• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikle ilgili tüm düşüncelerinizi bekliyorum

yani aynn öle canım önemli zor günlerde birbiriinn yanında olmak zaten yoksa ii günde herkes insann yanındadır

Evlilik herseyden farkli sevgili nişanlı olmak gibi değil bizde 2aylık evliydik kurban bayraminda eşim ağır bi zatüre geçirdi 10gün tuvalete dahi gidemeyecek durumda yatti basinda iyileşmesi için dua ederken ve onun hep istediğine off demeden tiksinmeden gönülden ve içten elinden geldiği kadar yapmaya çalıştığımda fark ettim evlilik bu bütün olmak ben şimdi eşimi kendimden ayri düşünemiyorum o benim ruh eşim... Nefesim ruhum

öyle canım aynn katılıyorum sana yani evlilik zor günlerde ona ne kadar destek olabildiğindir aslında yani zaten ii günde herkes yanındadır snn o yüzden bnm tavsiyem şu etrefımda çok evlilişkler gördüm imrendiğim 1 tane ise baktığımda nefret ettiğim onlarca evlilik gördüm ve bunların sebebi belki kzıcaksınnz bana ama hep kadınlardı bnm hem cinsim olmasına rağman kadınları bu kadar acımasızca eleştirebiliyorum

Back