eşiniz nerdeydi ki yoğun mu çalışıyor geç mi geliyordu :)Tabiki hayır . Az önce duşumu aldım askılımı şortumu giydim saçlarımı taradım eşimi bekliyorum
Evet belli kendinden geçti hahaheşiniz nerdeydi ki yoğun mu çalışıyor geç mi geliyordu :)
ayy neyse sonra okudum mutlu son olmuş
pamuk gibi olmuştur eşiniz anlamışsınızdır zaten
ne dedi ne dedi(aman pek bir meraklıyım bende)
sonra da konuşsaydınız güzel güzel
Balık olan benim eşim boğa.Benim eşimde balık, aynılar... Oda çok dertli...
Yok canım o an duruma bağlı.Hergün mü üzgün ve kırgın oluyorsunuz?
Sürekli zevk aldın mı diye sordu adam şaşırdıeşiniz nerdeydi ki yoğun mu çalışıyor geç mi geliyordu :)
ayy neyse sonra okudum mutlu son olmuş
pamuk gibi olmuştur eşiniz anlamışsınızdır zaten
ne dedi ne dedi(aman pek bir meraklıyım bende)
sonra da konuşsaydınız güzel güzel
Böyle böyle düzene girecek. Siz afrodizyak etkili gıdalara eğilin, keyif aldıkça isteğiniz de artacak.Sürekli zevk aldın mı diye sordu adam şaşırdı
Çok teşekkür ederim evet araştırıp deneyeceğim.Böyle böyle düzene girecek. Siz afrodizyak etkili gıdalara eğilin, keyif aldıkça isteğiniz de artacak.
hadi bakalımSürekli zevk aldın mı diye sordu adam şaşırdı
eee diyecek tabiEvet belli kendinden geçti hahahsabah gelmiş yanıma akşam çok güzeldi diyo
Umarım hepimiz içinhadi bakalım
inşallah bundan sonra daha güzel olur herşey
Akşam güzel oldu evetBelki de istediğiniz gibi cinsellik yaşayamadığınız için sürekli ufak tefek şeylerden tartışıyor olabilirsiniz?? Şöyle biraz 2 3 gece kaliteli ilişki yaşayın ama zevk almaya çalışın ve ona hissettirin.. Bakın göreceksiniz ki adamda pamuk gibi olmuş sizdeEşler arası ilişkiyi etkileyen faktörlerden en önemlisi bu cinsellik.. Benim fikrim bu yönde.. Üstelik eşiniz size şikayetini de söylemiş adam haklı bir isyanda bulunmuş size Kavgadan sonra barışma şeysi gibi daha iyi oluyor bi deneyin isterseniz
Çok sevindimAkşam güzel oldu evetTeşekkürler yorum için.
Kızlar panik yokİşlem başarılı hemde baya zevkli geçti herkese önerileri için teşekkür ederim ❤
Konuyu okuduğunuza emin misiniz ?2 yıldır cozulmeyen sorun buradaki hangi yaziyla tek gecede cozuldu valla merak ettim. Madem saçini tarayip, tüllü çamasirla hersey harika ötesi oluyordu niye bunca zaman beklediniz.
Carsamba gunu konu açıp perşembe gecesi yatakta harikalar yarattiniz birden tebrik
Konuyu okuduğunuza emin misiniz ?
2 yıldır çözülemeyen birşey yok 2 yıldır evliyiz dedim 1. yıl yapamadım daha sonra bu korkuyu yendim ve ilişkiye girmeye başladık sadece zevk alamıyordum daha doğrusu çok nadir. Bazen buraya konu açıp farklı fikirkeri dinlemek destek almak iyi geliyor. Bende yorumlarla gaza geldim içimdeki kaplanı çıkardım ne var yani ????
Bu arada tşkkk