- 19 Haziran 2018
- 659
- 1.332
- 63
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Kizlar selam,
Konuya girmeden kısaca bilgi vereyim.29 yasındayım. Bu yasıma kadar biri 3 yıllık sonrasında da 5 yıllık 2 ciddi ilişkim oldu araya giren ufak tefek ilişkiye dönmeyen flörtleride saymazsak neredeyse 1.5 yıldır yalnızım.
Annemle birlikte yasıyorum hem maddi hem manevi cok rahat bi hayatım var. Evlenmek için acelem olmadığını farkında Fakat hiç evlenememekten ve cocuk sahibi olamamaktan korkan biri olarak çevreme de bakınmaya başladım.
Gecen hafta tanıstığım biriyle bugün 2. Kez kahve içmeye cıktım. düzgün, efendi hoşta biri. Eğitimi görgüsü aile yapısı da uygun gibi görünüyor. Bana karsıda ilgili ve bunu da dile getirmekten çekinmiyor.
Fakat benim yoğun duygularım, tutkum hiç bişeyim yok ayrıca iticide bulmuyorum. Tamamen nötr. Arkadaslarım insanlar hakkında cabuk karar verdğimi aslında iyi gidebilecekken hemen harcadığımı, insanların bişeyler hissedebilmek için zaman sarfettiğini evliliklerin aslında ilk görüşte aşk olmadğınu bu tutku ve yoğunlukların 20/25 yaş aralığından sonra olmadığını savunuyorlar.
Sizler ne düşünüyorsunuz? Gercekten böylemi sizcede?
Kocamla 36 yasinda tanistim , ilk goruste asik oldum , evlendim , askimiz ve tutkumu, hala devam ediyor
O 25 yas ustu ask olmaz diyenlere inanmayin
Ama gorustugunuz insananda bir sans verin , ask bazen sonra da olusabiliyor
Ya aslında benim de korkum sevemediğim biriyle evlenmek ama şimdi sanırım sizinki mantık evliliğine doğru kayabilir.. aslında ısınmadığınız biriyle olmayın. Zamanla ısınırsın hani zamanla oturur bişeyler demek bana uçuk geliyor. Elbette aniden de karar vermeyin ama her yaşta sevebilirsiniz... aşık da olabilirsiniz... ama zamanla sevmezsiniz alışkanlık olur o. Bence kıpırtı duyduğunuz biri olsun... elbette bulursunuz. Yalnızlık Allah’a mahsus... evlenmenin de sevginin de yaşı yok. Kariyeri çoluk çocuğu da yok... zaten artık çağımız gereği de geç olgunlaşıyoruz... bence 40a kadar yolu var... benim halam 37 yaşında evlendi mesela...Kizlar selam,
Konuya girmeden kısaca bilgi vereyim.29 yasındayım. Bu yasıma kadar biri 3 yıllık sonrasında da 5 yıllık 2 ciddi ilişkim oldu araya giren ufak tefek ilişkiye dönmeyen flörtleride saymazsak neredeyse 1.5 yıldır yalnızım.
Annemle birlikte yasıyorum hem maddi hem manevi cok rahat bi hayatım var. Evlenmek için acelem olmadığını farkında Fakat hiç evlenememekten ve cocuk sahibi olamamaktan korkan biri olarak çevreme de bakınmaya başladım.
Gecen hafta tanıstığım biriyle bugün 2. Kez kahve içmeye cıktım. düzgün, efendi hoşta biri. Eğitimi görgüsü aile yapısı da uygun gibi görünüyor. Bana karsıda ilgili ve bunu da dile getirmekten çekinmiyor.
Fakat benim yoğun duygularım, tutkum hiç bişeyim yok ayrıca iticide bulmuyorum. Tamamen nötr. Arkadaslarım insanlar hakkında cabuk karar verdğimi aslında iyi gidebilecekken hemen harcadığımı, insanların bişeyler hissedebilmek için zaman sarfettiğini evliliklerin aslında ilk görüşte aşk olmadğınu bu tutku ve yoğunlukların 20/25 yaş aralığından sonra olmadığını savunuyorlar.
Sizler ne düşünüyorsunuz? Gercekten böylemi sizcede?
‘amannn sevdin, güvendin de ne oldu?’ Aşk yoğun olmayıversin.Aynı durumda ve aynı yaştayız. Benim de fırsat vermemi söyleyen bi sevgili adayım varhiç bir şey hissetmiyorum ama iyi biri olduğu için tanımaya çalışıyorum.. Ancak karşı tarafın duyguları yoğun olup bizde bir cacık olmayınca da kendimi odun gibi hissediyorum. Sonra da diyorum ki; ‘amannn sevdin, güvendin de ne oldu?’ Aşk yoğun olmayıversin.
Sen de bi tanımaya çalış. Ufak bi bakışı, hareketi bi kıvılcım olur inşallah..
Bu arada o 25’ten sonra tutku olmaz diyenler halt etmiş.. O tutkuyu yaşayanlar 25’inden sonra da bi güzel yaşıyo valla
O gel-gitleri yaşamakta lazım. Mantık ne zaman devreden çıkıyor, işler sarpa sarıyor sonra.‘amannn sevdin, güvendin de ne oldu?’ Aşk yoğun olmayıversin.
Aynı gel-gitleri yaşıyorum...
Tabi ki de aşk olur da 15 16 yaşındaki hisler olmaz. Daha farklı daha ayakları yere basar olur :) yoksa aşk olmadan ömür geçmez. İnsanoğlu hep aşık olacak bir şey bulur: eş, sevgili, çocuk, evcil hayvan, yaratıcı, hobi vb..Benim annem de bu yaştan sonra sevemezsin yaşın geçti daha aşık olamazsın diyip duruyor ben aşk kadını Kahlo nasıl mantık evliliği yaparım bilmiyorum offf yaşım 27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?