Evlilik

Amin çok teşekkür ne güzel temenniler umarım sizde hep mutlu olursunuz

Çok sevindim sizin adınıza fikirleriniz için teşekkür ederim bir ömür boyu mutluluklar

Çok sevindim sizin adınıza fikirleriniz için teşekkür ederim bir ömür boyu mutluluklar
Teşekkür ederim hakkında hayırlısı olsun inşallah evliliği ciddiye alıyosun ve bu çok güzel bir şey, içine sinmeyen bir şeyler varsa iş ciddiye binmeden bırak

9 ay için zaten bu hissiyat çok erken değil mi ?

Ben hiç inanmıyordum ama ben de hissettim. Çok garip bir andı. "Ayy bu evleneceğim adam" dedim içimden, çığlık gibi birşeydi Ama herkes hissedecek diye bir kural yok.. İnsanlara davranışına bakın, ailesiyle ilişkisi nasıl, çocuk düşünüyorsanız çocuklarla genel olarak ilişkisine bakın (çocuk kısmı çok katı bir kural değil, kişiden kişiye değişebilir, hiç çocuk sevmeyen biri dahi kendi çocuğu için çıldırabilir) Dışarda alışveriş yaparken ya da sipariş verirken çalışanlara nasıl davranıyor, teşekkür ediyor mu mesela, yoksa insanlara tepeden mi bakıyor vs vs ..ilk aklıma gelenler. Üzücü olaylar karşısında tepkileri nasıl ki bana göre vicdan sahibi olması çok çok önemliydi, vicdanı olmayan insandan her türlü kötülük gelir. Kısacası üst üste değilse de çaktırmadan deneyin, izleyin ama görmezden gelmeyin.. İnsanların iyi kötü kendini bir yerde belli ettiğini düşünüyorum yeter ki iyi izleyelim..

Benim eşimle zevklerim pek örtüşmez ancak birbirimizin keyif aldığı şeylerden keyif almayı öğrendik çünkü işin özü birlikte vakit geçirmeyi seviyoruz.. Karakterimizde çok farklı yönler olsa da özümüz bir yandan çok benzer..Benim çok geniş bir arkadaş çevrem var, ilk tanıştığımız günden beri birgün dahi katılmam demedi organizasyonlarımıza.. Arkadaşlarımı da sever, kaynaşır çünkü ben arkadaş konusunda oldukça seçiciyimdir tabii yıllar içerisinde elene elene stabil hale gelmiş de olabilir..

Benim kayınpederim eşine karşı çok hoyrattı, gelin var, yabancı var demez azarlardı, eşim ise tam tersi, senelerdir süren evliliğimizde beni her ortamda ya da başbaşayken övdü, onure etti. Dediğiniz genel tabii ama istisnalar da olabiliyor..

Ne güzel anlatmışsınız Allah daim etsin, sağlıkla

Peki bu karakter farklılığı aranız da hiç problem yaratıyor mu acaba? Karakterden ziyade sevgi dilimiz farklı o daha dokunsal seviyor ben de tam tersi şuan dengede tutuyoruz öyle işte umarım hep mutlu olursunuz, teşekkür ederim

Ya tabii bir dönem çok tartıştık ama bu onun çok evhamlı benimse rahat olmamdan (benimki olması gerektiği gibi) kaynaklandı. Zamanla o daha sakinledi ben de daha çok anlamaya çalıştım. Hala zitliklarimiz oluyor ama olumlu yönleri çok daha ağır basıyor, eşim tam bir hayat arkadaşı, iyi bir eş, iyi baba, iyi evlat, iyi damat, neşeli, merhametli.. Olumsuz yönleri de var elbette hangimizin yok ki inşallah hepimiz mutlu olalım

9 ay evlilik için erken bir süreç bence, eşim 15 yıllık arkadaşım olduğu halde ben onun ciğerini bilirim dediğim halde evlendikten sonra binbir türlü huyunu öğrendim zevklerimiz benziyor mizah anlayışımız aynı gibi bişey, ben bu adamla ömür geçer mi diye düşünerek teklifini kabul etmiştim. Eski sevgilimle sevgi problemimiz yoktu mesela ama ortak paydada buluşmak çok zor oluyordu zevklerimiz çoğunlukla uyuşmuyordu ite kaka götürdük ve sonu ayrılıkla bitti.
Birinin gerçek huyunu öğrenmek istiyosan seyahate çık veya aynı evde yaşa derler bence çok doğru.

9 ay tabi ki erken bir süreç daha önce de belirtmiştim ilişkimiz o yönde ilerliyor, zaten kimseyi %100 tanıyamayız onun bilincindeyim, sadece bu süreçte nelere dikkat etmem gerekiyor onu öğrenmek istedim kendimce bir şeyleri gözlemliyorum zaten. Teşekkür ederim fikirleriniz için mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…