- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.661
- 798
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
Banlıyken düşünecek vaktim oldu (bkz. banın faydaları
)
Şaka bir yana cidden bu konu üzerinde düşündüm
Son zamanlarda hep falso giden flört ve ilişkilerime bakıp bunu sorguladım
Sanırım ilk anda oluşan o heyecan aşk değil, "şehvet"
Dolayısıyla aşkın sevgi, saygı, şehvet vb gibi şeylerle bir bütün olduğunu düşünüyorum artık
Önceleri o ilk anki heyecana bakıp aşığım derdim
Ancak ve fakat düşünüyorum ki adamları tanıdıkça, kötü yanlarını gördükçe soğuyordum
Dolayısıyla ilk anki o beğeni, şehvet vb tek başına yürütmeye yeterli olmuyor
Ayrıca soruyorum yani buradaki kadınlara, "aşığım" diyoruz şerefsiz denecek tiplere
Nesine aşığız tam olarak?
Yalan söylemeleri mi, aşağılamaları mı, aldatma, şiddet neyse artık problem
Hiçbir aklı selim insan bunlara aşık olmaz
Dolayısıyla sanırım kendi açımdan bakarsam şehvet ve aşkı karıştırıyormuşum bugüne kadar
O arzu elbette ki aşkın parçası ama tek başına yetmiyormuş işte, o beğeninin üzerine saygı, sevgi vb gibi güzel nitelikler de gelirse aşk oluyormuş
O zaman diyebiliriz ki "ya bu adam şöyle şöyle, bana da böyle davranıyor ben aşığım"
Böyle bakınca iç çektim de aslında
Belki de hiç doğru düzgün aşkı yaşamamışım diye düşündüm
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Şaka bir yana cidden bu konu üzerinde düşündüm
Son zamanlarda hep falso giden flört ve ilişkilerime bakıp bunu sorguladım
Sanırım ilk anda oluşan o heyecan aşk değil, "şehvet"
Dolayısıyla aşkın sevgi, saygı, şehvet vb gibi şeylerle bir bütün olduğunu düşünüyorum artık
Önceleri o ilk anki heyecana bakıp aşığım derdim
Ancak ve fakat düşünüyorum ki adamları tanıdıkça, kötü yanlarını gördükçe soğuyordum
Dolayısıyla ilk anki o beğeni, şehvet vb tek başına yürütmeye yeterli olmuyor
Ayrıca soruyorum yani buradaki kadınlara, "aşığım" diyoruz şerefsiz denecek tiplere
Nesine aşığız tam olarak?
Yalan söylemeleri mi, aşağılamaları mı, aldatma, şiddet neyse artık problem
Hiçbir aklı selim insan bunlara aşık olmaz
Dolayısıyla sanırım kendi açımdan bakarsam şehvet ve aşkı karıştırıyormuşum bugüne kadar
O arzu elbette ki aşkın parçası ama tek başına yetmiyormuş işte, o beğeninin üzerine saygı, sevgi vb gibi güzel nitelikler de gelirse aşk oluyormuş
O zaman diyebiliriz ki "ya bu adam şöyle şöyle, bana da böyle davranıyor ben aşığım"
Böyle bakınca iç çektim de aslında
Belki de hiç doğru düzgün aşkı yaşamamışım diye düşündüm
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)