- 16 Kasım 2021
- 90
- 5
- 25
-
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
7 ay çok kısa bi süre neden sogusun ki ya en başında sevmiyordu sizi yada elde edince amacına ulaştım diyen tiplerden mi acaba, bazı insanlar öyledir elinde yokken çekici gelen şeyleri elde edince bütün büyüsü bozulur ve bırakırlarMerhabalar 7aylık evliyiz eşim benden soğumuş her defasında öyle diyor mutsuzmuş bir kere bile mutlu olmadım hep ağlıyorum 2gündür konuşmuyoruz ne o ne ben ama her istediğini önüne getiriyorum tam dörtlük kadınım ama yaranamıyorım ne yapmam lazım
Nasıl yaniYanlış yoldasın. Tam ters yöne git.
Neden soğumuş?
7 ay daha evliliğin ilk ayları.
Siz ne düşünüyorsunuz evliliğinizle ilgili?kaçarak
İnşallahBu işin sonu belli Allah bundan sonraki hayatınizda mutluluk nasip etsin inşallah
Çok seviyorduBdv ye mi açsanız konuyu daha çok kişi yardımcı olabilir.
Konunuza gelecek olursak acaba sizi sevmiyormuydu eskiden de eşiniz? Aklıma bu geldi ilk.
Çok seviyordu gözünden sakınırdı beni ama hemen bişeyden soğumakta ilginçime gidiyor bir anda soğumuşÇok seviyordu
Seviyordu çok ilgi gösteriyordu sevdiğini çok belli ediyordu sevgiliyken kaçtık evlendik 3ay iyiyiz ondan sonra değişti ilgisizlik soğukluk girdi7 ay çok kısa bi süre neden sogusun ki ya en başında sevmiyordu sizi yada elde edince amacına ulaştım diyen tiplerden mi acaba, bazı insanlar öyledir elinde yokken çekici gelen şeyleri elde edince bütün büyüsü bozulur ve bırakırlar
Sevgiliyken çok seviyordu evlendikten 3ay sonra değiştiBdv ye mi açsanız konuyu daha çok kişi yardımcı olabilir.
Konunuza gelecek olursak acaba sizi sevmiyormuydu eskiden de eşiniz? Aklıma bu geldi ilk.
Haaaa anlaşıldı, sen ailenin kapısını çarpıp çıkmışsın, gemileri yakmışsın, adam da haliyle nasılsa gemiler yandı gidecek yeri yok diye özüne dönmüş.Kaçarak evlendik çok seviyorduk evliliğin ilk 3ayı mükemmeldi ama ben ilk başlarda trip atıyordum küsüyordum o çabalıyordu ama az bir süre ilk defa evlendim yani daha neyin ne olduğunu bilmiyorum biraz beni anlasa 2gün önce alkol aldı sinir etti beni kötü davrandım kör kütük sarhoş mutsuzum soğudum diyor ve ayrı yatmaya başladık S***** G** (Defol) dedi sarhoş haliyle yanımda yatma dedi hadi sarhoş dedim ellemedim bugünde konuşmuyor hiç ne sarılıyor ne öpüyor zaten kendimi zorla öptürüyordum
E doydu bedenine tabi, bi numaran kalmadı.Sevgiliyken çok seviyordu evlendikten 3ay sonra değişti
Bilemiyorum artıkHaaaa anlaşıldı, sen ailenin kapısını çarpıp çıkmışsın, gemileri yakmışsın, adam da haliyle nasılsa gemiler yandı gidecek yeri yok diye özüne dönmüş.
Bilemeyecek birşey yok.Bilemiyorum artık
Değişcek biri de değildi üstünde bişey var diye umuyorumE doydu bedenine tabi, bi numaran kalmadı.
Bunun için ne yapmam gerekiyor onun yaptıklarını mı yapiyim karşılıklıBilemeyecek birşey yok.