- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Hep böyle pamuk şeker gibi olmaz ki canım.Ya lütfen içimdeki Nemrut uyanmasın lütfen :) valla korkuyorum kendimden. Böyle kalayım mümkünse. Erim yiğidim şoka girdi zaten yazık.
Ya zaten biz konuşurken bir kase dolusu şekeri yere döktü. Eşime "sakın tepki verme" dedim. Sonra gözümün içine baka baka her yere yaydı :) sakince süpürgeyi getirip her yeri temizlettim sıpaya. Pambık halim oğlana da yarayacak sanırım :)
Ya kendini, derdini o kadar eğlenceli anlatıyor ki.
Ev arkadaşı olsak asla sıkılmam.
çok bilmiş, becerikli, çok da güçlü.
Zor oluyor böylesi :)
Karşısındaki insana kapısını açmadıkça adam elini kolunu koyacak yeri şaşırıyordur. :)
Ama ben de bundan sonrasının daha güzel olacağına inanıyorum :)
Ahhaa halim olsa konu acarim bana gelirdiniz zira 10 dk once evde teror estirip terk ediyorum hepinizi dedim ama valla tek gozum kapali yaziyorum bunu bile , sirf idraki merak ettigim icin geldim.
Ay neler söylediniz kulağına ya, çatlarım!Su akar yolunu bulur çok doğru biliyor musun :)
Oğlan aynı oğlan olsun, siz birbirinize açık, anlayışlı, sevgi dolu olun, hayatın zaten kolaylaşır...
Bir de nolur sevdiğini söylerken, severken, sevdiğine adım atarken utanma, korkma, salak gibi/enayi gibi falan hissetme.
Bunların hepsi Fasa fiso.
Bir sürü dayatmanın, korkunun ürünleri.
Bir sınır var, o sınırın çok aşılmış hali :)
Ben eşime ilk seni seviyorum dediğimde 3 yıldır sevgili idik :))
Şimdi ohoooo....
bugün yolda arkada çocukların yanında otururken, arabada kulağına neler söyledim adamın :) gıdıkladım falan :)
Nereden nereye
Yaaa gozlerim doldu okurken , cok mutlu oldum be idrak , inan en yakin kankam , kardesim yasamis sanki de onlar adina sevinir kadar sevindim
Bisey diyim mi sana , siz bu huzuru devam ettirin oglan da sakinleyecek , oyle dogdu icime , insallah hep boyle mutlu olursunuz ailecek
Ya ama valla utandım ben :) eskiden her ortamda "ya sen bizde kal der tasa kalmaz" derlerdi son birkaç yıldır "şikayet etmeyi bırak" diyorlar sadece. Niye bu kadar değiştim ve yok ettim ki kendimi acaba.
Hep böyle pamuk şeker gibi olmaz ki canım.
Arada bir nemrut idrak olacaksınız ki kıymet bilsin.
Her şey zamanla, ilk adım atmak en zoruydu ve bitti gitti.
Bundan sonra her gün bir doz daha eklenecek yeni halinize.
Karakteriniz ve evliliğiniz biraz daha açıklık ve ılımlılık kazanacak.
Eşiniz de kıymet bilsin, çevirmesin gulyabaniye.
Sen mi hayatta inanmam :)Ahhaa halim olsa konu acarim bana gelirdiniz zira 10 dk once evde teror estirip terk ediyorum hepinizi dedim ama valla tek gozum kapali yaziyorum bunu bile , sirf idraki merak ettigim icin geldim.
Su akar yolunu bulur çok doğru biliyor musun :)
Oğlan aynı oğlan olsun, siz birbirinize açık, anlayışlı, sevgi dolu olun, hayatın zaten kolaylaşır...
Bir de nolur sevdiğini söylerken, severken, sevdiğine adım atarken utanma, korkma, salak gibi/enayi gibi falan hissetme.
Şimdi ohoooo....
bugün yolda arkada çocukların yanında otururken, arabada kulağına neler söyledim adamın :) gıdıkladım falan :)
Nereden nereye
Ay neler söylediniz kulağına ya, çatlarım!
Benim en baştan çıkarıcı cümlem ‘ bir duş alayım mis gibi kokayım’ dan ibaret.
Doğal olarak adam anlamıyor mal gibi bakıyor, ben de offf deyip başka bir şeye kavga çıkarıyorum
Eşim de bayılır, sevilsin mıncıklansın, saçlarıula oynansın.Zaten bir müddet pambık olsam bile onun yelkenler suya iner biliyorum. O benim gibi Nemrut değil. Sevgi ve ilgi karşısında pambık oluyor. İlk evlendiğimiz zamanlarda dizime yatar "kafamı kaşısana" derdi ahsjsjs. Ben de tüm yabaniliğimle "o ne öyle be kedi misin sen" derdim. Yani o sevgi gösterince yumuşar zaten.
Ay neler söylediniz kulağına ya, çatlarım!
Benim en baştan çıkarıcı cümlem ‘ bir duş alayım mis gibi kokayım’ dan ibaret.
Doğal olarak adam anlamıyor mal gibi bakıyor, ben de offf deyip başka bir şeye kavga çıkarıyorum
Eşim de bayılır, sevilsin mıncıklansın, saçlarıula oynansın.
Çocuklar doğana kadar her gece saçlarıyla oynatarak kendini uyuttururdu bana, şarkı falan söyletirdi Ajdar’a rakip sesimle
Ben de gözüme kestirip ama ikna edemediğim sivilcelerini sıkardım
Bizim evlilikte sanırım öküz olan benim, konunuzla daha iyi anladım bunu.
Adam ben gibi öküzle yaşayınca, bana benzedi herhalde.
Sayenizde hepimiz sevgi pıtırcığı olduk, şuan tekrar gidip sivilce romantizmi yaşamak istiyorum
Ben de çok zaman sonra söyledim o cümleyi. Mesajla o da yüzüne dimdik değil :) tamam söz sevgimi gösterirken böyle saçma düşünceleri kovacağık zihnimden. Gurursuzluk değil, basitlik değil, güçsüzlük değil. Yapabilirim bence :)
Analar neler doğuruyor, helal olsun.
Adamın anlayacağı dilden konuşun :))
Ben fazla netimdir :)
Sen şimdi özlemişsindir beni,
Yok yani ben özlediğimden değil de,
Hani şöyle bir boynumdan öpsen, çeke çeke koklasan, belki özlediğimi anlarım :)
Özlediğimi anlarsam belki bir şeyler yapasım gelir
(+18 çoluk çocuğa madara olmayalım)
der devam ederim, orasına burasına dokunurumistemem yan cebime koy.
Hani çok da ister miyim bilmem ama hadi istet :)
yanı öyle anlaşılmayacak gibi olmaz bizde :))
Niye gurursuzluk, basitlik, güçsüzlük olsun?
Sen sevdiğin için söylüyorsun
Sen mutlu olmak için adım atıyorsun
Senin hayatın, senin duyguların :)
Ne diye elimde daha iyi bir hayat şansın varken, içine içine atıp, gözlerini kısıp kollarındaki bağlayıp hayatı uzaktan izleyesin?
Valla böyle düşününce ben kendimi bencil bile buluyorum :)
Gideyim de söyleyeyim bari kocama,
kullanıyorum oğlum ben seni haberin Yok, diye
sanırım ben de az biraz odunumSu akar yolunu bulur çok doğru biliyor musun :)
Şimdi ohoooo....
Nereden nereye
Analar neler doğuruyor, helal olsun.
Bir kelimesini bile 4 senelik evliliğimde kullanmadım, aklıma da gelmez zaten.
O her daim hazır olsun, emir eri gibi anlsın istiyorum herhalde.
Ama idrak’ın saç tarama meselesi nirvanadır bu konuda.
Geçmiş mesajlarda yazmıştım, kucağına oturayım dedim adamın, komşu teyze dolmuşta düşmüş gibi davrandı.
Minicik gecelik giydim, toton üşür cırcır olursun dedi.
Sonra adam hödük diyorum, bana benzemiş gayet ama farkında değildim, bu konuda anladım.
çocuktan sonra ben de odunlaşmışım yahu bu konuda farkına vardım iyi mi .Benim bir şikayetim yok ama adam için aynısını söyleyememAnalar neler doğuruyor, helal olsun.
Bir kelimesini bile 4 senelik evliliğimde kullanmadım, aklıma da gelmez zaten.
O her daim hazır olsun, emir eri gibi anlsın istiyorum herhalde.
Ama idrak’ın saç tarama meselesi nirvanadır bu konuda.
Geçmiş mesajlarda yazmıştım, kucağına oturayım dedim adamın, komşu teyze dolmuşta düşmüş gibi davrandı.
Minicik gecelik giydim, toton üşür cırcır olursun dedi.
Sonra adam hödük diyorum, bana benzemiş gayet ama farkında değildim, bu konuda anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?