Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdiye kadar bna kimse evlilik hakıkında ii bişi söylemedi nedense çevremde hep mutsuz ve geçimsiz evlilikler var ve bnmde evlilğimin öyle olacağını söylüyolar ve ben böyle zihniyetsiz düşüncelere inat mutlu olduğumu açıkça ifade ediyorum ve aşkıma güveniyorum bence bir erkeği balamakta kadının lindedir yani şöyle düşünün eve yorgun argın gelen bi erkeğin başında bide karısı kapıyı açınca başlarsa dırdıra o erkek ne kadar mutlu olur ve karısınnı mutlu eder
bikaç gün önce aşkım midesinden rahatsızlandı hastaneye götürdüm doktor yatırdı aclde serum falan taktı neyse hani nezakettendir hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun denir...aşkımın yattığı yatağın yanında bi adam yatıyodu karısı lap die siz evlimisiniz die sordu bende evet yeni evliyiz daha deidm kadına o da belli baksana ne kadar yakın oturuyunuz 1 kaç sene geçsin görürüm size dedi küstaha bakın yaa çok sinirlendim bende hnanfendi sevgi saygı olduktan sonra on sene de olsa insn bu kadar yakın olur işte dedim ve ben eşimi seviyorum ömür boyuda allah izin verirse bu kadar yaın olucaz dedim sustu hiç sesini çıkarmadı kendi mutsuzluğuna kulp aradı ama cevabını çok güzel aldı