Evliliklerde cinsellik bitiyor mu

Kimya ile alakalı belki de. Tensel uyum önemli. Bazen karşınızdaki çok iyi eş olabiliyor ama arada uyum olmayabiliyor. Benim çevremde de çoğu evlilikte cinsellik bitmiş durumda maalesef. Ben hep çok istekliydim Allah’tan eşim de öyle de sorun yaşamadım. Yoksa sıkıntıydı.

Ya bu hamilelikte 9 ay beraber olmayan eşlerle aynı durum aslında. İki tarafta da istek varsa bu iş yıla, yaşa, evliliğe bakmıyor. Yeni evlenip hemen hamile kalıp cinselliği rafa kaldıran tanıdıklarım var. şimdi bakıyorum 4 yıllık evliler ve kocam isteksiz diyor. E balık baştan kokar, yeni evliyken bile seni arzulanmayan adam şimdi arzular mı

Yani ilişki sıklığında illa ki bi azalma olacak, başta heyecan verici olan şeyler sonradan sıkıcı gelmeye bile başlayabilir. Değişik pozisyonlar, fantaziler denemekten kaçınmamalısınız.

10 yıllık evliyim eşim zaten hep aşırı istekliydi bende de istek giderek artıyor. Değişik fanteziler her zaman canlı tutar ilişkiyi. Bir de uzak durdukça insan daha çok soğuyor. Ama ilişki sıklaştıkça daha fazla istiyorsun

Sizi çok iyi anlıyorum ben de bir yerden sonra yanaşmıyorum artık ama evlilik planı yapıyoruz bir yandan ve bu sorunu çözmek istiyorum
Daha evlenmeden uzaklastiginu nasil anladin ki bi ayni eve gir once ise gidecek yorgunum diyecek homurdanarak yatacak o zaman goreceksin

Daha evlenmeden uzaklastiginu nasil anladin ki bi ayni eve gir once ise gidecek yorgunum diyecek homurdanarak yatacak o zaman goreceksin
Ya size şöyle söyleyeyim biz çok uzun zamandır başbaşa kalamıyoruz fırsat olmuyor. Dışarda sinemalarda falan tövbe tövbe zaten öyle hareketler yapan insanlar değiliz ki kendisi hiç sevmez dışarda samimi hareketleri. Ama özlediğine dair bir duygusu belirtisi de yok. Ya da başbaşa kalmak istediğne dair bir söylemi yok. İnsan biraz yakınlık bekliyor ben çok severim temas kurmayı bu sadece cinsellik anlamında değil sevdiğimle el ele diz dize olmaya bayılırım ama o hiç böyle şeyler yapmıyor odun gibi

O zaman evlilikte cok uzulursun benimki dr ayni boyleydi evlenince dahs beter oldu

Evet değişik nasıl bir şey ise tam da o zaman libido tavan

Kesinlikle gün saymalık hihii ama biri şey demişti burda eşim çok istekli regl dönemi bile farketmicek nerdeyse onun için diye yaa o kadar da değil artık yaniii öhhh bazıları da eşleri normal de bile hiç yanaşmıyor anlamadım gitti erkekler bi standardınız ortanız olsun beee

Bence de bi standart yok gerçekten ama adetli iken de yok artık canı acır be insanın ıyyy iğrenç benim kocam korkar görünce ne o öyle

Bizim de 13 yıl oldu çok şükür ama haftada 2 3 kez nasıl fırsat buluyorsunuz yani kısa olarak 2 3 kez ise anlarım ama uzun süreli olarak 2 3 kez biz o kadar fırsat bulamıyoruz haftada en fazla 2 yani çocuk olunca zor oluyor ki

Valla çok hak veriyorum cümlelerine yani şimdi 13 yılın hepsi dolu dolu cinsel çekimli olmuyor ara ara insanın canı istemediği de oluyor napak hemen koca mı değiştirekçekim ten uyumu çok önemli yatakta birbirini beğeniyor olmak ilişkileri uzun vadeli yapıyor diye düşünüyorum ooo yeah aşka geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…