtığını,
en büyük oğullurının nasıl kız kaçırıp evlerinde sakladıklarını köylerındeki kaçırma hikayelerını
kayınbabam olucak kişinin oturuş şekli bacağının ayağının altına alıp diğer ayağınında onun üstüne atıp poposunuda kaykılarak oturması
tüm gece babamdan kendi gömleğinin cebinde sigara olmasına ragmen babam uzattıkça çok içtik yaaaaaa diyerek sigara içmesi
arada küfür kaçırması kısacası herşeylerihi döktüler tuhftı..
annem ikram ettikçe kaynanam olacak kadın çok yediler demesinler valla gülay bacıda getiriyor sürekli diyor kayınbababam olucakta getirsin biz buruya yemeye içmeye geldik diyor..
kendi kültürleri (dini) ile çelişmeleri apartmanın içinden hayırlı akşamlar diye bağırmaları,
babaannemle aralarında yaş farkı olmamasına rağmen ebeee ebee demeleri
2. akşamda geldiklerinde allahtan geliyor hiç birşey diyemem herkesin başına gelebilir. felç geçirmiş engelli zor yürüyen görmeyen abilerini de getirmişler evimiz büyük diye :-) 2. akşamda gene eynı sorunların olması annemleri ve beni çok düşündürdü.
aileleri çok sorunlu diger kardeşleri maddi anlamda da..
erkek arkadaşım 5 6 yıldır kredi ödüyor kendisine babasına ev aldı gebzeden babasının sigortasını yatırdı da emekli etti düşünün babası çiftçi..
adam torunlarından bile para istiyormuş yazları çalışınca vermiyorrrlar yaa bana diyordu....
bir evin tek cocuğuyum. ailem sıcak bakmıyor benim üzürime titriyorlar.. erkek arkadaşım çok düzgün bi çocuktu nasıl oldu böyle bilmiyorum ama bende bu aile ile anlaşamam biliyorum..

Son düzenleme:
X