Evet aslında güzel mutlu bir evliliğimiz var ama bazen olurya bir cümle hayatını sorgulatir bende de öyle olduArkadaş çevresi genişlese boşanacak mı o zaman çok sacmalamış can sıkıntısından evlenilir mi ama anladığım kadarıyla evliliğinde sorun yok neyse ki karakteri uslübu kadar boş çıkmamış, sorunsuz bir evlilikse üstelemem güler geçerim
Herkese merhaba ben 4.5 yıldır evliyim çok küçük yaşta evlendik ben 19 eşim 20 yaşındaydı evlenirken. Dün eşimle sohbet ederken konu konuyu açtı ve eşim soyle bisey dedi arkadaşım universtedeydi o olmadığı için sıkıldım ve boşluktan seninle evlendim dedi ben bunu duyunca şok oldun nasıl yani dedim sevmedin mi dedim oda ne alakası var seviyorum ama arkadaş çevrem olsaydı 30 a kadar evlenmezdim dedi sonra ben üzüldüm oda anlatmak istediğimi anlamiyorsun dedi ama bu cümle sevgililik de dahil benim 5.5 yılımı gözden geçirmeme sebep oldu şimdi ne yapacağımı veya ne düşüneceğimi bilmiyorum kafama takmalimiyim yoksa umursamadan üstünden geçmeliyim bilemiyorum siz olsanız ne yapardiniz
Boşboğazlık yapmış. Bu laftan dolayı boşanmazsınızHerkese merhaba ben 4.5 yıldır evliyim çok küçük yaşta evlendik ben 19 eşim 20 yaşındaydı evlenirken. Dün eşimle sohbet ederken konu konuyu açtı ve eşim soyle bisey dedi arkadaşım universtedeydi o olmadığı için sıkıldım ve boşluktan seninle evlendim dedi ben bunu duyunca şok oldun nasıl yani dedim sevmedin mi dedim oda ne alakası var seviyorum ama arkadaş çevrem olsaydı 30 a kadar evlenmezdim dedi sonra ben üzüldüm oda anlatmak istediğimi anlamiyorsun dedi ama bu cümle sevgililik de dahil benim 5.5 yılımı gözden geçirmeme sebep oldu şimdi ne yapacağımı veya ne düşüneceğimi bilmiyorum kafama takmalimiyim yoksa umursamadan üstünden geçmeliyim bilemiyorum siz olsanız ne yapardiniz
Yani biraz kendini yanlış ifade etmiş ama çok da sorunlu bir cümle değil bence. Bende şimdiki aklım olsa 30 da evlenirdim diyorum ama eşimi çok seviyorum. Mesela eşi sevmemek değil bazı yaşanmamış ihtimallere olan merakHerkese merhaba ben 4.5 yıldır evliyim çok küçük yaşta evlendik ben 19 eşim 20 yaşındaydı evlenirken. Dün eşimle sohbet ederken konu konuyu açtı ve eşim soyle bisey dedi arkadaşım universtedeydi o olmadığı için sıkıldım ve boşluktan seninle evlendim dedi ben bunu duyunca şok oldun nasıl yani dedim sevmedin mi dedim oda ne alakası var seviyorum ama arkadaş çevrem olsaydı 30 a kadar evlenmezdim dedi sonra ben üzüldüm oda anlatmak istediğimi anlamiyorsun dedi ama bu cümle sevgililik de dahil benim 5.5 yılımı gözden geçirmeme sebep oldu şimdi ne yapacağımı veya ne düşüneceğimi bilmiyorum kafama takmalimiyim yoksa umursamadan üstünden geçmeliyim bilemiyorum siz olsanız ne yapardiniz
Sevmeyen bir insan sevmediği insanla 4.5 yıldır evli kalabilir mi?Herkese merhaba ben 4.5 yıldır evliyim çok küçük yaşta evlendik ben 19 eşim 20 yaşındaydı evlenirken. Dün eşimle sohbet ederken konu konuyu açtı ve eşim soyle bisey dedi arkadaşım universtedeydi o olmadığı için sıkıldım ve boşluktan seninle evlendim dedi ben bunu duyunca şok oldun nasıl yani dedim sevmedin mi dedim oda ne alakası var seviyorum ama arkadaş çevrem olsaydı 30 a kadar evlenmezdim dedi sonra ben üzüldüm oda anlatmak istediğimi anlamiyorsun dedi ama bu cümle sevgililik de dahil benim 5.5 yılımı gözden geçirmeme sebep oldu şimdi ne yapacağımı veya ne düşüneceğimi bilmiyorum kafama takmalimiyim yoksa umursamadan üstünden geçmeliyim bilemiyorum siz olsanız ne yapardiniz
24 yaşında bi adamın çok olgun konuşmasını beklemeyin. Çocuk yaşta evlenmissiniz. Heleki erkekler geç olgunlaşıyor. Esiniz yasininda gereği belli ki patavatsız bisey demiş. Ben erken yaşlarda evliliğin saglikli ve dengeli gittigini nadirdir görüyorum. Çokta takmayın. Erkegin her dediğine takılsak bütün kadınlar kanser olurdu. Çok önem vermemeyi zamanla öğrenirsiniz. Siz o öyle dediğinde "amaan bende erken yaşta boşluğa düştüm evlendim ne gerek vardi da seni gördüm"diyin. Cidden evlilikte erkeklere bazen aşırı sinir oluyorum o yüzden böyle yazdım şuanHerkese merhaba ben 4.5 yıldır evliyim çok küçük yaşta evlendik ben 19 eşim 20 yaşındaydı evlenirken. Dün eşimle sohbet ederken konu konuyu açtı ve eşim soyle bisey dedi arkadaşım universtedeydi o olmadığı için sıkıldım ve boşluktan seninle evlendim dedi ben bunu duyunca şok oldun nasıl yani dedim sevmedin mi dedim oda ne alakası var seviyorum ama arkadaş çevrem olsaydı 30 a kadar evlenmezdim dedi sonra ben üzüldüm oda anlatmak istediğimi anlamiyorsun dedi ama bu cümle sevgililik de dahil benim 5.5 yılımı gözden geçirmeme sebep oldu şimdi ne yapacağımı veya ne düşüneceğimi bilmiyorum kafama takmalimiyim yoksa umursamadan üstünden geçmeliyim bilemiyorum siz olsanız ne yapardiniz