- 12 Mart 2015
- 750
- 363
ya bana demese gidecez diye zaten ben ona gidelim demeyecem bende yorgunum su sogukta dsari cikma heveslisi degilim. ama kendi dedi gidelim dolasalim yanliz klalim bilmem ne diye. sabah dedgim seyde su ha ille gidek de demedim. sadece dus alayim o sirada forman yikansin onu asip cikariz dedim. bi kizmaya basladi ne gezmesi ne dolasmasi bilmem ne diye. gelde sinirlenmeRuhları tembel pazar günü kalkmak etkinlik yapmak zor geliyor
Onlar laf ile avutalım yarın olunca da gitmeyiverieiz diye düşünüyor
Ama kadın beyni odaklanmış heveslerimizi o zaman daha kızıyor
Bunu öğrenmeleri bir 5-10 yıl alır ama öğrenirler kadını heveslendirmeyeceksin plan yapmayacaksın ya da tam söylediğin saatte gideceksin
Ya ben çok tuhafım, ya sizin eşleriniz tuhaf bacım, bu neyin nesidir. Benim telefon faturalarım paket aşımından hep yüksek geliyo. 130un altına düşmüyo. Çalışmıyorum da... Eşin nasıl 6 liranın lafını yapıyor anlayamıyorum... Sen faturanın parasını suratına fırlatacaktın onun. Oraya bırakıp çıkmakla hata etmişsin. Ben olsam al lan paran kadar konuş derdim. Ne cins adamlar var, aklım almıyor.Selam arkadaşlar. O kadar moralim bozuk ve üzgünüm ki ağlıyarak yazıyorum bugün evlilik yıldönümümüz iki sene oldu eşim dün yarın sabah kahvaltıya gideriz dedi öğleden sonra çalışıcağı için bizde öyle plan yaptık neyse. Bu sabah ben hazırlanmaya başladım Eşimde telefonlarimizin faturalarina bakmiş internetten bizim paketimiz ayni ve bana normalde ödememiz gerekenden tutardan 6 lira fazla gelmiş bana onun lafını yaptı neden paketimi aştığımı izah etmeme rağmen suçlayıcı bir uslubla devam etti konuşmasına neymiş benim faturam niye her ay ayni geliyo sen bunu ilk kez yapmiyosun demeler bende tamam ben yatırırım faturayı bugünü burnumdan getirme dedim ama devam etti söylenmeye gitmiyelim kahvaltıya dedim odanin kapısını kapatıp uzandım yatağa 15 dakika öyle ağlayarak yattım sonra kalktım çantamı aldım masanın üzerine faturanın parasını koyup çıktım hala çok kötü hissediyorum kendimi eli sıkı biride değildir ama neden böyle yaptı anlamıyorum hamileyim ayrıca ağlamakdan kendimi alamıyorum
oldu canmGezek gidek ne arkadaşım. Türkçeyi düzgün kullanalım lütfen.
madem meselenin 6 lira olmadığına eminsiniz , öyleyse bu tepkiniz neden ?
hem 6 lira sorun değildir eşim için diyor, hemde 6 lira bırakarak işi para konusuna çekiyorsunuz...
konuştuysam konuştum ne var, aşmışım bir daha aşmam der geçer gidersiniz..
parayı bırakmak, evden çıkmak bence gereksiz bir tartışmayı büyütmek olmuş...
eşiniz 6 lirayı sorun edecek bir insan olsaydı başka şekilde yorumlardım, yazık adama bak derdim vs de,
siz ısrarla 6 liranın lafını yapmaz diyorsunuz..
eee o zaman çok da bir şey olmamalı... meseleyi başka şekilde çözmeye çalışmanız gerekirdi..
konu çünkü belli ki para değil başka bir şey...
masaya parayı bırakıp, paran kadar konuş al 6 lira diye para bırakarak,
maddiyatı sorun etmeyecek adama parayla haddini bildirmeye çalışmak bence çok kırıcı...
ben olsam mesela, eşim bana 6 lira bırakıp çıksa gitse, döndüğünde o 6 lirayı ona yedirirdim..
ben işin parasında değilim, seninle bir şey konuşmaya sana bir şey anlatmaya çalışıyordum derim...
beni hiç mi tanımadın ben 6 liranın hesabını yapacak insan mıyım, derdim..
evet hesabını yapmazsın derse(sizde ısrarla öyle diyorsunuz ya) , o zaman ne diye 6 lira bırakıyorsun ? derdim...
bu ne çelişki ?
sizi haksız bulurdum... hatalıyken üste çıkardım :))
tabi eşinizin tepkisini bilemem...
inşallah benim gibi düşünmüyordur da, aranız tatlıya bağlanır...
Konunun para olmadığına eminim evet üstüne basarak söylemekse basa basa tekrar tekrar söylerim. Parayı masaya bırakıp gitmem ise böyle bir günü burnumdan getirdiği için sinirle yaptığım bir hareketti sanırım siz bekarsınız yada dul yada evliliginizden tamamen ümidinizi kesmişsiniz ki empati bile kuramıyorsunuz.
Hala laf ederse , 6 TL'ye kırılan kalbimi yapıştıracak bir tutkal alabilecek misin deSelam arkadaşlar. O kadar moralim bozuk ve üzgünüm ki ağlıyarak yazıyorum bugün evlilik yıldönümümüz iki sene oldu eşim dün yarın sabah kahvaltıya gideriz dedi öğleden sonra çalışıcağı için bizde öyle plan yaptık neyse. Bu sabah ben hazırlanmaya başladım Eşimde telefonlarimizin faturalarina bakmiş internetten bizim paketimiz ayni ve bana normalde ödememiz gerekenden tutardan 6 lira fazla gelmiş bana onun lafını yaptı neden paketimi aştığımı izah etmeme rağmen suçlayıcı bir uslubla devam etti konuşmasına neymiş benim faturam niye her ay ayni geliyo sen bunu ilk kez yapmiyosun demeler bende tamam ben yatırırım faturayı bugünü burnumdan getirme dedim ama devam etti söylenmeye gitmiyelim kahvaltıya dedim odanin kapısını kapatıp uzandım yatağa 15 dakika öyle ağlayarak yattım sonra kalktım çantamı aldım masanın üzerine faturanın parasını koyup çıktım hala çok kötü hissediyorum kendimi eli sıkı biride değildir ama neden böyle yaptı anlamıyorum hamileyim ayrıca ağlamakdan kendimi alamıyorum
Tepkiniz cok yerinde olmus o size gelene kadar hic konusmayin.yaptigiyla utanmasina izin verin.
Faturani esin oduyor ise buna hakki olacaktir cunku calisan o...ben olsam faturami kendim oderdim.
Ah bu erkekler evlenesiye kadar canim cicim senin icin dunyayi yakarim evlendikten sonra hayati zindan ediyolar.evlilik yildonumunde yapilirmi bide hamilesin uzulme cnm bebegin etkilenmesin .erkekler iste boyle kendimiz gibi sanip nezaket beklioruz ama cok zor onlarin hammaddeleri odun..