Evliliklerde cinsellik bitiyor mu

Gercekten öyle. Cabuk mu cokkuyorlar doygnluk diyorum ben el altinda olunca degeri kalmiyor. Yani ayri evlerdemi yasayalim anlayamadim ki...yaziklar olsun kocaligı bu alanda da yapamayan tüm erkeklere!
Çok haklısınız ve ben de çok sinirleniyorum bu duruma. Doyumsuzlukları mide bulandırıcı

Gercekten öyle. Cabuk mu cokkuyorlar doygnluk diyorum ben el altinda olunca degeri kalmiyor. Yani ayri evlerdemi yasayalim anlayamadim ki...yaziklar olsun kocaligı bu alanda da yapamayan tüm erkeklere!
Ben hep ayrı evlerde yaşadım valla.işte bu yüzden.olabiliyor yani o da.

Adamın vücudu o kadar istiyorsa ne yapsin yani? Adam ne bilsin evlenmeden böyle olacağini ?

Gene bir belgesel izlerken fareler üzerinde yapılan bir deneyde gördüm. Erkek fare, kafesteki diğer dişi farelerle belli periyotlarda çiftleşiyor. Bir süre sonra ilgisi azalıyor ve sonra dişilere artık yaklaşmıyor. Sonra kafese yeni bir dişi fare getiriyorlar. Erkek fare o anda canlanıyor ve dişi fareyi kovalamaya başlıyor. Yani hayvanlarda bile rutin olunca bir süre sonra insanlar farklılık arayabilirler. Farklı eş değil elbette, ilişkide yeni heyecan, yeni pozisyonlar ya da ne bileyim tatmadıkları hazlar. Bunlar kelimelerle bile olabilir.
Cinsellik koca derya deniz bir konu diye düşünüyorum.
Üzerine ne kadar yorum yapılırsa yapılsın, hep bir kısmı hâlâ açıklanmamış olacak.
O nedenle tavsiyem, karşılıklı uyum ve konuşup anlaşarak ortak zevkler edinilebilir ilerleyen yıllarda. İlk yıllarda bu rutinden sıkılan kişi için bende güven kavramı oluşmaz mesela. Ama uzun yıllara yayılan ilişkilerde, sanırım rutin insanı bazı şeylerden soğutabiliyor.

X