Evlilik Yıldönümüm :(

yine dua edin yemeğe götürmüş :) benim eşim arkadaşlarıyla halı saha maçına gitmişti hem de maçı kendi organize etmişti. bende çok takılmıyorum artık. arada laf sokuşturuyorum gülüp geçiyoruz.
:) maç mı??öyle bişey de olsa kaldıramazdım heralde
Yol boyunca susmadım valla yemeğe giderken
Ben hak etmiyo muyum özel şeyler dedim çiçek kendi ağzımla istedim yine yok dedim dır dır konustum tüm gece :KK43:

Aman ,bisey alsa begenmezsin belki de. Ben hep verdigi paralara acidim giyneyecegim giysiler takmycagim tarz kupeler vs almisti bana. Bosver kendn al.cidden... ama surpriz birseyler yapabilir illa hediye gerekmez..cicek isinde de,kendisi getirmeli nesinden utaniyosa...
Çiçeği elinde tasımaktan utanıyo karizmaya ters :)
Çiçekçi hep annemlere getirirdi çiçeği, şimdi evde tekim ya muhtemelen eve göndermek te istemedi erkek götüryo diye..elinde de tasıyamadı oyüzden almadı
Ama yolda hiç susmadım burnundan getirdim yine yok

Ama bu ilk senemiz ve önemsemiyor anlamına gelmez mi kutlamaması??
Bugün mü yıldönümünüz.Belki akşama yapar bir sürpriz.Ayıcık ve çiçeği poşete koymuş diyorsunuz ,babası nasıl biri?Yetişme döneminden de olabilir.Taşfırın denilen türden mi,belki bu tip şeyleri kılıbıklık olarak adlandırıp çekiniyordur.Malesef böyle düşünen de var.

Bu arada ilk sene bizimki unutmustu..
:KK43: çok ayıplıyorum ben bu durumları ya
İlk kez evleniyorum ve böyle şeyler..ne biliyim insan sevgilisine bile neler yapıyolar görüyorum sokakta,.ben karınım diyorum ama sevgiliyken daha degerliydim galiba..çünkü hediye süprizler sözler çiçekler ozamanlar görüyodum :)
Kızlar sizce evlenince neden böyle yapıyo erkekler

Kızlar daha evlilikte senem doluyo tabiki özeniyorum heves ediyorum evlilik yıldönümümü kutlamak istiyorum o gün özel olsun istiyorum ama eşim sevmiyormuş öyle şeyleri özel günleri önemsemediğini söyledi..ya tamam sevgililer gününü filan kutlamayız bi önemi yok ama bu evlilik yıldönümü..
Ya ona ayak uydurup evlilik yıldönümü doğum günü gibi özel günlerimizi kutlamıcam hediye pasta vs özel şeyler yapmıcam, ya da eşimi bi şekilde ikna etcem alıştırcam bunlara..
Ama senede bir gün ya senede bir gün ve ilk senemiz insan heves etmez mi :KK43:
dene bakalım belki alışır

Çok doğru canım..bazen diyorum acaba çok mu şey bekliyorum ama yooo bi çiçek alıp gelmek çok mu zor ya da nişanlıyken sevgiliyken yazıdıgı şiirler gibi bi evlilik yıldönümü mesajı atmakta mı zor..
Bunları diyince de geçmişte yaptım ya diyor..
Her doğumgününde özel günlerde hediyemi alırım ben onu da alıştırmak adına özel şeyler yaparım ama yok alışamadı..:KK43:
İnan sevgililer gününü ben de sevmem canım ama alıssın diye zorla kutladım kendisine kutlucaz dedim evde masa kurdum
Pasta yaptım masada mumlar kartlar balon aldım kalpler
Kendisi de çiçek ayıcık filan almış tabi poşete koymus bunları kimse görmesin diye :)
Bak demekki alışmaya başlıyormuş :)
Sen bugünlerin özel olduğunu hissettirmeye devam et. Sofranı falan kur bekle.

:) maç mı??öyle bişey de olsa kaldıramazdım heralde
Yol boyunca susmadım valla yemeğe giderken
Ben hak etmiyo muyum özel şeyler dedim çiçek kendi ağzımla istedim yine yok dedim dır dır konustum tüm gece :KK43:

bence fazla büyütmüşsünüz. kendinizi affettirin derim. başka bir zaman yapar çok takılmayın. ne kadar çok beklenti o kadar çok hayal kırıklığı demek. emin olun yapsa da içinden geldiği için yapmamış olcak o yüzden bi önemi olmıcak. erkekler bu tarz şeylere farklı bakıyorlar. ben evlenirken bile hiçbişey istemedim. 5 yıllık evliyiz şu an maddi durumumuzda düzeldi ve eşim elinden geldiğince o zaman yapamadıklarını alıp beni hep takdir ediyor dırdır etmedin isterim ederim diye diyor :) kendileri farkında olunca daha iyi oluyor :KK66:

Bugün mü yıldönümünüz.Belki akşama yapar bir sürpriz.Ayıcık ve çiçeği poşete koymuş diyorsunuz ,babası nasıl biri?Yetişme döneminden de olabilir.Taşfırın denilen türden mi,belki bu tip şeyleri kılıbıklık olarak adlandırıp çekiniyordur.Malesef böyle düşünen de var.
Evet tam bir taş fırın üstüne bastın canım:) ben agır adam seviyorum ama dışarda agır olcak yani agırdan kastım laubali erkekten hoslanmam..ama agırlıgı evde olmayacak süprizler yapcak romantik olcak beni mutlu etcek ben bu sekilde seviyorum:)
Dündü yıldönümümüz..geçti gitti canım doğumgünümü de kutlamadı sadece pasta alıp işe gitti

Kızlar Allah aşkına bu tanışma nişan sevgililer günü değil ki evlilik yıldönümü..yani bence çok önemli ve özel bi gün..bi çiçek beklemem çok mu yüksek beklenti?? Eşim de çok beklenti içine girme diyo bazılarınız da öyle yazmış ta ben boğaza yemeğe götür demedim ki ona ki geçen sene balayı bile yapamadık beni balayına götür de demiyorum
Bi çiçeği hak etmedim mi sizce ya da özel bişeyler

Yani ben ondan elbise ayakkabı tarzı hediyeler de beklemiyorum onları kendim alıyorum zaten..ben daha özel şeyler istiyorum korkuyorum özel günleri de atlarsak özel anlarımız hiç olmazsa diye? Evlilik monotonlaşırsa? Eşim kendini hayat koşturmacasına kaptırmış bazen 30 senelik evli gibiyiz

Özel günleri biz de kutlamayız... ama ben kendimi bildim bileli böyle olduğum için işime bile geldi diyebilirim.
Onun yerine bazen ayda 1 bazen 2 bana sürpriz yapar.. bugün de böyle olsun der hiç planlamadıgımız bir organizasyon içinde bulurum kendimi. Yada bir hediye ile çıkagelir.
Bazen laf arasında söylediğim bir şey varsa benim bile unuttuğum onu yapar yada getirir..
E şimdi tutup evlilik yıldönümü desem komik olur ve de zararlı çıkarım sanırım :))
Eğer size başka zamanlarda güzellikler yapıyorsa yada yerini dolduracak kendinizi değerli hissettirecek başka özellikleri varsa cok takılmayın...
Yoksa da siz yapın o da yapmaya başlar anlar diye düşünüyorum :)

Yıldönümlerin de eşlerin evde sofra hazırlamasına karşıyım,koştur koştur işten gel,hazırlan,süslen valla eziyet.Özel bir gün sonuçta bir zahmet (imkanlar dahilinde) dışarıda hoş bir yemek yedirebilirler..
Konu sahibi eşinin hassasiyetsizliğine üzüldüm,ama bazı insanları olduğu gibi kabul etmek gerekiyor..

Yapısı böyle ise değişeceğini sanmıyorum..
Geçen sene darbenin ertesi günü evlenmiştik, unutulmaz bir tarih .
15 temmuz olduğunda eşimin ağzını aradığımda yarın ne yapacağız ki felan diye , ne önemi varki yarının darbenin 2.günü diye gülüyordu kendi kendine :)
Tabi ben anladım bir şeyler yaptığını ve ertesi gün olduğunda, akşama doğru bir bahaneyle dışarı çıktı yarım saatliğine, tabi dışarı çıkacağız diye ben hazırlanıyorum o esnada.
Geldi, hazırlandık çıktık, arabaya biner binmez çıkardı güzel bir çiçek buketi verdi bana çok mutlu oldum, sonrasında ise güzel bir yemek yedik ve bana evlilik teklifi ederken okuduğu şiirle birlikte ikinizin isminin yazılı olduğu bir kolye yaptırmış onu verdi.
Eşim özel günlere önem verir, mesela 6 aralıkta çıkmaya başlamıştık, her ayın 6 sında o dakika bana kaçıncı ay dönümümüz olduğunu söyler..

Evet tam bir taş fırın üstüne bastın canım:) ben agır adam seviyorum ama dışarda agır olcak yani agırdan kastım laubali erkekten hoslanmam..ama agırlıgı evde olmayacak süprizler yapcak romantik olcak beni mutlu etcek ben bu sekilde seviyorum:)
Dündü yıldönümümüz..geçti gitti canım doğumgünümü de kutlamadı sadece pasta alıp işe gitti
Hepsi aynı anda olan erkeğe rastlayan var mı bilmiyorum.Büyük ikramiye gibi.:KK53:
Adam çiçek alıyor,pasta alıyor,ayıcık alıyor daha ne yapsın?:skandal:Hiç kutlamıyor değil ki.
Çok fazla mı dizi izliyorsunuz :KK45:
Hep bu sosyal medyada paylaşım yapanlar yüzünden oluyor biraz da.:KK69:

evlilik yıldönümü sadece kadına sürpriz yapılması gereken bir gün diye düşünmeyin o zaman.
özel olsun istiyorsanız, siz özelleştirin.
siz plan yapın. sürpriz olmak zorunda da değil ayrıca.
haberli ve planlı, özenli olabilir...

:KK43: çok ayıplıyorum ben bu durumları ya
İlk kez evleniyorum ve böyle şeyler..ne biliyim insan sevgilisine bile neler yapıyolar görüyorum sokakta,.ben karınım diyorum ama sevgiliyken daha degerliydim galiba..çünkü hediye süprizler sözler çiçekler ozamanlar görüyodum :)
Kızlar sizce evlenince neden böyle yapıyo erkekler
Sevgiliyken hepsinin romantizmde nirvana yaptigini gorebiliyoruz evlendikten sonra nasil olsa cepte mantigi,dikkat edin bu cogu kadin da da cocuktan sonra olusan bir durum....İnsanoglu karmasik,degisik yaratiklariz iste...

Özel günleri biz de kutlamayız... ama ben kendimi bildim bileli böyle olduğum için işime bile geldi diyebilirim.
Onun yerine bazen ayda 1 bazen 2 bana sürpriz yapar.. bugün de böyle olsun der hiç planlamadıgımız bir organizasyon içinde bulurum kendimi. Yada bir hediye ile çıkagelir.
Bazen laf arasında söylediğim bir şey varsa benim bile unuttuğum onu yapar yada getirir..
E şimdi tutup evlilik yıldönümü desem komik olur ve de zararlı çıkarım sanırım :))
Eğer size başka zamanlarda güzellikler yapıyorsa yada yerini dolduracak kendinizi değerli hissettirecek başka özellikleri varsa cok takılmayın...
Yoksa da siz yapın o da yapmaya başlar anlar diye düşünüyorum :)
Başka zamanlarda bazen kendi bazen benim zorumla yaptıgı şeyler oldu:)
Ama bu evlilik yıldönümü üstelik ilk senemiz yani seneye artık 2 olcak..ne biliyim ben bekledim bişeyler o gün..sonunda hüsran..o da öyle diyor yaptıklarıma say yaptıklarımı görmezden gelme ama bugün önemsiz mi

Yıldönümlerin de eşlerin evde sofra hazırlamasına karşıyım,koştur koştur işten gel,hazırlan,süslen valla eziyet.Özel bir gün sonuçta bir zahmet (imkanlar dahilinde) dışarıda hoş bir yemek yedirebilirler..
Konu sahibi eşinin hassasiyetsizliğine üzüldüm,ama bazı insanları olduğu gibi kabul etmek gerekiyor..
Sevgiliyken hiç beklemediğim şeyler yaptı ama çıtayı yükselten o :)
O odunluktan süper şiirler çıktı hepsi bana yazıldı:) nişanlıyken sevgililer gününde cebine gül saklamış ben de babamlardayım geldi çiçeği verdi ben şok çünkü kutlamam demişti..ilk sevgililer günümüzde de iş yerime gelmişti tabi arabayla çiçek getirdi yolda gören olmadı yani onu çiçekle:) utanıyor çiçek taşımaktan..bense yolda beldede çiçekle bi adam görünce ne şanslı kız diyorum :)

X