Bende de öyle bir hissiyat olmadı :) eş kavramıda tabii ki çok önemli ama size iyi bir arkadaş oluyor mu ona bakın derim bir de insanlar ile olan ilişkisise çok önemli bu arada kalbiniz en azından %70 atsın bir birinize yoksa çekilmezÖncelikle herkese merhabalar
27 yaşındayım 9 aylık bir ilişkim var ve evlilik düşünüyoruz, daha doğrusu kendisi çok istiyor ama ben henüz hazır değilim.
Özellikle evli olan hemcinslerimin fikirlerini almak istiyorum, evleneceğimiz kişiyi ilk görüşte hissedermişiz etrafımda ki neredeyse bütün arkadaşlarım evet hissetmiştim diyor ama bende böyle bir hissiyat olmadı
Bir de şuan ki aklım olsaydı evlenmeden önce kesinlikle şunlara daha çok dikkat ederdim dediğiniz şeyler var mı?
Benim arkadaşlarım olan davranışları iyi ama kendisinin arkadaş çevresi hiç yok.Bende de öyle bir hissiyat olmadı :) eş kavramıda tabii ki çok önemli ama size iyi bir arkadaş oluyor mu ona bakın derim bir de insanlar ile olan ilişkisise çok önemli bu arada kalbiniz en azından %70 atsın bir birinize yoksa çekilmez
Ne yazık ki aynı evin içine girmeden kimseyi gerçekten tamamen tanıyamayız çok haklısınız, tavsiyeleriniz için28 yaşındayım ve 2 senelik evliyim. Evlenmeye hazır değilsen evlenmemeni öneririm. Evet bende de his olmuştu. Ama hisle bitmiyor. Kendini hazır hissetmeden evlenirsen sorunlar çıkabilir belki. Güzelce düşün ve hazır hissettiğinde karar ver. Ailesine bak özellikle ailesi de önemli sürekli seni sıkıştıran kayınvalide görümce olmasın. Sana sadece kibar davranması evlenmek için yeterli sebep değil. Ne kadar olgun, işi var mı, senin de işin var mı, bu gibi şeyler çok önemli. Asla bağımlı olma. Ve değerlendirecek daha çok nokta var. Ama zaten nasipse oluyor. Yine de ilerde boşanmaktan iyidir, evlenmeden önce daha değerlendir . 9 ayda kimse kimseyi tanıyamıyor, gerçi aynı evde olmadıkça tanınmıyor. Bir kaç ay daha gözlemle, Acele etmemeni öneririm . Tabi karar senin
Ben hissetmemiştim. Hatta söyleyenlere de saçmalamayın demiştim. 3 yıl en yakın arkadaş olarak her gün görüştük. Farklı şehirlerde yaşarken bile haftasonlarını beraber geçiriyorduk. Sonra hislerimin değiştiğini ve onsuz yapamadığımı farkettim. Bence ilişkideki en önemli şey birlikte vakit geçirmekten keyif alıyor olmak.Öncelikle herkese merhabalar
27 yaşındayım 9 aylık bir ilişkim var ve evlilik düşünüyoruz, daha doğrusu kendisi çok istiyor ama ben henüz hazır değilim.
Özellikle evli olan hemcinslerimin fikirlerini almak istiyorum, evleneceğimiz kişiyi ilk görüşte hissedermişiz etrafımda ki neredeyse bütün arkadaşlarım evet hissetmiştim diyor ama bende böyle bir hissiyat olmadı
Bir de şuan ki aklım olsaydı evlenmeden önce kesinlikle şunlara daha çok dikkat ederdim dediğiniz şeyler var mı?
Arkadasi olmayan insan sorunludur, uzak durunBenim arkadaşlarım olan davranışları iyi ama kendisinin arkadaş çevresi hiç yok.
Beraber eğlenebiliyoruz ama karakter yapımız farklı sanırım bu beni düşündürüyor biraz. Teşekkür ederim cevabınız için
erkek arkadasinizin ailesi ile iliskisi nasil? ozellikle annesi ile, bence ona bakin. evlenmeden once eril eril dolasan adamlar evlendikten sonra anneci oluveriyorlar. 4 senelik evli biri olarak bunu da anlamanin yolu evlilik oncesi nasildir bilmiyorum o ayri:) yasanmisliklar olmadan anlasilir mi bilemiyorum.Öncelikle herkese merhabalar
Küçük detayları izlemelisin :) kendi aile ve arkadaşlarına nasıl davranıyor , herhangi bir alışverişte tavrı nedir , tanımadığı insanlara ve dahi sokaktaki hayvanlara nasıl yaklaşıyor . Bunlar iyi bir insanmı hakkında sana fikirler verebilir. Ama ilişkisel anlamda daha da detaylı incelemelisin. Öfkelendiğinde ne yapıyor , hareketleri samimi mi ? , tartıştığınızda kavga etmeden çözebiliyor musunuz? Gibi soruların cevapları hayati önemde. Ama en en önemlisi de sevgilin olmasaydı da bu insanla arkadaş olabilirmiydin? Birlikte aynı şeylerden keyif alıyormusunuz, aynı hayat beklentileri varmı ?.Öncelikle herkese merhabalar
En en önemlisi merhamet ve dürüstlük bence.Öncelikle herkese merhabalar
ben tanıştıktan 4 ay sonra ben bunla evlenirim demiştimÖncelikle herkese merhabalar
Aile ile ilişkiler dengeli mi ? Çok sıkı fıkı, her adım beraber atılıyor, adam her şeyini onlara soruyorsa (fikir değil izin almaktan bahsediyorum) , her sohbetin sonu ailem ne der, izin vermez, nasıl anlatırımla bitiyorsa sizin o aileden kurtuluşunuz yok. Aile ile çok kopuk ilişkileri varsa, ya da ağzını açınca onları kötülüyorsa, bayramda seyranda nazlana nazlana gidiyorsa dikkat edin evlenince hepsi kıymetli olacak, yanlarından çıkılmayacak.erkek arkadasinizin ailesi ile iliskisi nasil? ozellikle annesi ile, bence ona bakin. evlenmeden once eril eril dolasan adamlar evlendikten sonra anneci oluveriyorlar. 4 senelik evli biri olarak bunu da anlamanin yolu evlilik oncesi nasildir bilmiyorum o ayri:) yasanmisliklar olmadan anlasilir mi bilemiyorum.Katibin Ruhu anlasilir mi bu durum evlenmeden once? nasil anlasilir
Evlilik dışarıdan gördüm yeşil türbe içine girdim estağfurullah tövbelik bir olay.Öncelikle herkese merhabalar
Farklılıkları dikkate al mutlaka.Benim arkadaşlarım olan davranışları iyi ama kendisinin arkadaş çevresi hiç yok.
Beraber eğlenebiliyoruz ama karakter yapımız farklı sanırım bu beni düşündürüyor biraz. Teşekkür ederim cevabınız için
Öncelikle herkese merhabalar
Arkadaş ortamı yiyici olduğu için uzaklaşmış.Arkadasi olmayan insan sorunludur, uzak durun
Fikirleriniz için çok teşekkür ederim9 ayda evlilik düşünmeyin bence. Evlendiğimizde eşimi 6 yıldan fazladır tanıyordum. Bu süre içinde bi kaç yıl normal arkadaştık sonra sevgili olduk. Evlendikten sonra ikimiz de birbirimizin hiç bilmediğimiz yönleri olduğunu fark ettik. Tabii ki siz de uzun yıllar geçirin diyemem ama tanıyabilmek için sürekli aktiviteniz olsun. Mesela mümkünse iş ortamında görün, aile ortamında görün, arkadaş ortamında görün, kendi arkadaşlarınızla tanıştırdığınızdaki haline dikkat edin, tanıştırdığınız insanlara fikrini sorun tabii ki güvenilir olanlara. Araştırmacı yönünüzü fazla çalıştırın yani bu dönemde. En iyi kararı siz vereceksiniz.
Mesela ben gittiğimiz ortamlardaki çalışanlara olan davranışlarına bakmıştım. Kibar davranması yeterliydi ama dostane davranışı beni daha çok etkilemişti.
Ya belki linçleneceğim ama ben gizlice telefonunu bile karıştırdım. Başkalarıyla olan mesajlarını okumak bile baya yardımcı oldu tanımamda.
Sonra eski ilişkilerinden bahsetmelerine dikkat ettim. Kötü şekilde bahsetseydi kesinlikle soğurdum. Anlaşamadık bitti diye konuyu kapatması benim için yeterli oldu.
Annesine olan tavırlarına dikkat ettim. Annesine saygı, sevgi göstermeyen hiç bir kadına göstermez. Bi süre rol yapabilir ama eninde sonunda gerçek yüzü ortaya çıkar. İstisnalar olabilir ama genelde böyledir bence.
Hijyen konusunu zaten saymıyorum bile en ufak falsosunu görürseniz direkt bitirin derim. Hayat başkalarının pisliğine katlanacak kadar değersiz değil.
Aklıma şimdilik bunlar geldi. Naçizane tavsiyem aşıksanız, evlenmeniz gerektiğini düşünmeyin. Aşk çok güzel ama evlilik sadece aşkla yürüyecek kadar net bi yaşam tarzı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?