- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Eşim kuzenimin arkadaşıydı ve dugnune geldi beni görmüş kuzenime demiş ben bir kız beğendim beni tanisyirirmisin oda tamam demiş ve beni göstermiş.kuzenim olmaz demiş çünkü o kuzenim demiş eşimde ben evlenmek istiyorum söyle diyince eşimle tanıştım şimdi evliyiz 7.yıla görecekKizlar selam,
Konuya girmeden kısaca bilgi vereyim.29 yasındayım. Bu yasıma kadar biri 3 yıllık sonrasında da 5 yıllık 2 ciddi ilişkim oldu araya giren ufak tefek ilişkiye dönmeyen flörtleride saymazsak neredeyse 1.5 yıldır yalnızım.
Annemle birlikte yasıyorum hem maddi hem manevi cok rahat bi hayatım var. Evlenmek için acelem olmadığını farkında Fakat hiç evlenememekten ve cocuk sahibi olamamaktan korkan biri olarak çevreme de bakınmaya başladım.
Gecen hafta tanıstığım biriyle bugün 2. Kez kahve içmeye cıktım. düzgün, efendi hoşta biri. Eğitimi görgüsü aile yapısı da uygun gibi görünüyor. Bana karsıda ilgili ve bunu da dile getirmekten çekinmiyor.
Fakat benim yoğun duygularım, tutkum hiç bişeyim yok ayrıca iticide bulmuyorum. Tamamen nötr. Arkadaslarım insanlar hakkında cabuk karar verdğimi aslında iyi gidebilecekken hemen harcadığımı, insanların bişeyler hissedebilmek için zaman sarfettiğini evliliklerin aslında ilk görüşte aşk olmadğınu bu tutku ve yoğunlukların 20/25 yaş aralığından sonra olmadığını savunuyorlar.
Sizler ne düşünüyorsunuz? Gercekten böylemi sizcede?
Hayır benim anlamadığım aşk yoksa evlilik fikri nerden çıkıyor, ne alaka sevmediğin öyle nötr arkadaş gibi olduğum adamla ne diye evlenesin?
Valla o dediğiniz iyi efendi çocuk hissini çok yaşadım, fena oldum siz söyleyince çoook kötü bir his tamam kötü bir şeyi yok da hoşlanmıyorsam bitmiştir. Millet de konuşur niye denemiyorsun bık bık. Zorlamak çok kötü olur.
Büyük aşk mıdır küçük aşk mıdır, ilk görüşte aşk mıdır, ilk tanışmada ya da ilk sohbet de aşk mıdır her ne türse bir şekilde aşk gerekiyor. Evliliğinize anlam verecek ve enerji ve bir güç verecek şey bu.
Bence de ilk görüşte aşk yok, zamanla tanıdıkça huylarını gördükçe sevip aşık oluyorsun. Şu an nötr olman bile çok pozitif aslında.Kizlar selam,
Konuya girmeden kısaca bilgi vereyim.29 yasındayım. Bu yasıma kadar biri 3 yıllık sonrasında da 5 yıllık 2 ciddi ilişkim oldu araya giren ufak tefek ilişkiye dönmeyen flörtleride saymazsak neredeyse 1.5 yıldır yalnızım.
Annemle birlikte yasıyorum hem maddi hem manevi cok rahat bi hayatım var. Evlenmek için acelem olmadığını farkında Fakat hiç evlenememekten ve cocuk sahibi olamamaktan korkan biri olarak çevreme de bakınmaya başladım.
Gecen hafta tanıstığım biriyle bugün 2. Kez kahve içmeye cıktım. düzgün, efendi hoşta biri. Eğitimi görgüsü aile yapısı da uygun gibi görünüyor. Bana karsıda ilgili ve bunu da dile getirmekten çekinmiyor.
Fakat benim yoğun duygularım, tutkum hiç bişeyim yok ayrıca iticide bulmuyorum. Tamamen nötr. Arkadaslarım insanlar hakkında cabuk karar verdğimi aslında iyi gidebilecekken hemen harcadığımı, insanların bişeyler hissedebilmek için zaman sarfettiğini evliliklerin aslında ilk görüşte aşk olmadğınu bu tutku ve yoğunlukların 20/25 yaş aralığından sonra olmadığını savunuyorlar.
Sanki Allah dalga geçtiğin adama eş yapayım seni de gör demişBence de ilk görüşte aşk yok, zamanla tanıdıkça huylarını gördükçe sevip aşık oluyorsun. Şu an nötr olman bile çok pozitif aslında.
Ablam ilk gördüğünde dalga geçtiği çocukla haftaya evleniyor
Ben sevgili oluşumuzun 5inci ayında bir davranışına aşık oldum mesela şu an 27aydır eşim kendisi
Bence dene. Acele de etme. İlk ufak şeyde bitirme mesela, hatasız insan olmadığını bil. Şans ver. Umarım mutlu olursun :)
Evet ya Bi ortak arkadaşları tanıştırdı ablamla eniştemiSanki Allah dalga geçtiğin adama eş yapayım seni de gör demiş
Ben ilk görüşte olan ilişkilerin çok sağlıklı olduğunu düşünmeyen biriyim mantıken ilk görüşte sadece dış görünüşü süzgeçten geçirebilirsiniz ve bu benim hayata bakışıma aykırı ben etrafımda yakın olduğum tüm insanlarda aradığım 3 kriter var eş seçimimj de bunlara göre yaptımKizlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?