Arkadaşlar merhaba. Beni sürekli düşündüren ve bu yüzden huzursuz olduğum bir konu var. Erkek arkadaşımla ilişkinin başında hep gelecek hakkında ciddi düşünerek bir yola çıktık. O benim ailemle ben onun ailesiyle tanıştım. Bunun üzerine Eylül ayı gibi bir adım atıp söz yapmaya karar verdik. Ama başka nedenlerden dolayı erteleme kararı aldık. Şimdi ertelediğimiz tarih içinde net bir şekilde konuşmuyor. İstemediğini düşünüyorum bundan kaynaklı sürekli söylüyorum kendisine ama istediğini şuan maddi açıdan hazır olmadığını söylüyor. Oysa ondan çok bişey istemiyorum herşeyin en düşük bütçeli halini yapmak istiyorum. Mesele oda değil zaten sürekli böyle belirsiz olması ve çevremden sürekli ne zaman yüzük takacaksınız gibi tepkiler almaktan çok yoruldum artık. Ve haliyle yaşımız da geldiği için bende diğer insanlar gibi artık birşeyler yapıp bir yola girmek istiyorum. Evlenmek istemediğini bilsem bir dakika bile beklemem ama bunu niye yapıyor bilmiyorum. Akışa bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum aynı durumda olup aynı şeyleri yaşayanlar var mı nasıl bir yol izlediniz. Gerçekten birilerinin fikrini almaya çok ihtiyacım var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlilik
- Konu Sahibi niyniyy86
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #birderdimvar #evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mayıs 2012
- 959
- 1.921
- 333
Bu işler ittirmeyle, zorla olacak işler değil. Kendinizi rahatlatıp akışa bırakmak zorundasınız. Bu akışta neden böyle davrandığını anlayıp ona göre tavrınızı alırsınız.Arkadaşlar merhaba. Beni sürekli düşündüren ve bu yüzden huzursuz olduğum bir konu var. Erkek arkadaşımla ilişkinin başında hep gelecek hakkında ciddi düşünerek bir yola çıktık. O benim ailemle ben onun ailesiyle tanıştım. Bunun üzerine Eylül ayı gibi bir adım atıp söz yapmaya karar verdik. Ama başka nedenlerden dolayı erteleme kararı aldık. Şimdi ertelediğimiz tarih içinde net bir şekilde konuşmuyor. İstemediğini düşünüyorum bundan kaynaklı sürekli söylüyorum kendisine ama istediğini şuan maddi açıdan hazır olmadığını söylüyor. Oysa ondan çok bişey istemiyorum herşeyin en düşük bütçeli halini yapmak istiyorum. Mesele oda değil zaten sürekli böyle belirsiz olması ve çevremden sürekli ne zaman yüzük takacaksınız gibi tepkiler almaktan çok yoruldum artık. Ve haliyle yaşımız da geldiği için bende diğer insanlar gibi artık birşeyler yapıp bir yola girmek istiyorum. Evlenmek istemediğini bilsem bir dakika bile beklemem ama bunu niye yapıyor bilmiyorum. Akışa bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum aynı durumda olup aynı şeyleri yaşayanlar var mı nasıl bir yol izlediniz. Gerçekten birilerinin fikrini almaya çok ihtiyacım var
- 14 Mart 2022
- 2.429
- 6.881
- 88
- 43
Ne kadarlık bir ilişki ?Arkadaşlar merhaba. Beni sürekli düşündüren ve bu yüzden huzursuz olduğum bir konu var. Erkek arkadaşımla ilişkinin başında hep gelecek hakkında ciddi düşünerek bir yola çıktık. O benim ailemle ben onun ailesiyle tanıştım. Bunun üzerine Eylül ayı gibi bir adım atıp söz yapmaya karar verdik. Ama başka nedenlerden dolayı erteleme kararı aldık. Şimdi ertelediğimiz tarih içinde net bir şekilde konuşmuyor. İstemediğini düşünüyorum bundan kaynaklı sürekli söylüyorum kendisine ama istediğini şuan maddi açıdan hazır olmadığını söylüyor. Oysa ondan çok bişey istemiyorum herşeyin en düşük bütçeli halini yapmak istiyorum. Mesele oda değil zaten sürekli böyle belirsiz olması ve çevremden sürekli ne zaman yüzük takacaksınız gibi tepkiler almaktan çok yoruldum artık. Ve haliyle yaşımız da geldiği için bende diğer insanlar gibi artık birşeyler yapıp bir yola girmek istiyorum. Evlenmek istemediğini bilsem bir dakika bile beklemem ama bunu niye yapıyor bilmiyorum. Akışa bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum aynı durumda olup aynı şeyleri yaşayanlar var mı nasıl bir yol izlediniz. Gerçekten birilerinin fikrini almaya çok ihtiyacım var
Şimdi işin içine aileleri katıp sonradan da herkesin sorması beni bunaltıyor demeniz biraz garip geldi.
Sevgilinize baskı yapıyor olabilir misiniz ? Belki farkında değilsiniz kendisi de bu durumdan dolayı geri çekiliyor olabilir.
Eğer tek sorun maddiyatsa sizde biraz ılımlı davranın ve bekleyin. Bunalmış olabilir.
9 aydır birlikteyiz ama aileleri katmak benim zorumla olan bişey değil birlikte almış olduğumuz bir karar. Yaşadığı bazı sorunlar var işiyle alakalı ondan kaynaklı olduğunu dile getiriyor ama kafamı karıştıran çok neden var ve artık çevremdeki insanların tepkileri çok yoruyor öyle olduğu için bende onu bunaltıyorum sanırımNe kadarlık bir ilişki ?
Şimdi işin içine aileleri katıp sonradan da herkesin sorması beni bunaltıyor demeniz biraz garip geldi.
Sevgilinize baskı yapıyor olabilir misiniz ? Belki farkında değilsiniz kendisi de bu durumdan dolayı geri çekiliyor olabilir.
Eğer tek sorun maddiyatsa sizde biraz ılımlı davranın ve bekleyin. Bunalmış olabilir.
Haklısınız ben herşeyin bir zamanı olduğunu ve öyle ilerlediğine inanan bir insanım ama dediğim gibi ben ne zaman akışa bırakmak istesem başka bir şey çıkıyor ortaya ve akışta kalamıyorumBu işler ittirmeyle, zorla olacak işler değil. Kendinizi rahatlatıp akışa bırakmak zorundasınız. Bu akışta neden böyle davrandığını anlayıp ona göre tavrınızı alırsınız.
- 29 Ocak 2021
- 2.721
- 5.869
- 108
Her gecen gün gelen zamlar ortada. Belki sizin istediğiniz düşük bütceye uygun, durumuda yoktur şuan. Gider akışı korkutuyor olabilir mi?Arkadaşlar merhaba. Beni sürekli düşündüren ve bu yüzden huzursuz olduğum bir konu var. Erkek arkadaşımla ilişkinin başında hep gelecek hakkında ciddi düşünerek bir yola çıktık. O benim ailemle ben onun ailesiyle tanıştım. Bunun üzerine Eylül ayı gibi bir adım atıp söz yapmaya karar verdik. Ama başka nedenlerden dolayı erteleme kararı aldık. Şimdi ertelediğimiz tarih içinde net bir şekilde konuşmuyor. İstemediğini düşünüyorum bundan kaynaklı sürekli söylüyorum kendisine ama istediğini şuan maddi açıdan hazır olmadığını söylüyor. Oysa ondan çok bişey istemiyorum herşeyin en düşük bütçeli halini yapmak istiyorum. Mesele oda değil zaten sürekli böyle belirsiz olması ve çevremden sürekli ne zaman yüzük takacaksınız gibi tepkiler almaktan çok yoruldum artık. Ve haliyle yaşımız da geldiği için bende diğer insanlar gibi artık birşeyler yapıp bir yola girmek istiyorum. Evlenmek istemediğini bilsem bir dakika bile beklemem ama bunu niye yapıyor bilmiyorum. Akışa bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum aynı durumda olup aynı şeyleri yaşayanlar var mı nasıl bir yol izlediniz. Gerçekten birilerinin fikrini almaya çok ihtiyacım var
- 8 Mayıs 2012
- 959
- 1.921
- 333
Ben de çoğunlukla akışta kalmakta zorlanan biriyim ancak bunu yapmak zorundayız, bu hayatın bir parçasıysak buna uyum sağlamalıyız.Haklısınız ben herşeyin bir zamanı olduğunu ve öyle ilerlediğine inanan bir insanım ama dediğim gibi ben ne zaman akışa bırakmak istesem başka bir şey çıkıyor ortaya ve akışta kalamıyorum
Aynen söylediğiniz gibi herşeyin bir zamanı var, istediğimiz-beklediğimiz şey ne zaman gerçekleşiyorsa doğru zaman o, gerçekleşmiyorsa onun gerçekleşmemesi gerekiyordur o yüzden en güzeli başkalarının söylemlerine kulak kapatıp anın tadına varmak.
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Çok istekli görünürsün,adama kendinden uzaklastirmis olursun.
İnsanlar da ne zaman diye soracaklarina para versinler o halde.
Bence sen biraz fazla heveslisin.
İnsanları bahane ediyorsun.
Durumu yoksa,yapacak bir şey yok.
Belki de sozlun kastı bir biçimde oteliyordur,mümkün ve olası..
Tavırları eskisi gibi değilse vazgeçmiş de olabilir.
İnsanların ne yaşadığını bilmeden bu kadar acımasız yorum yazmayın. Hevesli olmak ile alakalı bir durum değil buÇok istekli görünürsün,adama kendinden uzaklastirmis olursun.
Çok haklısınız. Sürekli bir kıyas ve boş boş dedikodu içindeler insanın yaşı biraz büyümeye başladıkça herşeyin altında bir sebep arıyorlar benimde geçmişimde yaşadığım bir travmadan dolayı bazen çok kafama takıp akışta kalamıyorum aslında sözlerine kulak asmadan devam edebilirsem hiç bir sıkıntı ve sorun yapmadan akışta kalabilirim.Ben de çoğunlukla akışta kalmakta zorlanan biriyim ancak bunu yapmak zorundayız, bu hayatın bir parçasıysak buna uyum sağlamalıyız.
Aynen söylediğiniz gibi herşeyin bir zamanı var, istediğimiz-beklediğimiz şey ne zaman gerçekleşiyorsa doğru zaman o, gerçekleşmiyorsa onun gerçekleşmemesi gerekiyordur o yüzden en güzeli başkalarının söylemlerine kulak kapatıp anın tadına varmak.
Evet haklısınız günümüz şartlarında güzel bir maaş alsan bile yetmiyor artık ondan kaynaklı ama bazen kafamı karıştıran şeyler oluyor yada ben saçma sapan şeylere takılıyorum bilmiyorumHer gecen gün gelen zamlar ortada. Belki sizin istediğiniz düşük bütceye uygun, durumuda yoktur şuan. Gider akışı korkutuyor olabilir mi?
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Ablacım acımasız farklı bir şey..İnsanların ne yaşadığını bilmeden bu kadar acımasız yorum yazmayın. Hevesli olmak ile alakalı bir durum değil bu
Sen söylesin,sen boylesin desem, haklisin.
Ama senin durumun için olası bir kaç senaryo var.
Ve bir şeye karşı ne kadar çok istekli olduğunuzu belli ederseniz o şeyin sizden kaçmasına yahut kendisini ağırdan satmasına o kadar neden olursunuz.
Millet zaten hep konuşuyor.
İyiye de konuşuyor kötüye de..
Adamın pek gözü yok yahut aklı celinmis gibi geldi bana.
Bir erkek maddi gücüm yok diyorsa ; siz ne deseniz boş.
Bu erkek egosu,senin uygun fiyatlı olanlardan alma cabalarinla gececek bir olgu degil
- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
9 aydır birlikteyiz ama aileleri katmak benim zorumla olan bişey değil birlikte almış olduğumuz bir karar. Yaşadığı bazı sorunlar var işiyle alakalı ondan kaynaklı olduğunu dile getiriyor ama kafamı karıştıran çok neden var ve artık çevremdeki insanların tepkileri çok yoruyor öyle olduğu için bende onu bunaltıyorum sanırım
Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama 9 aylık bir ilişkide söz olmuyor diye stres yaratmanın her iki tarafa da faydası yok.
Söz yapsanız sonrasında düğün ne zaman soruları geleceğini çok iyi biliyordur kendisi. Bu nedenle kendini hazır hissetmemesi çok normal. En dşük bütçeli dediğiniz ev için bile düğün olmasa, kiraya çıksanız, gelinlik bile giymeseniz yapılacak masrafı bir düşünün. En basit salon takımları 40-50 binden başlıyor. Bomboş evde tek bir halı üzerinde kuru ekmek yerim durumu anca yeşilçam filmlerine özgü bir şey
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.544
- 548
- 21 Eylül 2021
- 3.626
- 10.580
- 158
- 30
Oturup ortak karar almak yerine cevrenizin yüzük takın baskisi yuzunden sevgilinizi darlamaniz hic hos degil. Hazir olmayabilir. Maddiyat da bir sebep, ama baska sebeplerden de hazir olmayabilir yani. Evlenmeyi isteyen adam simdi sizin zorlamanıza karsi baliklama atlamadi diye beni istemiyor mu acaba kafasina girerseniz iliskinizu bosuna yipratirsiniz. Oturup dogru duzgun konusun bence
- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- 108
Çevredekilerin lafı yüzünden ya da yaşımız geçiyor diye sevgilinize baskı yapmanız onu bu konudan soğutup iyice iter. Bu devirde evde bile bir nişan yapılmaya kalkılsa 4.000-5.000’i buluyor o da en en en iyi ihtimalle… Daha bunun alyansı,takısı,bohçası,kıyafeti,kuaförü,çiçeği,çikolatası da var. Milletin başkalarının hayatı hakkında soracak bir şeyleri her zaman vardır. Hayatında biri yok mu, nişan ne zaman, ee düğün ne zaman, eee çocuk ne zaman, eee ikinciyi yapmıyor musun…. diye uzar gider. Kafasındakinin tam olarak ne olduğunu sorun gidişata göre zaten niyetini belli eder kendisi.çevremden sürekli ne zaman yüzük takacaksınız gibi tepkiler almaktan çok yoruldum artık. Ve haliyle yaşımız da geldiği için bende diğer insanlar gibi artık birşeyler yapıp bir yola girmek istiyorum.
- 29 Ocak 2021
- 2.721
- 5.869
- 108
Bu ısrara devam ederseniz bence kafanızı karıştıran şeyler gerçek olacak.Evet haklısınız günümüz şartlarında güzel bir maaş alsan bile yetmiyor artık ondan kaynaklı ama bazen kafamı karıştıran şeyler oluyor yada ben saçma sapan şeylere takılıyorum bilmiyorum
Konu sadece maddiyat ise düğün değilde nikah töreni yapmayı teklif etseniz ne tepki verir acaba?
Son düzenleme:
- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.623
- 138
Bu kadar çabuk vazgeçebileceğiniz biriyle neden evlenmek istiyorsunuz ki?Evlenmek istemediğini bilsem bir dakika bile beklemem