Evlilik Yil Dönümü

Aylakkadin

Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.259
17.454
198
Arkadaşlar merhaba
Eşimle ilk evlilik yıldönümümuz.
Ne yapsam nasil yapsam bilemiyorum. Maddi anlamda sıkışık bir dönemden geçiyoruz. Ama sizce ne yapayım ki, özel bir anı olarak kalsın.

İlk evlilik yil donumuzde ben kursa gidiyordum akşam eve geldim.
eşim smokiniyle kapiyi açti.
ilk dans şarkimizi açtı..
beyaz tul bi elbisem vardi onu giymemi istedi.
oyle dans ettik.her taraf mum ciceklerle susluydu.
bide kayinvalideme yemek yaptirmişti.
guzel bi sofra hazirlamişti.
o zamanlar durumumuz hiç yoktu.
hediye alamamisti ama gözum hediyeyi hiç gormedi zaten:) hala gulumseyerek anarim tam surpriz olmustu bana.
sizde bu tarz bişey yapabilirsiniz

İlk evlilik yil donumuzde ben kursa gidiyordum akşam eve geldim.
eşim smokiniyle kapiyi açti.
ilk dans şarkimizi açtı..
beyaz tul bi elbisem vardi onu giymemi istedi.
oyle dans ettik.her taraf mum ciceklerle susluydu.
bide kayinvalideme yemek yaptirmişti.
guzel bi sofra hazirlamişti.
o zamanlar durumumuz hiç yoktu.
hediye alamamisti ama gözum hediyeyi hiç gormedi zaten:) hala gulumseyerek anarim tam surpriz olmustu bana.
sizde bu tarz bişey yapabilirsiniz
Süpermiş. Böyle şok olsun istiyorum

Kutlu olsun diyin geçin tabi eşiniz benim gibi odunsu yapıysa ben sevmem de hiç vıcık vıcık 😁

Kutlamak istememeyi anlarim ama kutlamanin neresi viciklik ki???

Eşin karsina gecip 2 guzel söz soyledi, kucuk ama ince bir supriz yapti da sen "iyy ne vicik hic sevmem" diye mi dusundun gercekten? :)

Hafıf yemekler. Cocuklar ıcın tatlı vs yaparın ama coculladı erken uyutmaya bak😉 yıldonumu gecesnın devamı yatak odasında olsun. Cocuklar uyuduktan sonra esını banyoya yolla. Kı ılla yemekten sonra gırer heralde nasılsa hersey bu kadrdı dıyıp yemegını yer dusa gırer. Sen o dustayken yatak odanda mum yak. O dustayken yetıstırırsın heralde. Bır babydol gıyın. Topuklu ayakkabı. Hafıf kolulu bı parfum. Kapıyıda kapatın odaya gırdıgınde 😍😍😍😍🙈🙈🙈🙈🙈 hatta hedıye dusunuyorsan oyle bı saat alabılrsın şık kutulu. Ya da bır parfum al. Odaya girince ver. Tabı cılvelı cılvelı ver. Ufaktan onun boynuna sık. Sonra o yallah der gerisi muhim 🙈🙈😂 yanı erkekler jer ozel gexenın sonunu boyle hayal ediyor 🤷‍♀️

Ilk evliliklerimizden. :)
O halde 4 kisilik kocaman ailenizle cok mutlu olun ,hatta cocuklarla birlikte kurabiye yapin bas harfleriniz olsun ustunde :) meyvelerden salata yapin firinda tavuklu ic pilavida muhtesem olmazmi ♡ hediyeye gelince eger beceriniz varsa atki orun kisin sicacik tutsun diye not yazın tipik bir balik burcuyum aklima bunlar geldi..

Kutlamak istememeyi anlarim ama kutlamanin neresi viciklik ki???

Eşin karsina gecip 2 guzel söz soyledi, kucuk ama ince bir supriz yapti da sen "iyy ne vicik hic sevmem" diye mi dusundun gercekten? :)
Şimdi ben kutlamaya vıcıklık demedim yazdığımı iyi anlayın lütfen herkesin vıcıklık anlayışı farklıdır değil mi 😀

Back
X