- 26 Mart 2015
- 87
- 37
-
- Konu Sahibi mucizeolacak
Evet doğum günüydüYazdiginizi sonuna kadar okudum. Ozel gun demissiniz, ama nesi ozel anlamadin. Dogum gunu muydu? Bir de yurtdisinda yilda birkac kere gelen kisileri yola verin, alttan alin. Geldiklerinde de en fazla 1 gun kalip gitsinler. Kimseyi agirlama zorunlulugunuz yok. Esinize de bunu anlatin.
Çocuklar ağladı gün mahvoldu benim akrabalarımı yabancıladı çocuklarSimdi anlamadım . Neden sizi sucladılar. Esiniz destekleyici davransa boyle hissetmezsiniz ama durumu tam cozemedim
Haklısınız pandemiden sonra böyle olsun istedim çocuğunu ağlatan anne oldumetrafiniz anlayissiz insanlarla dolu, esiniz dahil.
Hem 2 kucuk bebisle neden boyle organizasyon yapıyorsunuz ki? Milleti hicbir sekilde memnun edemiyoruz zaten o yuzden gerekte yok, gelmesin gitmesin kimse.
Anca cok sevdiğim, yanlarinda rahat hissettigim insanlarla yaparim bu tur etkinlikleri. Gerisi umrumda bile değil
Çocuklar ağlamış dayanamamışlar ama gelip kimse susturmaya çalışmadıSimdi anlamadım . Neden sizi sucladılar. Esiniz destekleyici davransa boyle hissetmezsiniz ama durumu tam cozemedim
Çocuklar ağlamış dayanamamışlar ama gelip kimse susturmaya çalışmadı o sırada beni suçlamakla meşgullerdiSimdi anlamadım . Neden sizi sucladılar. Esiniz destekleyici davransa boyle hissetmezsiniz ama durumu tam cozemedim
Neşeyle ağırlayamıyorum kızgınım kırgınım rol yapamıyorum içimden gelmiyo eşime ayrı kırgınım çamur atmaya bahane arayıp beni suçlayan insanlara gülemiyorumEvet doğum günüydü
Cocuk bunlar yabanci gorunce cekinip aglayabilirler. Isınmaları icin siz yada baskasi ugrasabilirdi. Ama bu sebeple suclanmak cok sacma. Niye topladin niye cagirdin diye suclamislar . Esinin ailesi gelip kaliyorsa senin akrabalarinda gayet gelebilir.Boyle bir seye kizmaya haklari yok taviz vermeyin kendinizden.Çocuklar ağlamış dayanamamışlar ama gelip kimse susturmaya çalışmadı o sırada beni suçlamakla meşgullerdi
Çok haklısın bizimki 3 yaşında farkında pastaya balonlara heveslendi ağzım yandı zaten yine de yetişkinlerin yiyip içtiği bigün oldu doğru etkinlik yaptığım için pişmanım evetBebisler kac yasinda?
bu arada ben daha bir seyin farkinda olmayan cocuklara dogum gunu yapılmasina da karsiyim yaaz buyudulermi, hani yapılanı anladiklarinda 3 5 arkadaslarini cagirir, ana babalarini da almam eve, cocugunuzu su saatte getirin su saatte alin diye davetiye veririm. Cocuklar zaman gecirir oynar vs sonra gelir herkes toplar cocugunu gider.
Diger turlusunun cocuga bir getirisi yok ki, buyukler toplanip konussun yesin icsin, cocuk oyle arada kaynasin gitsin
Cocuk bunlar yabanci gorunce cekinip aglayabilirler. Isınmaları icin siz yada baskasi ugrasabilirdi. Ama bu sebeple suclanmak cok sacma. Niye topladin niye cagirdin diye suclamislar . Esinin ailesi gelip kaliyorsa senin akrabalarinda gayet gelebilir.Boyle bir seye kizmaya haklari yok taviz vermeyin kendinizden.
kadar doğru ki aynen öyle davrandılar kimse sohbet etmedi surat asıp oturdularEsinizin ailesine mesafe koyun biraz. Trip üstüne trip yiyiyorsunuz. Kücük cocuk bunlar. Herkes eve öcü gelmis gibi davransa yabanci gelince cocuklar huzursuz olur tabi.
Agirladiginiz insanlari boylesine sevmiyorsaniz, agirlamayin. Ev sizin eviniz. Kimseyi alma mecburiyetiniz yok. Hele hele 2 tane cocukla.Neşeyle ağırlayamıyorum kızgınım kırgınım rol yapamıyorum içimden gelmiyo eşime ayrı kırgınım çamur atmaya bahane arayıp beni suçlayan insanlara gülemiyorum