- 16 Nisan 2021
- 1.793
- 1.907
- 26
-
- Konu Sahibi delibirselvi
Aşırı haklısınErkoların olduğu yerde her şey mümkün. Bugün sinirliyim beni idare edin.
Ama bir ortalaması vardır cinselliğin tükenme süresinin. Ben de tükenmemesi için neler yapılıyor merak ettimYani bence kişiden kişiye değişir bu…
Bilimsel olarak bir açıklaması elbet vardır ama bizde çekim cok yoktu evlenince daha cok oldu tersine işledi bu daha ne zamana kadar gider bilemem tabi… bir de cocuk oldu genelde cocuktan yapamıyoruz vs diyorlar sükür o da olmadıAma bir ortalaması vardır cinselliğin tükenme süresinin. Ben de tükenmemesi için neler yapılıyor merak ettim
Ne kadar zamandır berabersinizBizim bitti gibi ya artık ben de yıldım yanina gitmeye gururum el vermiyor bir de kocam yani
Ben evliliği kötülemiyorum ama çevremde uzun yıllardır beraber olan herkes evli olduğu için evlilik faktörünü görmezden gelmiyorum. Modern bir aile olup evlilik dışı beraber yaşayan çift tanıdıklarım olup onlarda da bu durumu gözlemlesem başlık farklı olurdu. Ben de sürekli partner değişimi istemem zaten hijyenik değil, HIV hpv bir sürü virüs var. Ama bir yerden sonra evli çiftlerin arkadaş gibi oluyor olması da çok can sıkıcıYahu neden herşey evlilikte monoton olur diye evliliğe b.k atıyorlar anlam veremiyorum. Evli degilsin hadi 10-15 yıllık birliktelik var diyelim aynı hesap değil mi?Konu uzun yıllık cinsellik olmalı.
Ne yapsınlar gömlek değiştirir gibi eş mi değiştirsinler her yıl?
Ben iki tarafta yüksek libidolu ve arada aşk ,çekim , ten uyumu varsa sürüyor bitmiyor diye düşünüyorum netim bu konu da çok sık yaşarlar birbirlerine yeterler bu frekanslardan birine bile zarar gelsin mümkün mertebe boşansınlar lütfeen.
Ben evliliği kötülemiyorum ama çevremde uzun yıllardır beraber olan herkes evli olduğu için evlilik faktörünü görmezden gelmiyorum. Modern bir aile olup evlilik dışı beraber yaşayan çift tanıdıklarım olup onlarda da bu durumu gözlemlesem başlık farklı olurdu. Ben de sürekli partner değişimi istemem zaten hijyenik değil, HIV hpv bir sürü virüs var. Ama bir yerden sonra evli çiftlerin arkadaş gibi oluyor olması da çok can sıkıcı
Hayır ne ilgisi var evliliğin çağ dışı olmasıyla benim söylediğim şeyin? Modernlikten kastım her yaşam tarzının saygı gördüğü bir aile modeli. İsteyen evlensin isteyen nikahsız yaşasın. Ama bu durum böyle değil dolayısıyla ben de evli çiftler üzerinden konuşmak durumunda kaldım.Nasıl modern? Evli olunca çağ dışı mı oluyor? Evlilik dışı aile olunmuyor bana göre istediği an çekip gidebiliyorlar. 2 kişi de ayrı dünya. Yıllarla cinselliğin sıradanlaşması rutinlesmesi olayı onlar da olmuyor mu sanıyorsunuz? Bence insanlar kendilerini kandırıyor evliliğe bağlıyorlar bu bir kılıf sadece.
İşte diyorum ki bu heyecan kaybedilirse eskisi gibi sevilmiyor olmuyorsa ayrılma yoluna gidilmesi ama gidip aldatıyorlar buda kişiliklerinin zayıflığı ve karaktersizliği.
Neyse eğer öyle düşünenler varsa boşanıp tekrar aynı evde yaşasın mağdem
Ayrıca isteksizse kadın yada erkek bunun bir zamanı yok bazen ilk dönemler de bile olur sonra düzelir bazen ilk zamanlar olmaz sonra olur ruh haliyle alakalı birşey ve fiziksel sağlık sorunları da olabilir.
Hayır ne ilgisi var evliliğin çağ dışı olmasıyla benim söylediğim şeyin? Modernlikten kastım her yaşam tarzının saygı gördüğü bir aile modeli. İsteyen evlensin isteyen nikahsız yaşasın. Ama bu durum böyle değil dolayısıyla ben de evli çiftler üzerinden konuşmak durumunda kaldım.
Uzun ilişkilerde ya da evliliklerde cinsellik bitiyor mu? Mesela on senelik bir evlilikte cinsel ilişki sıklığı nedir? Monotonluktan uzaklaşmak ve cinsel ilişkiyi sürdürmek çok mu zor?
Erkek arkadaşımla beş yıldır beraberiz ama cinsel ilgisinin azaldığını hissediyorum. Şimdiden böyleyse evlenince ne olacak? Üstelik ilgiye bayılan biriyim, çok rahatsızım bu durumdan
7 yil sevgiliyken nisanliyken bazen istekli olurdu baazen isteksiz moduna göre.evlenince de oyle simdi hamileyim beni hele hic gormuyor. Ben de gurur yapiyorum artik yanasmiyorum.Ne kadar zamandır berabersiniz
Sizi çok iyi anlıyorum ben de bir yerden sonra yanaşmıyorum artık ama evlilik planı yapıyoruz bir yandan ve bu sorunu çözmek istiyorum7 yil sevgiliyken nisanliyken bazen istekli olurdu baazen isteksiz moduna göre.evlenince de oyle simdi hamileyim beni hele hic gormuyor. Ben de gurur yapiyorum artik yanasmiyorum.
Evlenmeden ayni yatağa girmeden olmuyorSizi çok iyi anlıyorum ben de bir yerden sonra yanaşmıyorum artık ama evlilik planı yapıyoruz bir yandan ve bu sorunu çözmek istiyorum
Evliliğimizin 12. yılı. Haftada 2-3 olarak değişiyor. Tatillerde sayı artıyor, hastalık ve yorgunluk durumunda sayı azalıyor. Ama eşime karşı olan isteğim azalmadı. Onun da bana olan isteğinin azaldığını hiç hissetmedim. Her gün yapalım desem hayır demez. Genelde yorgun ve hasta olan taraf hep ben oluyorum. Başım ağrıyorUzun ilişkilerde ya da evliliklerde cinsellik bitiyor mu? Mesela on senelik bir evlilikte cinsel ilişki sıklığı nedir? Monotonluktan uzaklaşmak ve cinsel ilişkiyi sürdürmek çok mu zor?
Erkek arkadaşımla beş yıldır beraberiz ama cinsel ilgisinin azaldığını hissediyorum. Şimdiden böyleyse evlenince ne olacak? Üstelik ilgiye bayılan biriyim, çok rahatsızım bu durumdan
Kişiden kişiye değişir bu bazen deneme amaçlı kaç gün eşime yanaşmam en fazla 3 gün sabreder 10 gündür koynuma gelmiyorsun diye söylenir bu arada 7 yıldır evliyizUzun ilişkilerde ya da evliliklerde cinsellik bitiyor mu? Mesela on senelik bir evlilikte cinsel ilişki sıklığı nedir? Monotonluktan uzaklaşmak ve cinsel ilişkiyi sürdürmek çok mu zor?
Aman aman maşallah Allah muhabbetinizi arttırsınEvliliğimizin 12. yılı. Haftada 2-3 olarak değişiyor. Tatillerde sayı artıyor, hastalık ve yorgunluk durumunda sayı azalıyor. Ama eşime karşı olan isteğim azalmadı. Onun da bana olan isteğinin azaldığını hiç hissetmedim. Her gün yapalım desem hayır demez. Genelde yorgun ve hasta olan taraf hep ben oluyorum. Başım ağrıyor
Maşallah, demek ki genelleme yapmamak gerekiyormuş. Ama çevremde 15 senelik evli bir çift çok gençler ve sağlıklılar ama bir senedir yaklaşmıyorlarmış birbirlerine. Ben de bir yerden sonra herkes mi böyle oluyor diye merak ettimKişiden kişiye değişir bu bazen deneme amaçlı kaç gün eşime yanaşmam en fazla 3 gün sabreder 10 gündür koynuma gelmiyorsun diye söylenir bu arada 7 yıldır evliyiz