Evliliklerde cinsellik bitiyor mu

Öf bazıları için gerçekten farketmiyor.. bir arkadaşım ve sevgilisi regl döneminde de ilişki yaşardı. Detay versem ban yerim yani sadece penetrasyon değil HER ŞEYİ yapıyorlardı

Maşallah size nazar değmesin benim çevremdeki evli çiftlerin bilmediğim başka sorunları var belki de.

Ama bir ortalaması vardır cinselliğin tükenme süresinin. Ben de tükenmemesi için neler yapılıyor merak ettim
Farklı mekanlar deneyin.hep aynı evde yapmayın.açık havada vakit geçrimek de isteği çok arttırıyor.gidin doğayla içiçe aktiviteler yapın, eğer doğada sevişme imkanı yoksa, eve gelin sevişin.bir de direkt evde buluşup durmayın, o sizin çalıştığınız yere gelsin, siz onun çalıştığı yere gidin.farklı farklı yerde görüşerek tatlı tatlı birbirinize takılın, flört eder gibi yapın.ama o gün değil ertesi gün görüşün mesela.ama evlilikte ne yapılır onu bilmiyorum işte.herkes akşam olacak eve gelecek.biraz da insan doğasını kabul etmek gerekiyor sanırım.herşey dört dötlük mü her konuda.hayat bu.bana kalırsa neden illa evlenilir onu da anlamam.ömrünün sonuna kadar birkaç gün aralarla görüşerek yaşamanın nesi kötü ki.

Gününe göre değişiyor. Hafta sonu ise uzun sürüyor. Benim iş yoğunluğumun az olduğu gün de uzun sürüyor. Diğeri kısa yoğun bir hafta geçirmişsem ya da hastaysam haftada bire düşer. Çok değişken bir durum yani.

Ya anlık herkes modun da olmayabilir bı sürede olmayabilir ask, çekim varsa sevdiğine eminsen beklenir hemen karandeniz de gemi batırmaya gerek yok.
bu 2 aylık aşkta bile böyle şuan hani hıphızlı herşeyi yaşayıp tüketiyorlar ya asıl evli olup yada uzun süre birliktelik de birbirini keşfede keşfede daha güzel yıllar geçtikçe güzelleşir cinsellik alıştığın ten birde sonucta. Niloyu el birliği ile gaza da getirdik hihohoy

Öf bazıları için gerçekten farketmiyor.. bir arkadaşım ve sevgilisi regl döneminde de ilişki yaşardı. Detay versem ban yerim yani sadece penetrasyon değil HER ŞEYİ yapıyorlardı

Oha asla izin verilmemeli Onlar kudurmuş artık heralde fanteziye vurmuşlar iğrenç o kadar da değil sapkınlık bence
Cinsellik ne kadar sağlıklı olursa kaliteli olur asıl.

Ay adama dışarda işve cilve yapıyorum diye kızıyor, dışarda sevişelim desem beni polise verir..

Oha asla izin verilmemeli Onlar kudurmuş artık heralde fanteziye vurmuşlar iğrenç o kadar da değil sapkınlık bence
Cinsellik ne kadar sağlıklı olursa kaliteli olur asıl.
Ya kız benden bir yaş büyük o zamanlar ben 20, kız 21 yaşındaydı ama sevgilisi 30+ idi. Zaten çok normal bir beraberlik değildi ama ne biliyim ay kınamayalım Allah korusun

Ya kız benden bir yaş büyük o zamanlar ben 20, kız 21 yaşındaydı ama sevgilisi 30+ idi. Zaten çok normal bir beraberlik değildi ama ne biliyim ay kınamayalım Allah korusun

Normal değil hastalık kaparlarsa görürüz totolarını hahajhaha pisliklik valla. Ben hep derim hijyen ve sağlıklı olduğu sürece herşey yapılsın okey kalite budur salak saçma şeyler yapmaya da gerek yok.
Kendine saygı duyan insan kabul etmez.

Allah allah.böyle insanlar bana garip geliyor.
İnsanların gözü önünde samimiyet sevmiyormuş. Çiftlerle buluşuyoruz hepsi el ele göz göze oturuyor bi biz uzak oturuyoruz. Sen de bana temas et kolunu omzuma at diyorum ben sevgimi başka şekilde gösteriyorum diyor. Yahu ben de temas seviyorum ama. Of zor işler bunlar

Bu aksam bu sinirle bu konuyu aradıysam iki üc kelam da ben birakayim bari simdi sinir olarak esime salona geldim. Bizim iliski hep haftasonu. Hafta ici hep yorgun. Yani ben bu erkeklerin aman aman yoruldum hallerinden yatakta kadın gibi nazlanmalarından yıldım. Bu sekilde soğuyorumda haberi yok. Acık ve net soyluyorum 5 yıllik evliyiz. Erkekten erkeğe değişir elebette ama cogunlukla erkekler duzenli cinselik konusundan tırtlar. B_K LAR. GOZLERIMI DOYUYOR CABUK MU YAŞLANIYORLAR BI ORASINI COZEMEDIM AMA NEFRER ETTIM.

Başka bir forumda bu konuyu araştırmıştım, biri evliliklerde sanılanın aksine cinsellikten soğuyanın genelde kadınlar değil erkekler olduğunu yazmıştı. Sebep de erkeklerin uzun süre aynı insanla birlikte olmaktan sıkılmasıymış. İlgileri azaldığı için sevişme sıklığı da haliyle azalıyormuş. Bu bilgi çok rahatsız etti beni. Kadınlar neden sıkılmıyor aynı erkekten? Erkekler gerçekten çok problemliler

Gercekten öyle. Cabuk mu cokkuyorlar doygnluk diyorum ben el altinda olunca degeri kalmiyor. Yani ayri evlerdemi yasayalim anlayamadim ki...yaziklar olsun kocaligı bu alanda da yapamayan tüm erkeklere!

Hayır tabiki neden azalsın, sevgi ve ten uyumu varsa bu imkansız, sadece sıklığı değişebilir o da çoluk çocuk vs olduğu için.

İlk evliliğim15 sene sürdü. 13 sene dönemsel olarak inişli çıkışlı güzel bir cinsellik yaşadık.
Şu an 4 senelik evliyim. 2 sene tüp bebek tedavileri, ameliyatları, hamilelik, lohusalık derken epey sekteye uğradı.

Kişiden kişiye değişir. Yenievli olup cinsel ilişkiye sık girmeyenler varken 10 senelik evli olup her gün cinsellik isteyen çiftler de olabilir. Bu tamamen çiftin cinsel isteğine ve hormonları bağlı bir durum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…