Evlilik yıldönümü

mentak

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
226
151
28
Hanımlar merhaba
2 gün sonra evlik yıl dönümümüz geçen sene eşimin doğum günüydü hediye almıştım pasta yaptırmıştım kendi kendine triplere girdi bana hediye alma diye ama bildiğiniz sinirli sinirli söyledi bunu bende bi 10 gün önce taş attım sana bişey almaya korkuyorum alıyorum sinirleniyosun diye sen bana ne zaman bişey aldın da ben laf yaptım sinirlendim dedi bende hemen internetten bişey sipariş ettim geldi hani ben bugünden denesin diye verdim çünkü küçük veya büyük gelirse iade hakkım dolmasın diye delirdi resmen delirdi kim sana bana hediye al diyor giymicem duracak öyle kenarda al desem almazsın boş boş hediye alırsın sana kim hediye al dedi ne bileyim bir sürü şey söyledi hiç birine cevap vermedim hamileyim sadece ağladım hediyeye bakmadı bile kendimi kötü hissediyorum ufak bi süpriz yapmak istemiştim hata mı ettim morelim çok bozuk

Eşiniz deli falan mı?
İnsan böyle günlerde sevdiği, eşi tarafindan düşünülmek ister. İstemese bile baştan savma teşekkür eder🤷 hamile bir kadına bu kadar tepki ne?
Bir daha hediye almamayı geç önüne yemek konmasını bile hak etmiyor.

Ruhsuz...aksama alın bi karsiniza tane tane anlatin siz niyetini daha iyi anlarsiniz bu ne tepki be ben sinirlendim tek kaşım kalkık yaziyorum

Evlilik yıldönümü ikinizi kapsayan bir özel gün eşiniz size bir hediye alıyor mu mesela bunun için ?

Hanımlar merhaba
2 gün sonra evlik yıl dönümümüz geçen sene eşimin doğum günüydü hediye almıştım pasta yaptırmıştım kendi kendine triplere girdi bana hediye alma diye ama bildiğiniz sinirli sinirli söyledi bunu bende bi 10 gün önce taş attım sana bişey almaya korkuyorum alıyorum sinirleniyosun diye sen bana ne zaman bişey aldın da ben laf yaptım sinirlendim dedi bende hemen internetten bişey sipariş ettim geldi hani ben bugünden denesin diye verdim çünkü küçük veya büyük gelirse iade hakkım dolmasın diye delirdi resmen delirdi kim sana bana hediye al diyor giymicem duracak öyle kenarda al desem almazsın boş boş hediye alırsın sana kim hediye al dedi ne bileyim bir sürü şey söyledi hiç birine cevap vermedim hamileyim sadece ağladım hediyeye bakmadı bile kendimi kötü hissediyorum ufak bi süpriz yapmak istemiştim hata mı ettim morelim çok bozuk
e alma sende madem köpürüyor kendine al

Bunun odunlukla falan alakası yok adam basbayağı sizi sevmiyor.

Ya da hayatında bir şeyler yolunda gitmiyor, kızgın ve sinirini sizden çıkarıyor. Normal tepkiler beklenmesin ez azından teşekkür etseydi gibi çünkü adam normal değil.

Hanımlar merhaba
Hediye alirsin sorun almazsin sorun ne istiyorlar anlamiyorum .özel günlerde almadigin eline bakarlar .o size aliyormu özel günlerde hediye

X