Arkadaşlar merhaba. Beni sürekli düşündüren ve bu yüzden huzursuz olduğum bir konu var. Erkek arkadaşımla ilişkinin başında hep gelecek hakkında ciddi düşünerek bir yola çıktık. O benim ailemle ben onun ailesiyle tanıştım. Bunun üzerine Eylül ayı gibi bir adım atıp söz yapmaya karar verdik. Ama başka nedenlerden dolayı erteleme kararı aldık. Şimdi ertelediğimiz tarih içinde net bir şekilde konuşmuyor. İstemediğini düşünüyorum bundan kaynaklı sürekli söylüyorum kendisine ama istediğini şuan maddi açıdan hazır olmadığını söylüyor. Oysa ondan çok bişey istemiyorum herşeyin en düşük bütçeli halini yapmak istiyorum. Mesele oda değil zaten sürekli böyle belirsiz olması ve çevremden sürekli ne zaman yüzük takacaksınız gibi tepkiler almaktan çok yoruldum artık. Ve haliyle yaşımız da geldiği için bende diğer insanlar gibi artık birşeyler yapıp bir yola girmek istiyorum. Evlenmek istemediğini bilsem bir dakika bile beklemem ama bunu niye yapıyor bilmiyorum. Akışa bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum aynı durumda olup aynı şeyleri yaşayanlar var mı nasıl bir yol izlediniz. Gerçekten birilerinin fikrini almaya çok ihtiyacım var