Evlilik

Bir ömür boyu çok mutlu olun
Annesi ile babası ayrı, tanışmak istiyorlar ama ben henüz hazır değilim sanırım burada ki konuları takip ettiğim de isteme olana kadar tanışmayın vs diye bir çok yorum okudum Annesi ile ilişkisi güzel gibi gözüküyor yani benim için yeterli düzeyde en azından çokta anneci olmasını tercih etmezdim sanırım

Umarım, bir ömür mutluluklar teşekkür ederim fikirleriniz için

Umarım hep mutlu olursunuz teşekkür ederim

Fikirlerimiz, gelecek planlarımız uyuşuyor aslında sadece ifade etme biçimimiz farklı sanırım ondan tartışmalar çıkıyor. Aile yapısına çok net hakim değilim şuan anlattığı kadarı ile biliyorum ama farklılık yok diyebilirim teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim az çok bunlara dikkat ediyorum zaten bir çok konuda sıkıntı elbette ki var kimse dört dörtlük değildir sonuçta konuşup gözleme devam ediyorum

Teşekkür ederim canım benim, sen benden çok çok daha fazla mutlu olursun umarım. Bir de biraz bencilce gelebilir ama buradaki boşanma ve ilişki sorunları başlıklarını incelemeni öneririm. Evlilikteki problemler az çok aynıdır çünkü. Sen de dikkat etmen gereken noktaları direkt görmüş olursun böylece :)

Arkadaş ortamı yiyici olduğu için uzaklaşmış.
Zamanında bu tarz insanlarla arkadaşlık ettiğine göre onda da sıkıntılar olabilir dikkat edin. Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum o yüzden aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum.
Bir şey daha diyeceğim problem çözme becerisi bir erkekte bence çok önemli. Bugünkü aklım olsa en çok dikkat edeceğim şeylerde ilk 3te yer alırdı.

Ben öyle şeyler hissetmedim ama çarşambadan gelişi salıdan bellidir eger manyak ruh hastası bur anne ve anamdan anam diyen bir oğlu varsa evlenince düzelir bana döner deme 10 ile çarp daha büyük aşk yaşıyorlar, evlenince düzelir diye bekleyeceğim herseyi 10 ile çarp.. artılar eksilerden 20 boy öndeyse evlen çünkü o ufacık hatalar kocaman dev bulutlar sonra fırtınalara dönüyor..Bu arada evlilik için heyecan duymuyorsan niye berabersin yasin 27 diye mi?

Çok teşekkür ederim az çok bunlara dikkat ediyorum zaten bir çok konuda sıkıntı elbette ki var kimse dört dörtlük değildir sonuçta konuşup gözleme devam ediyorum

Evet çok zor birşey evlilik gerçekten.
İnşaAllah rabbim ömür boyu huzurlu mutlu bir beraberlik nasip etsin size

Burada yazılanları okuyunca insan bir tık korkuyor ama takipteyim

Teşekkür ederim

Yaşımla alaka bir problemim yok sadece evlilik çok ciddi bir sorumluluk çok seviyorum evlenmeliyim şeklinde yaklaşmıyorum. Belki de korkuyorum evlilikten bilmiyorum Seviyorum o yüzden beraberim

27 yaşında evlendim. Şimdiki aklım olsa
3-5 sene daha geç evlenirdim
Eşimle ilgili büyük bir problemim yok bu arada. Ailesiyle de aram iyidir, kayinvalidem çok iyi zaten.

Evlilik kurumu özgürlüğü kısıtlıyor ne olursa olsun. Bir ay sonra çocuğumu eşime bırakıp yurtdisina arkadaşımın yanına gezmeye gideceğim. Hani öyle aile apartmanında yaşıyorum da o yüzden kısıtlanıyorum sanılmasın. Ama ne olursa olsun hayatınızı başka bir insanla birlestiriyorsunuz.

28 yaşında dört yıllık evli biri olarak diyorum evlilik gerçekten nasip mi dersin şansmı dersin ne dersen artık. Çok efendi işinde gücünde dediğimiz adamlarla büyük aşkla evlenip boşananlar da var, görücü usulü evlenip çok mutlu olanlarda..Sadece diyeceğim şey İnşallah hakkında hangi yol hayırlıysa o olsun ve hakkında hayırlı olana gönlün de razı olsun.

Bir çok şeyi değerlendirin (sevgi bağını geçiyorum) hayat görüşü,kültür, sosyal ortam, aile ilişkileri,maddiyat bunlar önemli şeyler. Ben 24 yaşında evlendim eşimle sevgiliyken 9-10 ay kadar beraber yaşadık aynı süre kadar nişanlı kaldık şuan 27 yaşındayım, geçmişe dönsem yine aynı yolu yürür eşimle evlenirdim her yaş ve olasılıkta yine eşimle olmak isterdim bu hissiyat işte bana evliliğe evet dedirtti sevgiliyken aynı evde nasıl yaşıyorsak yine öyleyiz evlenince değişen bir şey olmadı aramıza sadece çocuğumuz katıldı, evlenince değişir, çocuk olunca değişir laflarına hiç inanmıyorum, balık baştan kokar başta sorunları görmezden gelenler değişti diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…