Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maddi yonden musait degilse alamayabilir, adam acik acik soylemis. Ben olsam canin sagolsun, bir dahakine acisini cikaririm derdimMerhaba arkadaşlar,
Bu hafta evlilik yıl dönümümüz ama eşim direkt yüzüme hediye alamayacağını ve istersen bi tatlıcıya gidebileceğini söyledi ben de şu an iki gündür konuşmuyorum. Sizce nasıl davranmalıyım?
Aslındda maddi yönden sıkıntısı yok ama çoğu şeyi israf olarak görüyor. İstediiğim hediyenin resmini atmıştım alamam israf günah dedi. Ben de alana kadar konuşmam dediim. O da o zzaman bir şeey almayım sadece tatlıcıya giddellim dedi.Maddi yonden musait degilse alamayabilir, adam acik acik soylemis. Ben olsam canin sagolsun, bir dahakine acisini cikaririm derdim
ha bir de siz ona ne aldiniz? Hani evlilik istes bi fiil ya
Hmm cimri yani esiniz baya baya. İsraf dedigine gore siz ne istemistiniz? Mahsuru yoksa onu soyleyin, ona gore yorum yapalimAslındda maddi yönden sıkıntısı yok ama çoğu şeyi israf olarak görüyor. İstediiğim hediyenin resmini atmıştım alamam israf günah dedi. Ben de alana kadar konuşmam dediim. O da o zzaman bir şeey almayım sadece tatlıcıya giddellim dedi.
ben de ona kuran hatim ettim. Eşim çok pinpiriikli ne alsam ya beğenmez ya gerek duymaz paara gitti diye de üzülür o yüzzdenn ne zaman hediye alsam hep burnumdan gelmiştir
Aslında ben de takılmayacak biriyim ama eşim son zamanlarda dine yöneldi derinlere iniyor. Bana karşı paara harcamamaya başlaadı günah israf muhabbeti yapıyorBen olsam böyle bir şeye asla takılmam. Ortada iki gün konuşmayacak kadar büyük bir problem göremedim. Tavrınız hoş değil. Bana yapılsa rahatsız olurum.
29u bizimdi almadı almadım çünkü tek bir günü özeleştirmiyoruz sarıldık öpüştük kutlandık mutluyduk zaten her güzel anımızı paylaşıyoruz bence öyle aşırı büyütecek birşey yok ne güzel demiş alamayacağım diyeMerhaba arkadaşlar,
Bu hafta evlilik yıl dönümümüz ama eşim direkt yüzüme hediye alamayacağını ve istersen bi tatlıcıya gidebileceğini söyledi ben de şu an iki gündür konuşmuyorum. Sizce nasıl davranmalıyım?
peki eskiden bu konularda nasıldı? yine cimri miydi? belki cimriliğine kılıf uydurmaya da çalışıyor olabilir..Aslında ben de takılmayacak biriyim ama eşim son zamanlarda dine yöneldi derinlere iniyor. Bana karşı paara harcamamaya başlaadı günah israf muhabbeti yapıyor
Aslındda önceden cimri değildi kendiliğinden pırlanta yüzükler setler alan biriydi. Ama son zamanlarda dine yöneldi ve takılarımı bana taktırmıyor. İstediğim hediye de 5 bin tllik bileklik nasılssa takmayacaksın israf diyor ben de evde takarım diyorum ikna olmuyor ( dışarda takı yüzzük kolye taktırmamaya başlaadı erkekklerin görmesi doğru değğilmiş)Hmm cimri yani esiniz baya baya. İsraf dedigine gore siz ne istemistiniz? Mahsuru yoksa onu soyleyin, ona gore yorum yapalim
Yo cimri değildi sürprizler yapan düşünceli bir eşti ama son zamanlarda değişti şu an cimri diyebilir miyim emin değilimpeki eskiden bu konularda nasıldı? yine cimri miydi? belki cimriliğine kılıf uydurmaya da çalışıyor olabilir..
Alyans??Aslındda önceden cimri değildi kendiliğinden pırlanta yüzükler setler alan biriydi. Ama son zamanlarda dine yöneldi ve takılarımı bana taktırmıyor. İstediğim hediye de 5 bin tllik bileklik nasılssa takmayacaksın israf diyor ben de evde takarım diyorum ikna olmuyor ( dışarda takı yüzzük kolye taktırmamaya başlaadı erkekklerin görmesi doğru değğilmiş)
Size ve esinize hayatta basarilar. Hic benim kafalar degil bunlar kusura bakmayinAslındda önceden cimri değildi kendiliğinden pırlanta yüzükler setler alan biriydi. Ama son zamanlarda dine yöneldi ve takılarımı bana taktırmıyor. İstediğim hediye de 5 bin tllik bileklik nasılssa takmayacaksın israf diyor ben de evde takarım diyorum ikna olmuyor ( dışarda takı yüzzük kolye taktırmamaya başlaadı erkekklerin görmesi doğru değğilmiş)
Kredi kart vb şey kullanmaz her zamman nakitKredi kartı varsa kartını alıp kendinize hediye alın. Adam baya baya cimri.
Ne yazık ki alyans ta takmıyorum dışardaAlyans??