Evlilik

Beni yanlis anlamayın ama sahsi fikrim .cocuklara 3 yasina kdr kalabalik dogum gününe karsi biriyim oylede gidiyorum. Hele 1 yas kalabalik sicak nefes tanidigi tanimadigi insanlar cocuklar guvende hissetmedigi ortamda gergin huzursuz olurlar.size tecrube oldu heves etmissiniz ters gitti isler az insan anlayisli insanla beraber olun .yardimci vs gelebiliyormu eve yorgunsaniz arada mola isteyin en dogal hakkiniz

Agirladiginiz insanlari boylesine sevmiyorsaniz, agirlamayin. Ev sizin eviniz. Kimseyi alma mecburiyetiniz yok. Hele hele 2 tane cocukla.
Eşimin ifadeleri surat yapsam beni suçlar ağırlamasam beni suçlar o kadar şoktayım ki böyle bi durumda bile ben suçlandım evlilik adına ne kaldı bilmiyorum

Haklısınız bi heves geçti benim şu sorumun evliliğimin hali bu kadar anlaşılmadıgım bi adam nasıl düzelir bilmiyorum

Haklısınız bi heves geçti benim şu sorumun evliliğimin hali bu kadar anlaşılmadıgım bi adam nasıl düzelir bilmiyorum
Cocuklarin sorumluluğunu tek basina almayin 1 2 saat arada birakn gidin .erkller cocuk bakmayi annelerinden bildigi icin hep fedakar hep hissettirmeyen kadinlarimizdan dolayi kolay sanıyor .toparlanir cocuklu evlilikler suan gozlemledigim hep sorunlu gidiyor oturabilen az kisidir sizde onu saglayin babaya rol fazla verin aman ise gidiyor yorulur vs demeyin .benim avrupada bi ardsim var yeni evlendi gitti oraya.dedigi şey turkler cocuk yetistiremiyor .burda sistem o kdr oturmus ki diyor bende onlara gore yetistirecem diyor .bilemedim şimdi tam konuyu sormadim sistemden kasit nedir

Keşke sen çocuklarla ilgilen biz ikramlıklarla uğraşalım diyen anlayışlı birileri olsaydı. Yurt dışından gelmiş olması yardım etmeyeceği oturup kalacağı anlamına gelmiyor. Sinir oldum benim de ikizlerim var

Eşinizin ailesi sizin akrabalarınızı istememiş.
Siz evli değil misiniz? Eşiniz ile siz aile değil misiniz? Eşimin ailesi nasıl bir söz. Sizinkiler akraba onlar eşimin ailesi….
Sıralamanızdan belli olay.
Bu şekilde herkesi memnun etmek için çabalamaya devam edin.
Prenses de değilsiniz ruh hastası da. Sadece kendiniz olun, bu saatten sonra olabilirseniz.

Ağırlamazdım.
Dün gördük çocuklar kalabalık sevmiyor.
Dün davet ettim bir lokma bile yemediler. Davetin dündü iki çocukla iki gün misafir ağırlayamam. Bitti bu kadar.

Stratejik davranmayın.
Her zaman böyle yapan insanlara, ruh hastası diyebilecek kadar yüzsüz insanlara hiç davranmamayı tercih ederim. Hiç değilse böyle evimde zart zurt yedirip içirmezdim. Sizi en iyi anlayacak, herkese karşı yanınızda duracak kişi eşiniz olmalı. Belli ki yanınızda durmuyor yoksa bu sözleri duymazdınız.

Çocukları sakinleştirmek, misafirlerle ilgilenmek ve kendi akranlarına hizmet etmek eşinizin de görevi. Bunları köle gibi hiç düşünmeden üstünüze almış yapılan terbiyesizliği çekmiş sonra da tekrar saçmalasınlar diye çağırmışsınız.

Sizin misafirler saat olarak geç gelmemeliydi herkese bir saat söylemeniz gerekirdi. Şu saatler arası olacak diye.

Servis yapması için birini tutabilirsiniz veya dışarıdan çocukları toplayan ilgilenen, oyalayacak birileri olmalı.

Eşiniz ailesine düşkün ve kendisini, ailesini üstün tutuyor ve samimi değiller gibi.

Görüşmeyi azaltıp sınır koyacaksınız. Tavır değil bakın. Eğilip bükülmeyeceksiniz sınırlarınız olacak.

Çocuklarınızı bahane edip ev müsait değil, kimsenin kalması için diye açıklama yapabilirsiniz.

Bir süre ailesi ile görüşmeyin zaten. Ama sizin köle gibi sürekli gülümseyerek onların arkasından gezmeniz sizi değerli yapmaz

çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim

Eşimin yakın ailesi diye belirtmek istedim o sebeple eşimin ailesi diye yazdım // benim misafirlerim de uzak akrabalarım yakın ailem degil yani bu farkı anlatmak için yazdım aslında

Eşimin yakın ailesi diye belirtmek istedim o sebeple eşimin ailesi diye yazdım // benim misafirlerim de uzak akrabalarım yakın ailem degil yani bu farkı anlatmak için yazdım aslında
Siz eşinizin neyi oluyorsunuz? Konuyu anlatırken zaten kayınvaldeniz ve görümcenizi belirtiyorsunuz. Kendi anlatımınızdan eşinizin öncelikli ailesinin kayınvaldeniz ve görümceniz olduğu ve sizin de bunu kabullendiğiniz anlaşılıyor. Bir konuyu anlatırken ne söylediğinizden çok nasıl söylediğimiz anlamlandırır.

Haklısınız aslında aile biz olmalıyız umudum kalmadı sanırım önceliğimi bırakın beni anlamak istediğini bile hissetmiyorum

Her sekilde esiniz sizi sucluyorsa bari istediginiz gibi davranin da suclasin. Hep alttan almak ve rol yapmak zorunda degilsiniz esiniz size hayati dar ediyorsa sizde ona ayni davranin iki cocukla birde esiniz olacak cocuk adamla ugrasmak zorunda kalmayin. Sevmiyorsaniz mesafeli davranin gorumcenize kayinvalidenize madem gorusmek icin dogum gununun ertesi belirlenmis neden size geliyorlar cok istiyorsa esiniz gitsin bir daha niye hizmet ediyorsunuz boyle insanlara.

Haklısınız aslında aile biz olmalıyız umudum kalmadı sanırım önceliğimi bırakın beni anlamak istediğini bile hissetmiyorum
Bu +1
En azından sorun olduğunun farkındasınız.
Yavaş yavaş, küçük adımlarla yol almalısınız. Hiç bir değişim bir anda olmaz.
Tabi şu da var ben böyleyim deyip asla adım atmayacak insanlar da var.
Önce eşinizi iyice tanıyıp potansiyelini keşfedin.

İkizleriniz var sağlıkla buyusunler. Annelik başlı başına zor bir süreç bence yipranmissiniz ve eşinizin ailesini de pek sevmiyorsunuz. Çünkü karşı tarafın rahatsız edici bir davranışı pek yok. Sen dur demek kötü bir şey değil belki yoruldun dinlen demek istemiştir. Lütfen insanların niyetlerini okumaya çalışırken sürekli olumsuzu düşünmeyin. Bir diğer nokta da eşinizin ve ailesinin arasına girmeyin. Yani kocaman insanlarız değil mi kimsenin korumasına ihtiyacınız yok eğer eşinizin ailesi sizi üzecek bir sözde davranışta bulunursa hemen o anda tepkinizi verin sinirinizi çizin. Öyle eşe şikayet etmek hoş bir davranış değil ve sizin eşinizle aranızı açar olan size olur. Bence psikolojik destek alın bu tür süreçlerde insana iyi geliyor

Milletin gönlünü yapmayı bırakın yahu siz kendi mutluluğunuza odaklanın.

Ne biçim aileler var yahu , niye herkes ac kaldı?
Siz de bir tuhafsiniz , bebekler kalabalıkta ağlar, gelenler aile akraba , desenize insanlara buyurun servisinizi yapın ben bebekleri sakinlestirip geliyim diye?
Eşinizin eli armut mu topluyor o neden ilgilenmedi bebeklerle ya da misafirlerle?
Olay baştan sona mantık dışı, bir sürü mantıksız insan aynı ortama dolusmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…