Evlilik

Buradan tavsiyelere uyarak bir kaç bişi izledim eşim uyuya kalmıstı bende elimde telefonla takılırken bir anda bana doğru döndü dönüş o dönüş zevk alınca acıda kalmıyo asla bunu anladım

Tabiki hayır . Az önce duşumu aldım askılımı şortumu giydim saçlarımı taradım eşimi bekliyorum
eşiniz nerdeydi ki yoğun mu çalışıyor geç mi geliyordu :)
ayy neyse sonra okudum mutlu son olmuş

pamuk gibi olmuştur eşiniz anlamışsınızdır zaten
ne dedi ne dedi (aman pek bir meraklıyım bende)
sonra da konuşsaydınız güzel güzel

İlişki başlatmaya utaniyorsunuz, ilişkilerinizin cogunda zevk almiyorsunuz. Eminim yatakta da put gibi durup ilişkinin bitmesini bekliyorsunuzdur. Siz buna "cinsel hayatimiz aktifleşti" mi diyorsunuz. Adam hakli yani ne cinsellik var, ne guler yuz boyuna tartişma trip...

Evet belli kendinden geçti hahah sabah gelmiş yanıma akşam çok güzeldi diyo

Sürekli zevk aldın mı diye sordu adam şaşırdı

Akşam güzel oldu evet Teşekkürler yorum için.

Kızlar panik yok İşlem başarılı hemde baya zevkli geçti herkese önerileri için teşekkür ederim ❤

2 yıldır cozulmeyen sorun buradaki hangi yaziyla tek gecede cozuldu valla merak ettim. Madem saçini tarayip, tüllü çamasirla hersey harika ötesi oluyordu niye bunca zaman beklediniz.

Carsamba gunu konu açıp perşembe gecesi yatakta harikalar yarattiniz birden tebrik

Konuyu okuduğunuza emin misiniz ?
2 yıldır çözülemeyen birşey yok 2 yıldır evliyiz dedim 1. yıl yapamadım daha sonra bu korkuyu yendim ve ilişkiye girmeye başladık sadece zevk alamıyordum daha doğrusu çok nadir. Bazen buraya konu açıp farklı fikirkeri dinlemek destek almak iyi geliyor. Bende yorumlarla gaza geldim içimdeki kaplanı çıkardım ne var yani ????
Bu arada tşkkk

1 yıl boyunca ilişkiye girememe sorunu yaşamissiniz, geri kalan koca 1 yil boyunca 1-2 defa disinda zevk almamişsiniz (bu da sorundur) Ama bir gecede buradaki geyik muhabbetinden gaza gelip yatakta kaplan oldunuz.

Sirf cinsellik muhabbeti edilsin, olsun diye konu aciliyor gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…