- 12 Mart 2015
- 750
- 363
ciddi mi yaa. herkes guzel falan diyo ama bilemedim. hic bi serisini de izlemedim gitsem muhtemelen uyuyacagm da.Ay gitmeyin noolur. Ben butun serilerini zevkle izledim bu filmide heyecanla bekledim ama tam bir hayal kirikligi oldu. Bu kadar mi sacma kurgulanir bir film? Paraniza yazik :)
Yani ben cooooook severek izlerdimde son filmde abartmislar. Sekizincisi ciksa gitmem artik sanirim zaten basrollerden olan Paul Walker da vefat etticiddi mi yaa. herkes guzel falan diyo ama bilemedim. hic bi serisini de izlemedim gitsem muhtemelen uyuyacagm da.
evet oyleymis. hatta bazi yerleri eski filmlerden montaj almislar diyolar son kisimlarini ozellikle.Yani ben cooooook severek izlerdimde son filmde abartmislar. Sekizincisi ciksa gitmem artik sanirim zaten basrollerden olan Paul Walker da vefat etti
O son kisimlar paul walker i anmak icjn alinmis. Yani adamin eski halini toparlamislar, aslinda o kisimda agladim ben :)evet oyleymis. hatta bazi yerleri eski filmlerden montaj almislar diyolar son kisimlarini ozellikle.
onermiyosun yani ii degl mi gitmeyelm miO son kisimlar paul walker i anmak icjn alinmis. Yani adamin eski halini toparlamislar, aslinda o kisimda agladim ben :)
Gelmedi canım o daha çok zoruma gittieee peki sen odaya gittiginde esin yanına gelmedimi yani 15 dakika boyunca ne yaptı
Keşke takmamak elde olsa canımcanı bir şeye sıkılmıştır sana sarmıştır ondandır canım takma kafana suratını yap tabi ama kafana takma
sonra bana çekip gitmiycektin dedi aramız düzeldi ama kırgınlığım tam anlamıyla geçmeditüm yorumları okudum.
eee sonuç ne oldu ?
ona göre ben de yorum yapçam.
Keşke takmamak elde olsa canım
sonra bana çekip gitmiycektin dedi aramız düzeldi ama kırgınlığım tam anlamıyla geçmedi
Özür diledi kendini ifade etti Öyle iştenasıl düzeldi aranız merak ettim?
Aynen Öyle olmuşBirşeylerin birikmesi ve patlaması o ana denk gelmiştir. Şahsen düşüncem bu yönde.
Haklısın belkide canım ne kadar beklenti olursa o kadar sıkıntı oluyozamanla alışıyor canım benim inan eşim seninkinden daha beter şimdi o günleri aramıyorum sormuyorum sende takıp durma kafanı bunlarla canım çok ufak şeyler bunlar sen mutluluğuna bak derim
Haklısın belkide canım ne kadar beklenti olursa o kadar sıkıntı oluyo
Erkekler düz mantık canim onları ya kabul edeceğiz böyle yada bırakacağız 2 yada 3 sene içersinde oturuyor evlilik canim evlilik yıl dönümü hiç kutlamadi kendi kendime ederim dedim güldüm geçtim sende öyle yap
Yorumların için teşekkür ederim canım kaç senelik evlisin ☺
benimde iki sene oldu düşüncelerim senin gibi olgunlaşır inşallah: )1,5 senelik evliyim canım benim