Bu akşam olması şart değil ama arada siz de hazırlanın ve isteyin. Siz çok hassassınız ve içinizde de öfke birikmiş sanki. Eğer aranızda ciddi bir sorun yoksa ufak tefek tartışmalar olur, eşiniz de gönlünüzü almayı biliyorsa o zaman siz de takılmayın bunlara. kendimden örnek vereyim: Bir keresinde eşim beni kayınvalidemin yanında azarladı, yeni evliydik ve çok gücüme gitti. melele de incir çekirdeğini doldurmayacak bir şeydi. Kayınvalidem bize ev hediyesi almak istiyordu eşim de "buzdolabımız küçük, yenilememiz lazım" dedi ben de, buzdolabı yeni sayılır ve babam almıştı değiştirmek istemiyorum "buzdolabımız küçük değil aslında ancak ev kalabalık olursa ve çok alışveriş yaparsak doluyor yoksa yeterli" dedim eşim "niye beni hep haksız çıkartıyorsun" diye bağırdı. Benim de çok gücüme gitti ve balkonda gizlice ağladım Kayınvalidem geldi "kızım bunlar her bağırdığında biz ağlarsak olan bize olur, hasta oluruz, takma kafana" dedi. Siz de kendinizi ezdirmeyin asla ama ufak tefek şeyleri de kafanıza takmayın.