• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Celine dion

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
2
6
1
45
Mrb 19 yıl evliyiz 3 çocuk geçerek evlendik 10 yıl yurt dışında yaşadık türkiye döndük yatırım derken eşim kendi bildiğinden şaşmaz mal mülk etik birikimle .maalesef ki aile apartmanda oturduk .bane göre çok ta istediğim gibi gitmiyordu eşim ailesiyle iş yaptı çok ta onaylamadım. Kısacası batık işler iyi gitmiyo kayinvaldemi baktım 3 .5 ay boyunca hastaydı yediği iliğinden her şeyi anlatiyodu dır dır ediyo du yani sonra eşim rahatsizlaniyosu işte esneme ler işler i iyi gitmemesi güya ben büyü yapmışım ve eşimin eve bıraktığı paradan çaldığı mi adda eti kendisi bana çok Ağır iftiralarda bulundu büyüklerimiz in yanında kadınlık yapamadigimi daha da cok sey ler var aldatma ..Çok zor durumdayım benim gibi olanlar varmı çok merak ediyorum te

Esim benden sogudunu soyluyor bundan sonra olmaz diyo konustuk sebeb benim zzamanında kilolu,3 cocuktan sonra simdi ise stresten iyi kilo verdim.cildim çok kuru olduğundan için ve dışım çok kuruymuş, işte zamanınız biriktirmiş

Back