Evlilik yıldönümümüzde bana yaptığına bakarmısınız

ya bana demese gidecez diye zaten ben ona gidelim demeyecem bende yorgunum su sogukta dsari cikma heveslisi degilim. ama kendi dedi gidelim dolasalim yanliz klalim bilmem ne diye. sabah dedgim seyde su ha ille gidek de demedim. sadece dus alayim o sirada forman yikansin onu asip cikariz dedim. bi kizmaya basladi ne gezmesi ne dolasmasi bilmem ne diye. gelde sinirlenme

Ya ben çok tuhafım, ya sizin eşleriniz tuhaf bacım, bu neyin nesidir. Benim telefon faturalarım paket aşımından hep yüksek geliyo. 130un altına düşmüyo. Çalışmıyorum da... Eşin nasıl 6 liranın lafını yapıyor anlayamıyorum... Sen faturanın parasını suratına fırlatacaktın onun. Oraya bırakıp çıkmakla hata etmişsin. Ben olsam al lan paran kadar konuş derdim. Ne cins adamlar var, aklım almıyor.

belki canı işiyle alakalı sıkkındır ve o an sana patlamıştır benim erkek arkadaşımda ne zaman morali bozuk olsa beni bir lafıma , bir hareketime durduk yere bağırır kızar üstüme gelir ama ben anlarım acısı başka

madem meselenin 6 lira olmadığına eminsiniz , öyleyse bu tepkiniz neden ?

hem 6 lira sorun değildir eşim için diyor, hemde 6 lira bırakarak işi para konusuna çekiyorsunuz...

konuştuysam konuştum ne var, aşmışım bir daha aşmam der geçer gidersiniz..
parayı bırakmak, evden çıkmak bence gereksiz bir tartışmayı büyütmek olmuş...

eşiniz 6 lirayı sorun edecek bir insan olsaydı başka şekilde yorumlardım, yazık adama bak derdim vs de,
siz ısrarla 6 liranın lafını yapmaz diyorsunuz..
eee o zaman çok da bir şey olmamalı... meseleyi başka şekilde çözmeye çalışmanız gerekirdi..
konu çünkü belli ki para değil başka bir şey...

masaya parayı bırakıp, paran kadar konuş al 6 lira diye para bırakarak,
maddiyatı sorun etmeyecek adama parayla haddini bildirmeye çalışmak bence çok kırıcı...

ben olsam mesela, eşim bana 6 lira bırakıp çıksa gitse, döndüğünde o 6 lirayı ona yedirirdim..
ben işin parasında değilim, seninle bir şey konuşmaya sana bir şey anlatmaya çalışıyordum derim...
beni hiç mi tanımadın ben 6 liranın hesabını yapacak insan mıyım, derdim..
evet hesabını yapmazsın derse(sizde ısrarla öyle diyorsunuz ya) , o zaman ne diye 6 lira bırakıyorsun ? derdim...
bu ne çelişki ?

sizi haksız bulurdum... hatalıyken üste çıkardım :))

tabi eşinizin tepkisini bilemem...

inşallah benim gibi düşünmüyordur da, aranız tatlıya bağlanır...

keşke neden bu kadar büyüttügünü sorsaydın
hamile halinle 6 lira için üzülme boşver

Konunun para olmadığına eminim evet üstüne basarak söylemekse basa basa tekrar tekrar söylerim. Parayı masaya bırakıp gitmem ise böyle bir günü burnumdan getirdiği için sinirle yaptığım bir hareketti sanırım siz bekarsınız yada dul yada evliliginizden tamamen ümidinizi kesmişsiniz ki empati bile kuramıyorsunuz.

dul ? evliliğinden ümidi kesmiş ? ne itici ama...

empati dediğiniz şeyi size karşı değil eşinize karşı yaptığım için bu tepkiniz belli ki...
sizi haklı bulsaydım teşekkür ederdiniz
bence o kadar iyi bildiğiniz empatiyi sizde eşinizin yerine kendinizi koyarak yapın...

beni hiç ama hiç anlamamışsınız, verdiğiniz cevap oldukça manasız...

emek harcayarak yazdığım zamana üzüldüm..boşunaymış size yazmak...

hayırlı forumlar

Hala laf ederse , 6 TL'ye kırılan kalbimi yapıştıracak bir tutkal alabilecek misin de

alti lira icin mi yani bu gunu mahvetti. kahvaltiya odeyecegi 40 lirayi mi kar saydi krndine acaba. alir umarim gonlunuzu aksama. hamile halinizle de keske cikmasaydiniz tek basina mutsuz mutsuz.

Erkekler bazen çok aşırı düşüncesiz davraniyorlar sanki hamile kendileri..Canınızı fazla sikmayin bebise yazık

Gitmemek için bahane ile kavga çıkartmış eşiniz..6 lira nedir yani..hiçbir erkek takmaz buna
Başka sorunlarınız var mı acaba...

Faturani esin oduyor ise buna hakki olacaktir cunku calisan o...ben olsam faturami kendim oderdim.

Ah bu erkekler evlenesiye kadar canim cicim senin icin dunyayi yakarim evlendikten sonra hayati zindan ediyolar.evlilik yildonumunde yapilirmi bide hamilesin uzulme cnm bebegin etkilenmesin .erkekler iste boyle kendimiz gibi sanip nezaket beklioruz ama cok zor onlarin hammaddeleri odun..

Aynen öyle kavun değiller koklayamıyosun sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…