Evlilik yıldönümümüzde bana yaptığına bakarmısınız

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
Selam arkadaşlar. O kadar moralim bozuk ve üzgünüm ki ağlıyarak yazıyorum bugün evlilik yıldönümümüz iki sene oldu eşim dün yarın sabah kahvaltıya gideriz dedi öğleden sonra çalışıcağı için bizde öyle plan yaptık neyse. Bu sabah ben hazırlanmaya başladım Eşimde telefonlarimizin faturalarina bakmiş internetten bizim paketimiz ayni ve bana normalde ödememiz gerekenden tutardan 6 lira fazla gelmiş bana onun lafını yaptı neden paketimi aştığımı izah etmeme rağmen suçlayıcı bir uslubla devam etti konuşmasına neymiş benim faturam niye her ay ayni geliyo sen bunu ilk kez yapmiyosun demeler bende tamam ben yatırırım faturayı bugünü burnumdan getirme dedim ama devam etti söylenmeye gitmiyelim kahvaltıya dedim odanin kapısını kapatıp uzandım yatağa 15 dakika öyle ağlayarak yattım sonra kalktım çantamı aldım masanın üzerine faturanın parasını koyup çıktım hala çok kötü hissediyorum kendimi eli sıkı biride değildir ama neden böyle yaptı anlamıyorum hamileyim ayrıca ağlamakdan kendimi alamıyorum

alti lira icin yaptgna bk. degermi kalbni kirdgna. bide hamilesin. yazik ya valla bu erkekleri allah islah etsn. canm hic kendni uzme eminim smdi pisman olmustur yaptgna. ama tavrni koy tribini at. bu ne ya bu gundede yapilmaz ki . kesnlikle affetme ve ona yaptgi hatayi surekli belli et .

kendinize ait geliriniz var mı?

benmkide iki gun onceden dediki cumartesi sinemaya gdelim hizli ve ofkeliye dedi dun erteledi pazar gidelim diye pazar oldu bgunde bana bi kiziyo beni sk bogaz ediyon illa gezek diye hergunde gezilmezki hava soguk ne diyo. mal. sanki ben dedim gidek diye hem kendi diyo hemde kendi atar yapiyo. gerizekalı.

Konusmuyorum zaten aslinda 6 liranın lafını edicek biri de değildi ama anlıyamadım gitmemek için bahane mi buldu acaba

Sıkmayın canınızı bebeği düşünün

Eşinize denecek bir şey yok valla ne desek boş galiba

Pazar sabahı erkenden kalkmış çatacak yer aramış

Karıma sarılıp yatmak varken kahvaltı da nerden çıktı deyip verilmiş saçma bir şeye patlamış

Aramayın sormayın güzel pazar gününüzü yalnız geçirin eğer işten makul bir saatte geliyorsa o gelmeden eve gitmeyin nasılsa ben ile gidince gelir diye düşünür örneğin akşam 8 de gelip sizi bulamasın da anlasın hanyayı konyayı

ben sorunu soyle anlatim, parasindan degilde, sen kiminle konusuyosun bukadar, kimi ariyorsun gibisinden demis
ama ne olursa olsun 160 lira fazla gelseydide evlilik yildonumunuzde sana bunu yapmaya hakki yok
cok haklisin

Evet benim eşiminde bu tarz hareketleri oldu anlam verilemiyor erkeklere bazen.

ben sorunu soyle anlatim, parasindan degilde, sen kiminle konusuyosun bukadar, kimi ariyorsun gibisinden demis
ama ne olursa olsun 160 lira fazla gelseydide evlilik yildonumunuzde sana bunu yapmaya hakki yok
cok haklisin

Hat eşimin üstüne aklında sorun işareti olsa araştırırdı telefonumda hep ortadadır yanlis birsey düşünmez. Ama cok kirildim

İlaclarimi evde unuttugum icin dondum ama tekrar cikicam evde durmak gelmiyo icimden çok önemsiz hissettirdi bana kendimi

Ruhları tembel pazar günü kalkmak etkinlik yapmak zor geliyor

Onlar laf ile avutalım yarın olunca da gitmeyiverieiz diye düşünüyor

Ama kadın beyni odaklanmış heveslerimizi o zaman daha kızıyor

Bunu öğrenmeleri bir 5-10 yıl alır ama öğrenirler kadını heveslendirmeyeceksin plan yapmayacaksın ya da tam söylediğin saatte gideceksin

Evet tembellik ve bahane bunun başka bir açıklaması olamaz. Ama ben kahvaltıya gidemek diye değil evde olsak huzurlu geçse de olurdu böyle bir günde bu tavrı beni çok üzdü.

Konusmuyorum zaten aslinda 6 liranın lafını edicek biri de değildi ama anlıyamadım gitmemek için bahane mi buldu acaba

arkadaşım bence sen eğer gerçekten maddi durumunuz 6 TL yi bile düşünecek kadar kötü değil ise, eşine 6 TL'lerin hesabını vermekten vazgeç, açıklamaya çalışma (ilk mesajında izah ettim yazmışsın)
onun yerine 6 TL'nin dahi sana hesabını sormaması gerektiğine dair tavrını koy bir an önce, yoksa bu böyle uzar gider
sana bir harçlık belirleyin, faturanı da sen o harçlıktan öde, harçlığına da karıştırtma
senin çalışmıyor olman ve faturaları onun ödüyor olması sana dilediği herşeyin hesabını sorabileceği anlamına gelmez

yani senin tepki verdiğin şey yanlış
"evlilik yıldönümünde yapılan şeye" değil, "yapılan şeye" tepki vermen lazım
bugün 6 TL nin açıklamasını yapmak zorudaysan, yarın neleri açıklamak zorunda kalırsın

sorun fazla konuşman değil de kiminle konuştuğunda ise
o da onu ilgilendirmez
o senin eşin, sahibin değil
kıskanıyorsa ona göre sorsun sana
ister ailenle ister arkadaşınla kiminle konuşmak istiyorsan konuşursun

bence de eve geldiğinde evde olmayın
çok iyi bir tepki olur

Gezek gidek ne arkadaşım. Türkçeyi düzgün kullanalım lütfen.

Eşinize tavrinizi koyun. Özel bir gün ve hamile olmasaniz bile üslubuna dikkat etmeli. Tabi sizde. Çok ayıp etmiş.

kesin baska yerde arkadasiyla ney bulusacaktr yada isi cikmstr bahane uretiryodr. erkekler iste basit numaralar. gitmek istemedgi bi yer olunca hemen kavga dogus cikarirlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…