Evlilik yıldönümümüzde bana yaptığına bakarmısınız

Ay gitmeyin noolur. Ben butun serilerini zevkle izledim bu filmide heyecanla bekledim ama tam bir hayal kirikligi oldu. Bu kadar mi sacma kurgulanir bir film? Paraniza yazik :)
ciddi mi yaa. herkes guzel falan diyo ama bilemedim. hic bi serisini de izlemedim gitsem muhtemelen uyuyacagm da.

Yani ben cooooook severek izlerdimde son filmde abartmislar. Sekizincisi ciksa gitmem artik sanirim zaten basrollerden olan Paul Walker da vefat etti
evet oyleymis. hatta bazi yerleri eski filmlerden montaj almislar diyolar son kisimlarini ozellikle.

tüm yorumları okudum.
eee sonuç ne oldu ?
ona göre ben de yorum yapçam.

canı bir şeye sıkılmıştır sana sarmıştır ondandır canım takma kafana suratını yap tabi ama kafana takma

Keşke takmamak elde olsa canım

zamanla alışıyor canım benim inan eşim seninkinden daha beter şimdi o günleri aramıyorum sormuyorum sende takıp durma kafanı bunlarla canım çok ufak şeyler bunlar sen mutluluğuna bak derim

Haklısın belkide canım ne kadar beklenti olursa o kadar sıkıntı oluyo

Erkekler düz mantık canim onları ya kabul edeceğiz böyle yada bırakacağız 2 yada 3 sene içersinde oturuyor evlilik canim evlilik yıl dönümü hiç kutlamadi kendi kendime ederim dedim güldüm geçtim sende öyle yap

Yorumların için teşekkür ederim canım kaç senelik evlisin ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…