Evlilik yıldönümümüzde bana yaptığına bakarmısınız

benmkide iki gun onceden dediki cumartesi sinemaya gdelim hizli ve ofkeliye dedi dun erteledi pazar gidelim diye pazar oldu bgunde bana bi kiziyo beni sk bogaz ediyon illa gezek diye hergunde gezilmezki hava soguk ne diyo. mal. sanki ben dedim gidek diye hem kendi diyo hemde kendi atar yapiyo. gerizekalı.
Ya sen ne tatlı biseysin:KK68:

Cnm konu 6 lira dgldir tabikide sorsana niye oyle yaptin diye..bnm esim bikeresinde bana faturan cok gelmis yine demisti hattimi kırıp atmıstm..bidaha demedi..

canım sana nacizane tavsiyem onun hatasını gerçekten anlayana kadar barışmaman.
yoksa amiyane tabirle yalama oluyor ilişki.
hep yapar, senden de hep affetmesini bekler.
onun şuan anlaması gereken şey. ufacık bir şeyi, hele de evlilik yıl dönümünde aşırı derecede büyütmemesi.
şimdi dik durmazsan sonra hep seni yumuşak karınlı bulacak.
peki şimdi nerdesiniz? eşiniz arıyor mu?

canım sana nacizane tavsiyem onun hatasını gerçekten anlayana kadar barışmaman.
yoksa amiyane tabirle yalama oluyor ilişki.
hep yapar, senden de hep affetmesini bekler.
onun şuan anlaması gereken şey. ufacık bir şeyi, hele de evlilik yıl dönümünde aşırı derecede büyütmemesi.
şimdi dik durmazsan sonra hep seni yumuşak karınlı bulacak.
peki şimdi nerdesiniz? eşiniz arıyor mu?
Evet barışmayı düşünmüyorum Bende hatasını anlamadığı sürece eve geldim ayrı yatıyoruz

Canı gıtmek ıstemedıgınden ucuz bı bahaneyle tartısma cıkartmıs,gönlunu alır aksama veya ertesı gune inşallah..

biz evlilik yildonumunde ayrildik eski esimle, uzulme : )
saka bi yana, kirilmissin ama inşaAllah gonlunu almistir..

11 Nisan bizimde evlilik yıldönümümüzdü ve benim eşimde unuttu :KK43: enazından senin ki unutmamış.. Bence eşinin canı başka bişeye sıkılmış ve öfkesini senden çıkarmış.. Üstünde durma.. Erkek milleti değil mi!!!

madem meselenin 6 lira olmadığına eminsiniz , öyleyse bu tepkiniz neden ?

hem 6 lira sorun değildir eşim için diyor, hemde 6 lira bırakarak işi para konusuna çekiyorsunuz...

konuştuysam konuştum ne var, aşmışım bir daha aşmam der geçer gidersiniz..
parayı bırakmak, evden çıkmak bence gereksiz bir tartışmayı büyütmek olmuş...

eşiniz 6 lirayı sorun edecek bir insan olsaydı başka şekilde yorumlardım, yazık adama bak derdim vs de,
siz ısrarla 6 liranın lafını yapmaz diyorsunuz..
eee o zaman çok da bir şey olmamalı... meseleyi başka şekilde çözmeye çalışmanız gerekirdi..
konu çünkü belli ki para değil başka bir şey...

masaya parayı bırakıp, paran kadar konuş al 6 lira diye para bırakarak,
maddiyatı sorun etmeyecek adama parayla haddini bildirmeye çalışmak bence çok kırıcı...

ben olsam mesela, eşim bana 6 lira bırakıp çıksa gitse, döndüğünde o 6 lirayı ona yedirirdim..
ben işin parasında değilim, seninle bir şey konuşmaya sana bir şey anlatmaya çalışıyordum derim...
beni hiç mi tanımadın ben 6 liranın hesabını yapacak insan mıyım, derdim..
evet hesabını yapmazsın derse(sizde ısrarla öyle diyorsunuz ya) , o zaman ne diye 6 lira bırakıyorsun ? derdim...
bu ne çelişki ?

sizi haksız bulurdum... hatalıyken üste çıkardım :))

tabi eşinizin tepkisini bilemem...

inşallah benim gibi düşünmüyordur da, aranız tatlıya bağlanır...

anaaaaa ayni benin esimin kafasi. nasil calisiyo o kafalar oyle ya. koc musun bacim?

aynen kış uykusu olayı bu :) gerçi benim ki hala uyanamadı ya :) haftasonu beni ciyak ciyak bağırttı üstüne bide regl olmuşum tam çıldırmalıktı şimdi gülüyorum çünkü geriye dönüp bakınca tam bir komedi show :) telefon ekranına benim geçen hafta kan aldırırken çektiği bir fotoğrafımı koymuş ( o anda o resimleri çekmek neden aklına geldi bilmiyorum yane )adam tam iğneyi soktuğu anda benim gözler pörtlemiş :) ondan sonra dün akşama kadar en cadoloz halimle haftasonunu bitirdik :) tabi ben o haldeyken eşimin durmadan pişmiş kelle gibi sırıtması beni hiç sakinleştrmedi :) böyle küçük şeyler için kırılmayın Allah başka dert keder vermesin ..

benmkide iki gun onceden dediki cumartesi sinemaya gdelim hizli ve ofkeliye dedi dun erteledi pazar gidelim diye pazar oldu bgunde bana bi kiziyo beni sk bogaz ediyon illa gezek diye hergunde gezilmezki hava soguk ne diyo. mal. sanki ben dedim gidek diye hem kendi diyo hemde kendi atar yapiyo. gerizekalı.
Ay gitmeyin noolur. Ben butun serilerini zevkle izledim bu filmide heyecanla bekledim ama tam bir hayal kirikligi oldu. Bu kadar mi sacma kurgulanir bir film? Paraniza yazik :)

X