benimde iki sene oldu düşüncelerim senin gibi olgunlaşır inşallah: )
Canım mecburen birde psikolog eşliğinde oldu tabi bazen takıyorum. Öyle olunca aman taktığımda ufak şeye bak de gül suda var biz kadınlar ilgi isteriz çok normal ama erkeğin ruhunda yoksa yapılacak birsey yok
Doğru söylüyosun ruhunda yoksa zorlamak birşeyi değiştirmiyor yaşın kaç sormamda bir sakınca yoksa
bu erkekleri anlamıyorum ya :) işlerine gelmeyince bişey kıvırcak yer arıyorlar. bende 6 aylık evliyim ki 5 senedir birlikteydik. ama ev ortamı bambaşka birşey. şunu farkettim ufak tefek çocuksu kaprisleri yada bahaneleri takmadığın zaman umursamaz davrandığın zaman daha çabuk farkediyorlar hatalarını. belki de ilgi alakayı eksik ettiğimiz zaman bu şekilde kendilerini ön plana çıkarıyorlar çocuklar gibi :)
Erkekler geç olgunlaşırmış bence gayet normal canım: ) haklısın fazla ilgi gösterince şımartmış oluyorum galiba.Ama su formül yarıyor eşine çok ilgi alaka gösteriyorsan eğer ilgisiz olunca afalliyor bu sefer o gösteriyor 29 yaşımdayım canim ben birazcık çıtır aldım galiba eşim 27
bu erkekleri anlamıyorum ya :) işlerine gelmeyince bişey kıvırcak yer arıyorlar. bende 6 aylık evliyim ki 5 senedir birlikteydik. ama ev ortamı bambaşka birşey. şunu farkettim ufak tefek çocuksu kaprisleri yada bahaneleri takmadığın zaman umursamaz davrandığın zaman daha çabuk farkediyorlar hatalarını. belki de ilgi alakayı eksik ettiğimiz zaman bu şekilde kendilerini ön plana çıkarıyorlar çocuklar gibi :)
Canım sen naptın eşinle aran duzeltebildin mi