• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümü için fikir verebilir misiniz?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Doğru yeremi konu açtım bilemiyorum bir ay sonra 7 temmuz eşimle ilk evlilik yıldönümümüz sizce ona ne gibi bir sürpriz yapabilirim? Güzel masa yemek hazırlamak vs bana saçma geliyor yani güzel gelmiyor sıradanmış gibi hissettiriyor daha farklı ne yapabilirim bilmiyorum.. Dışarda bir şey organize etsem gidemeyiz 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

kişisel görüşlerim olmakla birlikte; evde masa hazırlamak dışarıda yemek yemekten daha özel hissettirir. bi kere uğraşmış olduğun için bunun kıymeti daha fazladır. hele bu dönemde dışarıda yemek yemek de çok riskli ve gereksiz.

şık bir masa hazırlayabilirsin loş bir ortam kurarak. hatta yemek tavsiyesi de vereyim. antrikot al, alkol alıyorsanız yanına kırmızı şarap, yoksa kola da olabilir.
güzel bir müzik listesi bulup onu arka planda çal. sözsüz müzikler daha iyidir. spotify'da tonlarca liste var.

üstüne de şık bir kıyafet giy. tabi o da öyle hazırlanmalı.
alttan seksi bi çamaşır ya da takım giyebilirsin. (bunu daha sonra da yapabilirsin).
güzel kokular sürün.

duruma göre yemekten sonra izlemek için bir romantik film ayarlayabilirsin. film izlerken kutlamak için de klişeye kaçmadan ufak bir pasta yapabilrsin. kendin yaparsan daha güzel olur.

gecenin nerede ve nasıl sonlanacağı detayına girmiyorum :KK36:

bir dakika. bunları eşin neden düşünmüyor ki :D

Bence evden çıkın. İlla restoran veya otele gitmek zorunda değilsiniz. Şöyle gözlerden uzak, güzel doğa içinde bir yer varsa oraya gidin. Arabayı siz kullanın eşiniz nereye gittiğinizi bilmesin. Yanınıza kutlama pastanızı, yiyecek içeceğinizi, hediyenizi alın. Geçen bir yılı değerlendirmek için güzel bir fırsat o gün. İster resimlerinize bakıp hatırlayın, üzerine konuşun, istersen de bir oyun hazırlayabilirsin. Mesela beraberken çok güldüğün/eğlendiğin/keyif aldığın/... bir an neydi diye sor her ikiniz de kağıda o anı yazın ve hatırlayıp üzerine konuşun tekrar. Belki gelecek bir yıl için hayallerinizi de not edebilirsiniz. Böylece bir sonraki yıl dönümünüz için bir checklistiniz olmuş olur. Eve dönünce de ister filminizi izleyin ister başka şeyler yapın. Siz bilirsiniz.:KK8::KK8:

Bongovl evler var ya o günü birlik oraya gidin doğa ile baş başa mis kahvaltı kahve şarap üçlüsü ile gününüze renk katılır

Back